Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

NE ZORDURRRRRRRRRR evlilğin ilk aylarında aslında doğal yoldan bebğinin olmayacağını bilmek ne zordur tedavilere gidip negatif almak hatta tedavilerin yayrım kalması ne zordur etrafın nezamançocuk yapacaksınız sizinle evleneler 2.3 yaptı sorularıyla muhatab olmak ne zordur:44::44: tam 7 yılı yalnız geçirmek her ay umut edip ay sonunda olmadığını görüp yıkılmak ne zordur:26::26: senden sonra evlenlerin bebeklerini senin gözüne sokmaları ne zordur her gece yatağuna yatığında bebeğiyin eksikliğini hisetmek onsuz uyuyup onsuz uyanmak ne zordur gittiğim mağazalarda bebek kıyafetlerine bakma ve onları giydirecek bir bebğinin olmaması ne zordur bebğin yokken eşinle aile olmaya çalışmak ne zordur bebeğin olmadığı için insanalrın sizi aile olara kabul etmmeleri
ne zordurrrrrrrrr
geceleri hep rüyana gelmesi onu sadece rüyalrda koklamak ne zordur neden diye sormak sorularına cevap bulamamak ne zordur her an onsuzluğun acısyla kavrumak ne zordur
ne zaman geleceğini ne kadar bekleyeceğini bilememk ne zordur:26:
anne olmak için için bu kadar yanarken bu yangını söndürememek ne zaman anne olacağını hatta olup olmayacağını bilememk ne zordur
bu acının ne zaman biteceğini bilememk acaba biteckmi sorunusu sormak
belikde yalnız yaşayıp yalnız ölmek
HANGİSİ DAHA ZORDUR BİLMİYORUMMM

dilerim allahtan en kısa zamanda yavruna kavuşursun

sizi çok iyi anlıyorum bende 5 yıllık evliyim aşılama sonrası hamile kaldım ama bebeğim 8 haftalıkken kalbi atmadı aldırmak zorunda kaldım ondan sonrada birdaha hamile kalamadım her ay umutla bekliyorum sonra hüsranla bitiyor ben ne zaman anne olacağım diye düşünüyorum sürekli ağlıyorum benimle evlenen arkadaşların ikinci bebekleri oldu benim ise hala kucağım boş allahım sabır versin bizlere çok zor bir durum rabbim ne olursun bizlerede nasip et anne olmayı

kızlar benim adetime 1 hafta var başım sürekli ağırıyor midem bulanıyor karnımda gaz oluyor gözbebeklerim büyüyo ama karnımda hastalancak gibi ağırıyor test yapsam şimdiden çıkarmı teşekkürler

artık benimde canım çok yandı özlemkten beklemekten çok yorgun düştüm tedavilerden sıkıldım canımı çok yakıyorlar artık ....bebeyim sana buuu özlem.....:2::2:içmdeki yara her an hersaniye kanar dışardan görenler mutlu sanır içimdeki açıyı özlemi hasreti hangi kelimelerle ifade edim...:2::2: bebek adını her duydumda gözlerimin dolmasından kalbime giren sancılardan çok yoruldum :2::2:bebeyim annan seni çooooookkkkkkkkk çoooooooooooookkkkkk özledi geeeeeeeeel artıkkkkkk ggeeeellllll.............:2::2::2:

kızlar hasretimiz özlemimiz yangınımız aynı üzüntülerimiz aynı beklediğimiz aynı bekleyenler aynıııı ama böyle yaparak sadce kandimize zarar veriyoruzzzzzzzzzz (daha düne kadra bede böyle yapıyodum ama çok şükür bir kez daha atlatım)rabbim neylerse güzel eyler demekten başka elimizden bir şey gelmiyorrrrrrr :26: ne kadar üzülsekte ağlasakta onun gelişini hızlandıramayız zamanı ne zamansa o zaman gelecek inşşş üzmeyin kendinizi hayatı bırakmayın ne olurrr:26: dünyaya bir kez geldik bu üzüntüleree kendimizi okadar kaptırıyruz ki önümüzden AYLAR YILAR GEÇİP GİDİYOR VE BİZ HİÇ BİR ŞEY YAŞAYAMIYORUZZZZZ kendimize eşimize evliliğimize hayatımıza yazık ediyoruzzzzzzzzzzzz keşke bu üzüntüler göz yaşları bebklerimizin gelişini hızlandırsaydııı ama malesef sadece fiziksel ve rusal olarak bizlerin kötüye gitmesinden başka bir işe yaramıyorrrrrrrrrrrrrrr allaha sığınıp dua etmekten başka yapacağımız hiç bir şey yok rabbim yar ve yardımcımız olsunnnnn beklenenimizi en kısa zamanda nasip etsin hepimizeeeeee

canımm üzülme ne olurrrrrrrrrrrr rabbim yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşalaaahhhhh yetercim yaaaaaaa walla isyan etmiyorum amaaaaaaaaaa çok canım yanıyooooooooo
bebeğim gelsede bende gerile gerile yürüsem yoldaaa offffffff yine kötü oldum haaaaaaaa
rabbim nolurrrrrrr tez vakittteeee bütün bağrı yanmış anne adaylarına hayırlı uzun ömürleü anneli babalı bir evlat nasip et kurban olduğum allahım noluuuuuurrrrrrrrrr(aminnnnn)

canım sözleriyin isyan olmadığını biliyorum haretinden yazıyorsun bunlarııı70: allahım görüyor duyuyor biliyor bizlerin neler hisetiğimizi yaşadığımızı inşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş bu kadar dua eden kularını ellerini boş çevirmz bizleri kucakları boş bırakmazzzzzzzzzzz allahım bizleri hep başkalrını çocuklarını sevmek zorunda bırakmazzzz kendi meleklrimizi koklamayı nasip etsinnnnnnn RABBİMMM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN

bende 8 aylık evliyim ve cocuğum olmuyor hep nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum doktora gitsemmi bilmiorum 21 yasındayım ve cok üzülüorum

amin cnm yaaaaa aminnnn ne kadar güzel yazmışsın walla sanki sözlerime tercünman olmuşsun bence aynı duyguları paylaştığımız için hep birbirimize yakın geliyo konuşmalarımızzzz rabbim tez vakitte bize göndersin meleklerimizi inşallaaahhhhhhhh

bende 8 aylık evliyim ve cocuğum olmuyor hep nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum doktora gitsemmi bilmiorum 21 yasındayım ve cok üzülüorum

cnm daha çok yeni evlisin daha erken bence zaten dr lar 1 sene olmadan bakmıyolarrrr inaşşallaahhh rabbim sanada tez vakitte meleğini göndersinnnnn

istersen elbette gidebilirisin ama çok yenisin daha 1 yılı dolduruncaya kadar beklemelisin ayrıca yaşında çok genç
inşşşşşş bebişin seni daha fazla bekletmez

saolun arkadslar cvp verdiğiniz için allah hepimize hayırlı evlatlar versin.benden cok sonra evlenenler bile hamile. ve bana hava atarcasına acayip acayip konuşuolar.aslında cok kendine güvenen azimli sabırlı biriyim ama bu konu beni acayip yıprattı.her ay umutlanıp beklemek beni cok yordu belkide yasım küçük olduğu için dayanmak zor gelio yada ben hala cocuğum bilmiorum ailemden cok uzaktayım belki ne acelen var dienler olabilir ama burda kimsem yok cok yalnızım.buralara alışamadım bi bebeğim olsa belki anneme babama memleketime olan özlemim birazda olsa hafifler bilmiorum ya hiçbişeyi bu kadar beklemedim istemedim millet doğuruo evlatlık verio öldürüo çöpe atıo ben çok istiorum delicesine ama olmuo belki bu isyan ama yaradana değil.... kendime.o kendine çok güvenen bası dik kızdan artık eser yok kalmadı...

cnm daha sen 8 aylık evlisin bende 2 senelik evliyim ve 20 yaşındayımmm ama walla 20 yaşında gibi değilim normalde bu yaşta hayatımın baharını yaşamam gerekirken hergünüm ağalamkla geçiyoooo
yaşım küçük evettttt ama içim 40 mı yeni doldurmuş gibiyim inanki abartmıyorum gerçekler bunlarrrrr
rabbim tez vakitte evlatlarımızı bize göndersin hayırlısıylaaaa inşaallahhhhh
cnm sen hiç kafanı takma daha yolun başındasın cnm benimmmm hiç üzülmeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben 35 yaşımdayımm 7 yılık evliyimmmmm ben ne yapayım bana dr doğal yoldan çocuğun olmaz boşuna bekleme dediii bütün maddi imkanlarımı seferber ettim ve 5 kez tüp bebk denendim ama olmadıııı ne yapayım kızlarrrrr
evet hasretimiz büyükkkk acımız üzüntümüz büyük ama yapacağımız bir şey yokkiii dua edeceğiz inşş gelecek bizim bebişlerimizdeeee

ben bazan belkide gelmeyecek diye düşünüyorum üzülüyorum ağlıyorum ama bunada kendimi alıştıryorum 7 yıla sığdırabileceğim her şeyi sığdırdımmmmm bu kadar çabaya rağmen olmuyorsa hayırlısı budur diyorummmmmmmmmmmmmm:26::26:
tabiki her zaman değil ağlayıp zırladığımda oluyorrrrrrr

ooofff ozaman ben abla diyim yaaaa ablam cnm benim tabiki senin derdin bizimkinin yanında çok çok büyük kurban olduğum rabbim tez vakitte sana meleğinin göndeersin inşallaaahhh bunu yürekten diliyorum ablammmmm

ooofff ozaman ben abla diyim yaaaa ablam cnm benim tabiki senin derdin bizimkinin yanında çok çok büyük kurban olduğum rabbim tez vakitte sana meleğinin göndeersin inşallaaahhh bunu yürekten diliyorum ablammmmm

bende umutsuzum hiç umudum yok sanki içimden bi ses olmıcak dio neden bilmiorum. cok erken pes ettim .bunalımdayım buraya hiç alışamadım bide bebek yok ailemden uzak bitane bile tanıdık yüz yok herkes yabancı.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.herseyin hayırlısını diliorum arkadslar birbirimize dua edelim ben her duamda ve benim gibi bebek bekleyen iyi anne olabilecek insanlara dua ediorum sizde bana edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…