canııım iyi diyelim iyi olalım...benim de iştahım yok haylaaa bişey yemedim canım hiç istemiyo...şimdi zorla tıkacam bişeyler artık..
nişantaşı haaa benim okulumun oralar...yoksa Amerikan hastanesi mi...
aksi gibi ağzımda da aft çıktı...lokmaları çiğnerken ağzım acıyoooo...
ama olmaz nevo hayla bi şey yemeden duramazsın hemen ye bişeyler
canın bi şey istemiyosa süt iç
aksi gibi ağzımda da aft çıktı...lokmaları çiğnerken ağzım acıyoooo...
yok canım pakize tarzı idi orası kapandı... kibele iye bir klinik. transfer ve yumurta toplama için de yeşilköy ınternatıonal hastanesine gidiyoruz... sen nerde oturuyon kıs
aft ne kıııııııııııııııı bilmiyorumkismile
canııım çok haklısın esraya yaptıklarım geliyo da aklıma.....bende ki iştahı anlatmıştım...şimdi eser yok...ama şimdi kalktım mutfağa gidiyorum ve bişeyler alıp gelip zorla yiyorum...
kızlar nasılsınız...
baharım ikizmi...hadi gözün aydın..kalp atışlarınıda duydunuzmu...rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder inşallah....
canım çok geçmiş olsun... sakın ha benim gibi olma... Allah korusun okadar kötüki... Tuzlu şeyler ye bak bana su bile içemiyorum... RABBİM SENİ VE BEBİŞLERİNİ KORUSUN...
Kedersizim demekki sizi gelinde benim gibiymiş... Ay ne üzüldüm anlatamam birde hastane ortamı insanı daha çok geriyor.... Rabbim onunda yardımcısı olsun....
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: kendini dşünmüyosan o masum yavrucakları düşün bırak bakim pc yi git bişeyler ye bak oraya gelir ben boğazına bir şeyler sokarım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
ben şu an çamlıcadayım...annemler sarıyerde...bekarken sarıyer-nişantaşı çok gidip geldim...
nevbaharcım şuan kaç haftalıksın canım...
kızlar dün biraz dolaşmak için gitmiştim..sağlık ocağından gelmişler...yarın gelsin görelim demişler...sabah gittim...hamileymişsin dediler...şimdi sağlık ocakları takip etmek zorundaymış gebeleri...yok dedim düştü...çıktım eve geliyorum kapımın önünde bekliyorlar...yine sağlık ocağından gittiğimi bilmiyorlarmış..hamileymişsin diye onlarda sordu..onlarada anlat....minik bebeğimi herkes duydu ama iyi bir şekilde değil...acımı tekrar tazelediler..bana sorup durmayın dedim...gitti düştü dedim...meleğim..beni bıraktın gittin...
kızlar dün biraz dolaşmak için gitmiştim..sağlık ocağından gelmişler...yarın gelsin görelim demişler...sabah gittim...hamileymişsin dediler...şimdi sağlık ocakları takip etmek zorundaymış gebeleri...yok dedim düştü...çıktım eve geliyorum kapımın önünde bekliyorlar...yine sağlık ocağından gittiğimi bilmiyorlarmış..hamileymişsin diye onlarda sordu..onlarada anlat....minik bebeğimi herkes duydu ama iyi bir şekilde değil...acımı tekrar tazelediler..bana sorup durmayın dedim...gitti düştü dedim...meleğim..beni bıraktın gittin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?