canım bende sultanbeylide oturuyorum düşün sultanbeyli nerde nişantaşı nerde boshayallersmile ...... az gezmedin yani : jeyyar: :jeyyar:
bu arada sen nerde yaptırdın tedavini
6 haftalık oldu canım...dr. dediki istersen doplerle (ses dalgalarıyla) kalp atışını dinleyebilirim ama ben önermiyorum...zararlı olduğuna dair görüşler var dedi..ben de istemedim napim 15 gün daha beklerim...
canım inşallah duyarsın...sağlıklı haberlerini alırsın...
kızlar çevremdekiler hep diyor üzülme tekrar hamile kalırsın ama..içimde hep bir korku..diyorum bir mucizeydi yaşadım bitti...tekrar yaşarmıyım acaba olurmuki kendi kendine...bu sorular beni yiyip bitirecek...duydunuzmu hiç uzun yıllar bekleyip kendiliğinden hamile kalan..benim gibi bu durumları yaşayıp tekrar hamile kalan..rabbim aklıma mukayet ol....
amanın sultanbeyli nişantaşı.....canım ya tedavide çok zor oluyo uzak olunca.eşinin arabası vardı dimi...benim dr.um Ayşe Duman...bulgurlu da muayenehanesi...yumurta toplamayı ve transferi göztepe medikal parkta yaptı... evime çok yakın hem muayenehane hem hastane...yoksa var ya bizim işlemler kara denk geldi.perişan olmuştuk...yakın olmasaydı...
canım inşallah duyarsın...sağlıklı haberlerini alırsın...
kızlar çevremdekiler hep diyor üzülme tekrar hamile kalırsın ama..içimde hep bir korku..diyorum bir mucizeydi yaşadım bitti...tekrar yaşarmıyım acaba olurmuki kendi kendine...bu sorular beni yiyip bitirecek...duydunuzmu hiç uzun yıllar bekleyip kendiliğinden hamile kalan..benim gibi bu durumları yaşayıp tekrar hamile kalan..rabbim aklıma mukayet ol....
inşallah etipufum inşallah..rabbim sağlıklı ve hayırlı hamile kalmayı nasip eder....çok şükür sen düzeldin değilmi...keşke benimde mide bulantılarım olsaydıda yavrum beni bırakmasaydı....bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...amannnn bu sağlık ocağıda nerden çıktı..kendimi toparlamaya çalışırken..rabbim herkese gönüllerindeki hayırlı muradlarını çok bekletmeden nasip etsin....
MOLAAAA
SAOL CANIM HA BU ARADA DR UN BİZE NORMAL YOLLA BOŞUNA DENEMEYİN DEMESİNE RAĞMEN BENİM HAYLA UMUDUM VAR SENDE ÜMİDİNİ KESME RABBİMDEN HEPİMİZ ANNE OLACAZ İNŞALLAHdünürüm sanada kolay gelsin...diğer arkadaşlarda yoğunlar galiba sizlerede kolay gelsin....
kıslar hadi görüşürük bayyyyyyyy opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıslar hadi görüşürük bayyyyyyyy opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm millet sonunda yakaladım sizi demekki kahvaltıdan önce açmak gerekiyomuşsempatiksalakcinni byrayı şimdi bırakıp kahvaltı yapsam döndüğümde kimse olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?