Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

ooofff ozaman ben abla diyim yaaaa ablam cnm benim tabiki senin derdin bizimkinin yanında çok çok büyük kurban olduğum rabbim tez vakitte sana meleğinin göndeersin inşallaaahhh bunu yürekten diliyorum ablammmmm

canım sizlerdde benim kardeşlimsinizzz
ben dualrımızla bebklerimize kavuşacağımıza inanıyorum inşşşşş

canım inan bana ailen yanında olsada bu sıkıtıları yalnız yaşıyorsun yaşamayan anlamıyorrrrrrrrrrr ama benden san tafsiye takıntı haline getirme bebk işini çükü böyle yaparsa geleceği varsada gelmez en büyük düşman strestir biraz oluruna bırak kendine bir zaman koy mesela 3 ay sonra dr gideceim de ve o zamana kadrada aklından çıkartmaya çalış sonra dr gidersin bir yerlerden başlarsın tedaviyeeee

evet arkadaşım yazdıkların çok doğru ama ben kimseyle paylaşamıyorum üzüntümü kimseye anlatamıyorum ne kadar acı çektimi asla isyan etmiyorum ama herkesde olduğu gibi çevremdeki bazı dengesiz insanlar yüzünden çok canım yanıyor onların şaçma sapan soruları beni iyice umutsuzluğa sürüklüyor ama inanıyorum rabbim isteyen herkese bebeişlerini göndereçek rabbim tez zamanda hasretimizi dindirsin arkadaşım

zaten en kötüsüde kimseye anlatamamak dertleşememek: nerde bi çocuk görsem içim gidiyor.ve çok cnm yanıo

arkadaşımm o kendini bilmez insanları takmamayı önemsememeyi öğrenmek zorundasın:26::26: çükü mantar gibidir bu insanlar birini sustursan diğeri çıkar konuşur hiç üzme bu insanlar için kendini
allahım inşş bu kadar duayı duyacak inşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım yazdıklarınızı okudukça slında biryandan kendımı gördüm sankı satırlarınızda..29 yaşında evlendım 34 yaşındayım ve 2 buçuk yıl oldu neredeyse olmayınca olmuyor işte...nedeni belirlenemiyen infertelite teşhisi koyuldu..onlarca dr.bi okadar ilaç...18-19 ocak 2011 de ilk aşılamamı yaptırdım doktorlar çok umutluydu benden ,yani eşiminde benimde sorunumuz yokmuş o nedenle olması neredeyse garantı demişlerdi..malesef aşılamam tutmadı.biraz beynimi vücudumu dınlendırıp kötu dusuncelerden arındırmaya çalıştım.ikinci aşılama denemesi için cesaretlendim ve bugun iğnelerimin 3. günü şimdi umutla inançla heyecanla ve birazda gerginlikle tabi,sürecin beni götürdüğü yere gidiyorum yarın ilk kontrolüm var doktorumda..
oldukça yıpratıcı bır süreç tabiki.eynı sene evlenen tüm yakınlarım 2.bebeklerine kavuştu ama ben..allahtan hayırlısını diliyorum .evet cevremdeki herkes her defasında sorup duruyor (eee nezaman bebek düşünüyorsunuz hadi artık ...).hatta öyle birşey ki bu daha önce tedavi oldugumu söylememe ragmen her gorduklerınde bebek düşünmüyormusunuz hala diyenler bile var düşüncesizce..arkadaşlar şu bir gerçek ki bunu yaşamayan kımse anlayamıyor ciddiye alamıyor hasas düşünemiyor ,bu nedenle onları takmamaya çalışıyorum .sizler de bence onları olabildğince hayatınıza almamaya gayret edin ,
allah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucagımıza ..yazmak inanılmaz rahatlattı beni.akşam 3. iğnemi sabırsızlıkla beklıyorum şimdi ..görüşmek üzere

işallah arkadaşım rabbim bizim dualarımızı boş çevirmesin

zaten en kötüsüde kimseye anlatamamak dertleşememek: nerde bi çocuk görsem içim gidiyor.ve çok cnm yanıo
canım haklsın ama burada istediğin her şeyi paylaşa bilirisinnnnn için rahat olsun anlarız bizde aynı şeyleri yaşadığımız için yol gösteririz bildiğimiz kadarrrrr senin tecrübelerinden yaralanırız biz burdayız ve yol arkadaşıyız

canımm bizde aynı şeyleri yaşadık bak ben 7 yıldır bebek bekliyorum istiyorum 5 defa tüp bebek denedim ama olmassa olmuyor işteeeee belki zamanı var zamanını bekliyorrrrrr belkide hiç gelmeyecek ama biz umut edeceğiz hep bekleyeceğiz hasretleeeeeee özlemleeeee :26: ne zaman geleceğini bilmden bekleyeceğiz:26: etrafımızdaki kendini bilmez insanları aaaaaaaaaa bebiş yokmu ne zaman yapacaksınız sorularıyla karşılaşırken bekleyeceğiz bebklerimiziiiiii ve inanarak umudumuzu yitirmedenn allahımıza sığınıp bekleyeceğiz dualrımızla bekleyeceğiz
inşşşşşşşşşşşşş bu kadar sabrın karşılığnda rabbim bizlerin mucizelerimizi göndercek
inşşşşşşşşşşşş

canım birde şu kendini bilmeyenler varyaaaaaaaa onlar nereden bilirlerki bizim ne hisetiğimizii:26: eşimizle birlikte olduğumzuda spermler yerine ulaşsın diye yataktan saaterce kalmadığımız dr gittiğimizde yumrutalarımıza dr bakaren bunlarda bir tanesi benim bebeğim oğlum kızım olacakmı diye düşünmeyiiii olmadığındaaaaa ağladığını nereden bileceklerrrrrrr her tedavide toplanan yumrutalarına evlat muamelesi yapamayı embiryoların sana transfer edildiğinde sana tutunup seninle olup olmadığından haberin yokkennn ellerinle karnını sevmeniiii küçücük bir su damlası olan embiryonla bir bebekmiş gibi konuşup beni bırakma diye yalvarmanııııı seni bırakmaması için dualar ederkennnn ağlarkennn aslında seninle olmadığını bilmenin ne olduğunu nereden bileceklerr o insanlar ANNE OLAMAMANIN NE OLDUĞUNU NEREDEN BiLECEKLER

arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir bu sayfaya girmek beni çok mutlu ediyor çünkü buradaki insanlar benimle aynı beklenti içindeler bu sayfaya girince dünyada yaln olmadığımı fark ediyorum. yeteeeeer arkadaşım yzdıklarını okudum sabah sabah ağladım canım ama bizde anne olacağız çevremizde bizi sorularıyla üzmek isteyen insanlara en güzel cevabı rabbim bizlere evlat vererek gösterecek inşallah bizimde böyle yaramaz bebişlerimiz olsun rabbim

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar merhaba ben de uzun zamanlardır bu sitenin takipçisiyim ama bir türlü yazamadım ve artık karar verdim ben de içimi dökmeye ben de 7 yıllık evliyim ve 5 yıldır bebeğim olmuyor ben de yanıp tutuşuyorum ama yapacak hiçbir şey yok maalesef bazen tevekkül ediyorum sakin atlatıyorum bazense çekip gitmek ve bir daha dönmemek istiyorum

Bir acı var kördüğüm boğazımda
Tadım yok biraz bu aralarda
Dağıttım birazda son zamanlarda
Yüreğim artık beni yormasana

Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz
Artık bu odalarda
Heves ederdimya eskiden artık gücüm yok bu hayata

Çekip gidesim var artık yalan dünyadan
Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi

merabalar
ben yeni katıldım aranıza.bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim.geçen yıl bu aylarda hamile olduğumu öğrendiğimde dünyanın en mutlu insanı bendim.ama sonu gelmedi.....7,5 aylıktı bebeğimi kaybettim.üzerinde tam beş ay geçti ve ben korku içinde bekliyorum.acaba yine aynısını yaşarmıyımm diye.sizlerden destek bekliyorum

ben Kayseride yaşıyorum.kayserideki en iyi kadın doğum doktorları kim öğrenmek istiyorum.bana yardımcı olabilecek bi hemşerim var mı acaba

rabbim yardımcımız olsun bize sabır versin bende sizin gibi aynı acıyı yaşadım geçen yıl çok zor allahım bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın bizlerede anne olacağımız günleri göstersin en kısa zamanda arkadaşım

allahım sana sabır versin hepinizin kucaklarını doldursun rabbim ümidini kesme arkadaşım geçenlerde ekim annelerinde bebeğini kaybetmiş bir arkadaş onada allahtan sabır dilerim çok zor. bence biraz daha bekle ama beklemeklede unutulmazki belki yeni bir kuzun olucağını öğrenince herşey düzelir
allahtan sana bol bol sabırlar dilerim arkadaşım

günaydınlar hayırlıcumalrrrrrrrrrr

arkadaşlar nasılsınız? ben bugün biraz canım sıkkın eşimin bir arkadaşı var bizimle aynı sene evlendiler bir kızları vardı şimdi eşi tekrar hamileymiş eşimi arayıp bizim ikinci çoçuk yolda geliyor siz ne duruyonuz yokmu hala çoçuğunuz demiş bu beni çok üzdü şuan ağlıyorum insanlar neden böyle yapıyor biz istemiyormuyuz çoçuğumuz olsun bizde sevinelim neden böyle bizim canımızı acıtıyorlar bu şekildemi sorulur?çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…