Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bende sultanbeylide oturuyorum düşün sultanbeyli nerde nişantaşı nerde boshayallersmile ...... az gezmedin yani : jeyyar: :jeyyar:
bu arada sen nerde yaptırdın tedavini

amanın sultanbeyli nişantaşı.....canım ya tedavide çok zor oluyo uzak olunca.eşinin arabası vardı dimi...benim dr.um Ayşe Duman...bulgurlu da muayenehanesi...yumurta toplamayı ve transferi göztepe medikal parkta yaptı... evime çok yakın hem muayenehane hem hastane...yoksa var ya bizim işlemler kara denk geldi.perişan olmuştuk...yakın olmasaydı...

duyacaksın canım inşallah en yakın zamanda bebişlerinin kalp atışlarını duyacaksın... inşallah mide bulantıların başlamaz ama benimde bu haftalardan itibaren başladı... sen ne yiyebiliyorsan yee..

inşallah etipufum inşallah..rabbim sağlıklı ve hayırlı hamile kalmayı nasip eder....çok şükür sen düzeldin değilmi...keşke benimde mide bulantılarım olsaydıda yavrum beni bırakmasaydı....bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...amannnn bu sağlık ocağıda nerden çıktı..kendimi toparlamaya çalışırken..rabbim herkese gönüllerindeki hayırlı muradlarını çok bekletmeden nasip etsin....

bulutum ya duymazmıyız Rabbimin mucizelerini...dün iğneci de vardı bi kadın....2 tüp bebek denemesi sonuç negatif...dr.lar tıbben yapcak bişey yok sizin çocuğunuz olmaz uğraşmayın demişler...ama kadın inancını hiç yitirmemiş...şimdi biri 3 biri 1.5 yaşında iki çocuğu var....etten kemikten canlı bi örnek gözümle gördüm kulağımla duydum....o kadar gerçek...hep demişki içinden dr.lar bilemez Allah bilir...yeterki inancımızı yitirmeyelim...bi kere veren rabbim 10 kere de verirr....

canım eşimle bizde hep öyle diyoruz..bunu veren rabbim inşallah bize tekrar nasip edecek diye...işte bazen öyle korkular geliyorki içime anlatamam....inşallah bu günleri hayırlısıyla atlatırım...diğer bebeğime sağlıklı bir psikolojiyle karşılarım....

yaaaaaaaaaaaa düşün artık geçen sene 2 tedavimde 7 ay boyunca gittim geldim gittim gelim kafamçokkarıştı eşimin arabası var canım zaten olmasa nerde nişantaşına gitmek kadıköye zor giderim... :kaydirigubbakcemile2

kızlar ben biraz yavaş yavaş evde birşeyler yapayım...uzun zamandır...yapamadım...fazla yormak üşütmekte istemiyorum kendimi ama..yapmak zorundayım...hepiniz allaha emanet olun ümmühan arkadaşınızdan dualarınızı eksik etmeyin....benim dualarım hep sizinle....

var canım var olmaz mı benim eltimin ablasının 11 yıl sonra kendiliğinden oldu 4 defa tüp bebek , 2 aşılama ve sayısız doktorlar anlıycan vakti saati var canım

slm millet sonunda yakaladım sizi demekki kahvaltıdan önce açmak gerekiyomuşsempatiksalakcinni byrayı şimdi bırakıp kahvaltı yapsam döndüğümde kimse olmıcak

dünürüm bak hepimizi kendinle üzüyorsun böyle yazarak ..ne olur iyi şeyler düşünmeye çalış zor biliyorum ama kendini bu kadar hırpalamakla haksızlık yapıyorsun kendine ...ne sende nede eşin bir sorun yok neden olmasın bir kere veren rabbim yine veriri elbet ..sen yeterki sabırlı ve güçlü ol eminim tekrar yaşayacaksın o güzel duyguyu bu sefer oğlun seni 9 ay boyunca bırakmıyacak sımsıkı tutunacak annesine

yok canım ben daha tam düzelmiş değilim ama her dakikada burda dile getirip sizide üzmek istemiyorum... Ama gerçekten sorunsuz hamilelik geçirmeyi çok isterdim.. Bne hamileliğimin tadına henüz varamadım sürekli tedirginim sürekli korkularım var.. Geçecek inşallah geçecek... Herzaman dualarımızdasın bunu bil...

yoruldunmu canım... bak sırtını incitme sakın zaten belinde problem var..

dünürüm sanada kolay gelsin...diğer arkadaşlarda yoğunlar galiba sizlerede kolay gelsin....
SAOL CANIM HA BU ARADA DR UN BİZE NORMAL YOLLA BOŞUNA DENEMEYİN DEMESİNE RAĞMEN BENİM HAYLA UMUDUM VAR SENDE ÜMİDİNİ KESME RABBİMDEN HEPİMİZ ANNE OLACAZ İNŞALLAH

kıslar hadi görüşürük bayyyyyyyy opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

GÖRÜŞÜRÜK CANIM opuyorumnanaktan

ya arkadaş iştir anlamadım ben geldim ya bri gidiyo biri yemek yiyo biri mola diye çığlık atıyo peki madem bende aç karnımı doyurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…