Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok canım pakize tarzı idi orası kapandı... kibele iye bir klinik. transfer ve yumurta toplama için de yeşilköy ınternatıonal hastanesine gidiyoruz... sen nerde oturuyon kıs

ama olmaz nevo hayla bi şey yemeden duramazsın hemen ye bişeyler
canın bi şey istemiyosa süt iç

canııım çok haklısın esraya yaptıklarım geliyo da aklıma.....bende ki iştahı anlatmıştım...şimdi eser yok...ama şimdi kalktım mutfağa gidiyorum ve bişeyler alıp gelip zorla yiyorum...

kızlar nasılsınız...
baharım ikizmi...hadi gözün aydın..kalp atışlarınıda duydunuzmu...rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder inşallah....

aksi gibi ağzımda da aft çıktı...lokmaları çiğnerken ağzım acıyoooo...

canım çok geçmiş olsun... sakın ha benim gibi olma... Allah korusun okadar kötüki... Tuzlu şeyler ye bak bana su bile içemiyorum... RABBİM SENİ VE BEBİŞLERİNİ KORUSUN...

Kedersizim demekki sizi gelinde benim gibiymiş... Ay ne üzüldüm anlatamam birde hastane ortamı insanı daha çok geriyor.... Rabbim onunda yardımcısı olsun....

yok canım pakize tarzı idi orası kapandı... kibele iye bir klinik. transfer ve yumurta toplama için de yeşilköy ınternatıonal hastanesine gidiyoruz... sen nerde oturuyon kıs

ben şu an çamlıcadayım...annemler sarıyerde...bekarken sarıyer-nişantaşı çok gidip geldim...

canııım çok haklısın esraya yaptıklarım geliyo da aklıma.....bende ki iştahı anlatmıştım...şimdi eser yok...ama şimdi kalktım mutfağa gidiyorum ve bişeyler alıp gelip zorla yiyorum...

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: kendini dşünmüyosan o masum yavrucakları düşün bırak bakim pc yi git bişeyler ye bak oraya gelir ben boğazına bir şeyler sokarım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bulut83+, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84, nevbahar76+, sevdanehri54+, tlyvz

maşallahhhh....

kızlar dün biraz dolaşmak için gitmiştim..sağlık ocağından gelmişler...yarın gelsin görelim demişler...sabah gittim...hamileymişsin dediler...şimdi sağlık ocakları takip etmek zorundaymış gebeleri...yok dedim düştü...çıktım eve geliyorum kapımın önünde bekliyorlar...yine sağlık ocağından gittiğimi bilmiyorlarmış..hamileymişsin diye onlarda sordu..onlarada anlat....minik bebeğimi herkes duydu ama iyi bir şekilde değil...acımı tekrar tazelediler..bana sorup durmayın dedim...gitti düştü dedim...meleğim..beni bıraktın gittin...

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: kendini dşünmüyosan o masum yavrucakları düşün bırak bakim pc yi git bişeyler ye bak oraya gelir ben boğazına bir şeyler sokarım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

tamam canlarım bana şimdilik müsade zorla tıkacam artık...

ben şu an çamlıcadayım...annemler sarıyerde...bekarken sarıyer-nişantaşı çok gidip geldim...

canım bende sultanbeylide oturuyorum düşün sultanbeyli nerde nişantaşı nerde boshayallersmile ...... az gezmedin yani : jeyyar: :jeyyar:
bu arada sen nerde yaptırdın tedavini

canım inşallah duyarsın...sağlıklı haberlerini alırsın...

kızlar çevremdekiler hep diyor üzülme tekrar hamile kalırsın ama..içimde hep bir korku..diyorum bir mucizeydi yaşadım bitti...tekrar yaşarmıyım acaba olurmuki kendi kendine...bu sorular beni yiyip bitirecek...duydunuzmu hiç uzun yıllar bekleyip kendiliğinden hamile kalan..benim gibi bu durumları yaşayıp tekrar hamile kalan..rabbim aklıma mukayet ol....

canımm şimdi ne desek acını hafifletemeyiz belki... ama bak göreceksin en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın... maşallah doktora gitmişsin rahminde temizmiş... 2-3 aya bile kalmadan bebişim benimle kızlar hamileyim tekrardan diye haberlerini alacaz burdan.... Rabbim seni ve burdaki tüm arkdaşlarımıza sırayla meleklerini göndersin...

canım biliyorum kolay değil ama toparlanmaya çalış..... sen böyle yıpranırken bi de eşini düşün oda bebeşini kaybetti vede sana destek olmak zorunda... hem kendini hem eşini yıpratma artıkk.. sabret canım bu da bizim sınavımız.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…