ooofff ozaman ben abla diyim yaaaa ablam cnm benim tabiki senin derdin bizimkinin yanında çok çok büyük kurban olduğum rabbim tez vakitte sana meleğinin göndeersin inşallaaahhh bunu yürekten diliyorum ablammmmm
bende umutsuzum hiç umudum yok sanki içimden bi ses olmıcak dio neden bilmiorum.cok erken pes ettim .bunalımdayım buraya hiç alışamadım bide bebek yok ailemden uzak bitane bile tanıdık yüz yok herkes yabancı.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.herseyin hayırlısını diliorum arkadslar birbirimize dua edelim ben her duamda ve benim gibi bebek bekleyen iyi anne olabilecek insanlara dua ediorum sizde bana edin nolur
kızlar hasretimiz özlemimiz yangınımız aynı üzüntülerimiz aynıbeklediğimiz aynı bekleyenler aynıııı ama böyle yaparak sadce kandimize zarar veriyoruzzzzzzzzzz (daha düne kadra bede böyle yapıyodum ama çok şükür bir kez daha atlatım)rabbim neylerse güzel eyler demekten başka elimizden bir şey gelmiyorrrrrrr :26: ne kadar üzülsekte ağlasakta onun gelişini hızlandıramayız zamanı ne zamansa o zaman gelecek inşşş üzmeyin kendinizi hayatı bırakmayın ne olurrr:26: dünyaya bir kez geldik bu üzüntüleree kendimizi okadar kaptırıyruz ki önümüzden AYLAR YILAR GEÇİP GİDİYOR VE BİZ HİÇ BİR ŞEY YAŞAYAMIYORUZZZZZ kendimize eşimize evliliğimize hayatımıza yazık ediyoruzzzzzzzzzzzz keşke bu üzüntüler göz yaşları bebklerimizin gelişini hızlandırsaydııı ama malesef sadece fiziksel ve rusal olarak bizlerin kötüye gitmesinden başka bir işe yaramıyorrrrrrrrrrrrrrr allaha sığınıp dua etmekten başka yapacağımız hiç bir şey yok rabbim yar ve yardımcımız olsunnnnn beklenenimizi en kısa zamanda nasip etsin hepimizeeeeee
evet arkadaşım yazdıkların çok doğru ama ben kimseyle paylaşamıyorum üzüntümü kimseye anlatamıyorum ne kadar acı çektimi asla isyan etmiyorum ama herkesde olduğu gibi çevremdeki bazı dengesiz insanlar yüzünden çok canım yanıyor onların şaçma sapan soruları beni iyice umutsuzluğa sürüklüyor ama inanıyorum rabbim isteyen herkese bebeişlerini göndereçek rabbim tez zamanda hasretimizi dindirsin arkadaşım
zaten en kötüsüde kimseye anlatamamakdertleşememek: nerde bi çocuk görsem içim gidiyor.ve çok cnm yanıo
arkadaşımm o kendini bilmez insanları takmamayı önemsememeyi öğrenmek zorundasın:26::26: çükü mantar gibidir bu insanlar birini sustursan diğeri çıkar konuşurhiç üzme bu insanlar için kendini
allahım inşş bu kadar duayı duyacak inşşşşşşşşşşşşşş
canım haklsın ama burada istediğin her şeyi paylaşa bilirisinnnnn için rahat olsun anlarız bizde aynı şeyleri yaşadığımız için yol gösteririz bildiğimiz kadarrrrr senin tecrübelerinden yaralanırız biz burdayız ve yol arkadaşıyızzaten en kötüsüde kimseye anlatamamakdertleşememek: nerde bi çocuk görsem içim gidiyor.ve çok cnm yanıo
arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım yazdıklarınızı okudukça slında biryandan kendımı gördüm sankı satırlarınızda..29 yaşında evlendım 34 yaşındayım ve 2 buçuk yıl oldu neredeyse olmayınca olmuyor işte...nedeni belirlenemiyen infertelite teşhisi koyuldu..onlarca dr.bi okadar ilaç...18-19 ocak 2011 de ilk aşılamamı yaptırdım doktorlar çok umutluydu benden ,yani eşiminde benimde sorunumuz yokmuş o nedenle olması neredeyse garantı demişlerdi..malesef aşılamam tutmadı.biraz beynimi vücudumu dınlendırıp kötu dusuncelerden arındırmaya çalıştım.ikinci aşılama denemesi için cesaretlendim ve bugun iğnelerimin 3. günü şimdi umutla inançla heyecanla ve birazda gerginlikle tabi,sürecin beni götürdüğü yere gidiyorum yarın ilk kontrolüm var doktorumda..
oldukça yıpratıcı bır süreç tabiki.eynı sene evlenen tüm yakınlarım 2.bebeklerine kavuştu ama ben..allahtan hayırlısını diliyorum .evet cevremdeki herkes her defasında sorup duruyor (eee nezaman bebek düşünüyorsunuz hadi artık ...).hatta öyle birşey ki bu daha önce tedavi oldugumu söylememe ragmen her gorduklerınde bebek düşünmüyormusunuz hala diyenler bile var düşüncesizce..arkadaşlar şu bir gerçek ki bunu yaşamayan kımse anlayamıyor ciddiye alamıyor hasas düşünemiyor ,bu nedenle onları takmamaya çalışıyorum .sizler de bence onları olabildğince hayatınıza almamaya gayret edin ,
allah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucagımıza ..yazmak inanılmaz rahatlattı beni.akşam 3. iğnemi sabırsızlıkla beklıyorum şimdi ..görüşmek üzere
arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir bu sayfaya girmek beni çok mutlu ediyor çünkü buradaki insanlar benimle aynı beklenti içindeler bu sayfaya girince dünyada yaln olmadığımı fark ediyorum. yeteeeeer arkadaşım yzdıklarını okudum sabah sabah ağladım canım ama bizde anne olacağız çevremizde bizi sorularıyla üzmek isteyen insanlara en güzel cevabı rabbim bizlere evlat vererek gösterecek inşallahbizimde böyle yaramaz bebişlerimiz olsun rabbim
merabalar
ben yeni katıldım aranıza.bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim.geçen yıl bu aylarda hamile olduğumu öğrendiğimde dünyanın en mutlu insanı bendim.ama sonu gelmedi.....7,5 aylıktı bebeğimi kaybettim.üzerinde tam beş ay geçti ve ben korku içinde bekliyorum.acaba yine aynısını yaşarmıyımm diye.sizlerden destek bekliyorum
merabalar
ben yeni katıldım aranıza.bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim.geçen yıl bu aylarda hamile olduğumu öğrendiğimde dünyanın en mutlu insanı bendim.ama sonu gelmedi.....7,5 aylıktı bebeğimi kaybettim.üzerinde tam beş ay geçti ve ben korku içinde bekliyorum.acaba yine aynısını yaşarmıyımm diye.sizlerden destek bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?