Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

ben de aynı dertten muzdaripim. tıpkı konu başlığındaki gibi öyle çok canım yanıyor ki bazen uyuşmak hiçbirşey hissetmemek, düşünmemek istiyorum. 20 ay oldu evleneli ve her ay yaşadım bu hayal kırıklığını. her ay belki bu sefer olmuştur dedim, bu sefer meleğim içimdedir, canıma can katmaya gelmiştir belki. ama olmadı... iki negatif aşılama geçirdik bu arada. şimdilerde sürekli birilerinin hamile olduğu haberlerini alıyorum. her defasında daha çok acıyor canım.
Ben eskiden böyle değildim çevremdeki insanların mutlulukları beni de mutlu ederdi. göstermelik değil gerçekten mutlu olurdum. ama artık eskisi gibi değilim. çok sevdiğim insanların bile hamilelik haberlerini alınca ağlıyorum artık. onların mutluluklarını kıskanıyorum.
bazen rüyamda hamile olduğumu görüyorum gerçek gibi aynı içimde hissediyorum mucizemi. bazen doğmuş oluyor kucağıma alıp mis gibi cennet kokusunu içime çekiyorum. rüya olduğunu anladığımda tekrar uyumak aynı rüyayı tekrar görmek için yalvarıyorum ama olmuyor. sonra o soru geliyor aklıma; ya hiç olmazsa! düşünüyorum ne yaparım olmazsa... nasıl yaşarım, nasıl dayanırım ismi belli, odası bile hazır olan bebeğimin gelmemesine? dua ediyorum ALLAHIM BAŞKALARININ ÇOCUKLARIYLA AVUNDURMA BENİ diye. nerede hamile birini görsem içim yanıyor. belki biraz ukalaca ama bana hemilelik ne kadar da yakışırdı diye hayal kuruyorum. canım acıyor bu günlerde. midemin üstüne bi öküz oturmuş gibi nefes alamıyorum. çevremdeki çoğu insan bilmez benim neler yaşadığımı. okusalar bunları benim yazdığıma inanmazlar. hep gülerim çünkü ben içim yansa da, canım acısa da gülerim. hatta bazen acımdan gülerim...
İçimi dökmeye öyle ihtiyacım var ki... daha önce kimseye anlatmadım bunları, kimseyle paylaşmadım. bazen eşime anlatmak istedim ama onu üzmektense içimde tuttum, anlatmadım. biliyorum çünkü onun da ne kadar istediğini. görüyorum başkalarının çocuklarını nasıl sevdiğini, onlarla oyunlar oynadığını. bazen ne yapalım gelmezse gelmesin diyecek oluyorum sonra birden sanki gelecekmiş de ben böyle söyleyince meleğim küsüp gelmekten vazgeçecekmiş gibi geliyor hemen toparlıyorum kendimi.
ALLAHIM AĞAÇLARA MEYVE VEREN, KURDA KUŞA YAVRU VEREN SENSİN, MUCİZELERİ VERECEK OLAN SENSİN. NE İLAÇLAR, NE DOKTORLAR, NE TEDAVİLER HEPSİ BOŞ SEN NASİP ETMEZSEN. AMA NE OLUR RABBİM UĞRAŞLARIMIZI VESİLE KIL GÖNDER MUCİZEMİZİ ARTIK.CENNETİN KOKUSUNU DUYUR BİZE DE. YUVAMIZA BİR MELEK GELSİN NE OLUR...
Hiç isyan etmedim bu zamana kadar etmiycem de Allah ın izniyle. Rabbim bu durumdaki herkese dayanma gücü versin. hayırlısıyla meleklerimizi göndersin hepimizin en yakın zamanda inşallah...

cnm yazdıklarını okudum bende senın gıbıydım o kadar cok uzuldum kı gecelerı uykumdan kalkar aklıma geldıkce aglardım

cnm yazdıklarını okudum bende senın gıbıydım o kadar cok uzuldum kı gecelerı uykumdan kalkar aklıma geldıkce aglardım

ama lutfen moralını yuksek tutmaya calıs.benımde bebegım olmuyordu cok uzuluyordum herseyı ıcme atıyordum senın gıbı.ıcım daralıyodu dusundukce.bende de adet duzensızlıgı vardı her ay bekledım ama olmuyordu.herseyı oluruna bıraktım psıkologa gıttım kendımı rahat bıraktım herseyı oluruna yanı hapı yutup yatıp uyuyordum .acıle gıttım 2 kere bana hamıılesın deyınce dunyalar benım oldu allah sukur suan 6 aylık hamıleyım sende lutfen moralını yuksek tutmaya calıs. allah sana da versın işallah

karanlık gecede kara karıncanın duasına icabet eden RAABİM bizimde dualarımızı kabul et senden başka kimimiz var bize senden başka kim yardım edebilir... Allah kimseyi bununla imtihan etmesin o kadar zorki bazen dayanamıyorum ama yapacak hiç bişeyim yok. yaradanıma sığınıyorum. tek istediğim bi bebeğimizin olması çok bişey istemiyorum parada pulda gözüm yok sadece bizim canımızdan kanımızdan olan bi bebek.. minicik ellerini tutmak kokusunu içime çekmek geceleri onun sesiyle yataktan fırlamak istiyorum boş beşiklere bakıpta içim acımasın istiyorum başkalarının mutlu haberlerine ağlamamak istiyorum tertemiz gözleriyle bana bakan gülen agugugu yapan anlamsız sesler çıkaran bi meleğim olsun istiyorum.. Allah her zaman için büyüktür birgün tüm isteyenlere bebek verecek inşallah ben inanıyorum ve sabırla o günü bekliyorum. kurban olduğum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim.. Allah hepimizin gönlünün muradını tez zamanda verir inşallah.

bende senin gibi çocuk özlemi çeken biriyim insanların soruları beni çok bunaltıyor.iki aydır bir çok test yaptırdım hiç biri sorun çıkmadı.bu ay hamilelik beklerken yine olmadıbugün doktora gittim klomen diye bir ilaç kullanıcam her ay umutla bekliyorum.ama stresten kurtulamıyorum.kafama çok taktığım içinde bebekte olmuyor galiba.klomen ilacı kullanan arkadaşlar bana yazarmısınız sonuç alabilirmiyim bu ilaçtan

kızlar çok canım yanıyorrrr.çok canım yanıyor allahım sen bana yardım et lütfen buraya yazmasam çatlarım herhalde.her gün yüzlerce çocuğa ders veren onlarla iç içe yaşayan ben kendime yetemiyorum allahım .ne kadar zor bir sınama bu .allahım sen yardım et bana sen bana dayanma gücü ver.yazın aşılama ile hamile kalmıştım ama kalp atışı olmadığı için alındı.ben aslında çok güçlüyüm ama bazaen tutatmıyorum kendmi...alındığında ameliyata girerken bile bir damla gözyaşı dökmedimm..çok ağladım ben bu hayatta...hep kaybetmek düşüyor payıma neden alahım isyan etmiyorum tabi vardır bir hayır ama..ama artık dayanamıyorum..artık hiç bişi yapmaya cesaretim yok...hiç bişey avutmuyor beni dindirmiyor acımı yüce rabbimden sadece dayanma gücü istiyorumm sabır istiyorum.allahım diyorum sen bana bu durumda olanherkese dayanma sabretme gücü ver diyorum ..

ben yeni katıldım aranıza hayırlı cumalar bende aynı sınavdan geçiyorum rabbim bu günün hürmetine duysun sesimiz isyan etmiyorum yanlız ona sığınıyor ve ondan diliyorum sizler gibi ben 15 gün önce ilk aşılamı yaptırdım bugün öğrendimki yine olumsuz rabbim hepimizin kucağını boş koymasın inşallah hayırlısıyla.... canım çooook acıyorr

Amin canım. yaşamayan bilemez bu duyguyu. nasıl bir hasrettir bu anlamaz çoğu.
insan nasıl hiç görmediği neye benzeyeceğini bilmediği bir varlığı bu kadar özler, nasıl yanıp tutuşur o nun hasretiyle, nasıl ağlayarak uyanır uykulardan,nasıl yanar ciğeri bilirim. hiçbir teselli avutmaz, hiçbir söz söndürmez bu yangını. sadece çığlık çığlığa bir ağlama sesi ve minicik elleriyle dünyaya gözünü açmış meleği teselli olur evlat hasretiyle yanan bir kadına. Rabbim hepimize teselli olacak, hasretimizi dindirecek melekler yollasın en kısa zamanda. ben buradaki herkese dua ediyorum ismen değil belki ama yine de eksik etmiyorum dualarımı. sizler de dualarınızı eksik etmeyin. şu sıralar en çok ihtiyacım olan şey dua benim de. rabbim ya meleğimi versin, ya da dayanma gücü...

Çevremdeki herkes moralden bahsediyor. keşke becerebilsem. keşke düşünmesem artık oluruna bıraksam. ama olmuyor işte düşünmediğim tek bir an bile yok. bazen ben farkında olmadan süzülüyor yaşlar gözümden. keşke bi yolu olsa, keşke bişeyler buna deva olsa ama yok...
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ömrü uzun, bahtı açık olsun yavrunun, iki cihanda yüzünüzün akı olsun. Allah bizlere de nasip etsin. hamilelerin duası kabul olurmuş sen de dualarından bizleri eksik etme. bakarsın senin duan vesile olur...

yasadıklarım sennkiyle aynı bnde rüyalarımda görüyorum bnde 2.5 senelk evliyim ilk andan beri istyorum her ay agladım yine olmadı yine olmadı 8 ay sonunda oldu o kadar mutlu olmustum ki allhım bosuna gozyası dokmüsüm dedim ama mutlulugum uzun sürmedi bi kanama basladı ve bir hafta sonrada dıs gebelk old anlasıldı bebegm gitti tek tüpüm gitti hamile kalma umudum yerlerde bunun üstüne bnm dısımda tüm ark o gecen sene hamile kldılar gozümn onnde büyüdü karınları gözümn önnde aldılar bebeklerine esyalarını smdide gözümn onnde büyüyor o cocuklar bnmde içim acıyo aglamaktan düsünmekten o kadar yoruldum sıkıldımki dayanamıyorum simdi yaza tüp bebek yapıcaz bakalım o olacakmı o kadar bahtsız bi insanmki bnmde yüzüm gülsün istiyorum bnde anne olmak istiyorum

mrb arkadaslar çok zor biliyorum hamile olan birisini görmek yada kilo aldığında hamilemisin diye sormaları baska bir bebegi sevdiginde sana acıyarak bakmaları canımı çok acıtıyor 1buçuk yasında bir bebegi görmek o daha da zor benim için gözlerim doluyor eski günlere dalıyorum ben 1buçuk yasında bir kızımı kaybettim çok sıkıntılar yasadım ne kadar ayakta dursamda içim okadar dolu ki bana dokunsam düşecek gibiyim 1sene geçti aradan karnımda bir bebegin olmasını hareket etmesini çok özledim ki bebegim demeyi çok farklı duygular simdi ise çoçuk istiyoruz her ay tamam tuttu diye diye ve sonuça ulasamama beni yıkıyor esime ne kadar belli etmesem bile kötü oluyorum allahım bana saglıklı bir evlat ver ilk bebegimin yerini kimse alamz ama beni bebeksiz mahrum etme kimseyi bebeksiz bırakmasın yarabim

Son düzenleme:

canım senin imtihanın daha zor. Allah dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda sen de güzel haberler alırsın. acını dindirmez belki ama teselli olur en azından. Allah yardımcın olsun...

canım benim bunu ancak yasayan bilir hayat arkadasımınkide zor benim doktorum psikolojide çok önemli bu konu için psikoloji tedavi bile alıyorum
çünkü her seferinde yıkım oluyor bekliyorsun bu sefer olacak diye olmuyor ama psikolojimi iyi tutmam gerek bu hepimiz icin gecerli arkadaslar ve lütfen bunu kocanla paylaş içine atma karsılıklı oturup aglayın onun sana sarılması ben burdayım demesi bile yetiyor gercekten

konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum

evet isyan etmiyorum ben sadece duygularımı paylaştım sizinle biraz içimi boşalttım başkalıryla konuşmak olmuyor ama böyle yazınca insan rahatlıyor...

Canım seninle aynı duyguları yaşıyorum 8 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemem var ama maalesef olmuyor seni o kadar iyi anlıyorum ki,birbirimize destek olalım bence,bi şekilde aşalım bu sorunu ,

Gerçekten canım çok yanıyor bu gün yine hastalandım,soğan kürüne başlıcam 7.gün belki faydasını görürüm ,kızlar napıcaz çok çaresiz hissediyorum kendimi

aynı özlemler içindeyim bende sizin gibi benim tek farkım 1 evladımın olması allah ona uzun ömürler versin ama gönlüm genede bir tane kardeş istiyror benden sonra birbirlerine destek olurlar yaş bendse 38 artık ve bu beni daha çok korkutuyor bilmem ama içimde bir yerlerde korkma allaha sıgın allah senin muradını verecek diyor sizin içinde temennim bu allah herkezin gönlüne göre versin

selam arkadaşlar eşim ve bende çocuk çok istiyoruz fakat ne yazık ki bizde bir kaç aydır malesef olumlu sonuç alamadık ( çocukları inanılmaz çok seviyorum, eşimin yeğenini bile kendi çocugummus gibi gorup oyle davranıyorum..eşimde çocuklara çok düşkün ama ne yazık ki bizim hassas konumuza herkes aynı hassasiyette yaklaşmıyor..Zaten başımda felaket bir elti var bize her seferinde çocuğumuz olmadığı için saçma sapan cümleler kuruyo yok işte sizin çocugunuz olmadıgı için anlamazsınız,çocuklu aile olunca herşey farklı oluyo vs..zaten bir dünya stres yaşıyorum,bir de üstüne bu gereksiz insanın laflarıyla muhattap oluyorum..
Burda hani diyoruz ya allah herkese çocuk nasip etsin diye,ben sadece sunu söylemek istiyorum allah yureği temiz olan,çocuguna en iyi şekilde annelik yapabilecek insanlara anneliği nasip etsin inşallah!
ve cocugu henuz olamayan çiftlere bu şekilde yaklaşan ve zehirli sözler söyleyen insanları ben sahsen affedemiyorum... ((

selam arkadaşlar eşim ve bende çocuk çok istiyoruz fakat ne yazık ki bizde bir kaç aydır malesef olumlu sonuç alamadık ( çocukları inanılmaz çok seviyorum, eşimin yeğenini bile kendi çocugummus gibi gorup oyle davranıyorum..eşimde çocuklara çok düşkün ama ne yazık ki bizim hassas konumuza herkes aynı hassasiyette yaklaşmıyor..Zaten başımda felaket bir elti var bize her seferinde çocuğumuz olmadığı için saçma sapan cümleler kuruyo yok işte sizin çocugunuz olmadıgı için anlamazsınız,çocuklu aile olunca herşey farklı oluyo vs..zaten bir dünya stres yaşıyorum,bir de üstüne bu gereksiz insanın laflarıyla muhattap oluyorum..
Burda hani diyoruz ya allah herkese çocuk nasip etsin diye,ben sadece sunu söylemek istiyorum allah yureği temiz olan,çocuguna en iyi şekilde annelik yapabilecek insanlara anneliği nasip etsin inşallah!
ve cocugu henuz olamayan çiftlere bu şekilde yaklaşan ve zehirli sözler söyleyen insanları ben sahsen affedemiyorum... ((

s.a arkadaşlar bende yeni katıldım benimde zehir gibi elti var rabbim her şeyin iyisini bilir öle diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…