Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

s.a
bende 12 yıllık evliyim bir çok tedavi gördüm ama allah nasip etmedi bebek bu ayın 21 rinde ege üniversiteden randevu aldım ama doktorlar hakkında bi bilgim yok bilgi verirseniz çok sevinirim:26:

amin inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

s.a
canım rabbim herkese istediklerini versin hayırlısıyla

s.a
canım ben yeni katıldım inş hayırlısıyla rabbim bebeklerin kucagına almayı nasip etsin

Yanlış anlamayın ama onca sahipsiz,biçare yetim var..Onlardan birine anne baba olmak da aynı şey değil mi
İlla kan bağı mıdır onu evlat yapan,yoksa bir insana bir hayat vermek mi?

s.a
hayırlı akşamlar

Yanlış anlamayın ama onca sahipsiz,biçare yetim var..Onlardan birine anne baba olmak da aynı şey değil mi
İlla kan bağı mıdır onu evlat yapan,yoksa bir insana bir hayat vermek mi?

bilmiyorum canım ya dedigin dogru bişey ama insan nede olsa istiyo keni kanından

amin inş canım kaç yaşında ve kaç yıllık evlisin

hayırlı akşamlar

AMAN GENE YANLIŞ ANLAŞILMASIN (kısa olsun diye açıklamadan bişey yazdım ceza vermişlerönceki sayfalarda)

canım arkadaşım senin zaten canın yanıyo bide böyle densizlerin laflarıyla uğraşmak insanın inanılmaz canını sıkar bilirim kendi eltimden ne isterler anlamam benim 3,5 aylık bir bebeğim var dilerim allahtan en kısa vakte kadar hepinizin birer kuzusu olur burada yazışın terapi gibi oluyor benim burada 2 tane samimi olduğum arkadaşım vardı. ben hamileyken hep yazışıyoduk o zaman ramazandı kadir gecesine denk gelmişti eyübe gittik namazımı kıldım deli gibi dua ettim allahım dualarımı kabul etti buradan edindiğim arkadaşım şu an hamile onun hamile olduğunu öğrendiğimde delirdim çok sevindim. sonra 5 yıllık bi arkadaşım vardı 1 ay sonrada onun haberini aldım. içtenlikle dua ediyorum rabbim en kısa zamanda bebekleriniz karnınızda filizlensin inşallah
he bide arkadaşlarıma hep bişey önerdim çay demliyoruz ya demliğin içine 2-3 tane karanfil at çayı hep öyle iç

Son düzenleme:
arkadaşlar foxta tekrarlanan bir program izliyorum soğan kürünü adetinize 15 gün kala başlıycakmışsınız günde 2defa içilicekmiş sabah akşam çalışanlar işten geldikten sonra bir bardak bide yatarken 1 bardak 15 gün mutlaka için diyo ayrıca mor soğandan olmuyomuş

allah sabır versin canım bende 9 aylık evliyim eşimle çocuk olmasını çok istiyorduk ve 9 haftalık gebe olduğumu duyunca çook sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı kısmet değilmiş demek pazartesi hastaneye muane için gittim doktor bebek ölü dedi eşimle çook üzüldük ve narkozla kürtaj oldum 3 gündür kendimi toparlayamadım allah kimseyi çaresiz bırakmasın allah isteyen herkesi çocuk sahibi eder inşalla!..

selamun aleykum kizlar önce ki sayfalari okumadiim icin bilmiyorum belki yazilmistir ama ben genede yazmak istedim HAYIT TOHUMU aktardan alin icin insaALLAH cok faydalari var internetden de arastira bilirsiniz almanyada da kulaniliyor hamile kalmak icin ve benimde yumurtaliklarda sorun cikmaya baslamisti doktor erken menopoz felan dedi hayit tohumunu icmeye basladim iki ay sonrada hamile kaldim hersey ALLAH dan RABBIM herkeze nasip etsin insaALLAH
ve unutmayin ALLAHDAN ümidi ancak kafirler keser elhd müslümaniz

hayit tohumu: sabah aksam cok tok karnina icmemek üzere bi su bardagi kaynamis suya bir tatli kasigi attin 5 dk demlendirin azcik sogduktan sonra icin insaALLAH
RABBIM hakkimizda hayirlisini nasip eder insaALLAH

amin inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Allah, bebek özlemi çeken herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. Bir çoğunuzun yazdığını okurken çok duygulandım. Ben 5 yıllık evliyim, son 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz fakat sonuç olumsuz. Bütün bunların yanında çevreden gelen baskılara bende dayanamıyorum.. Hamile birini görünce gözlerim doluyor. Arkadaşlarım çoçuklarını severken çekiniyorum.. Bebek odalarına bakıyorum, bebek isimleri seçiyorum, rüyamda bende çocuğumun olduğunu görüyorum.. Aynı zamanda bebek hayali kurduğumuz arkadaşlarımızın bebekleri kocaman oldular Maşallah.. Allah bu günlerimizi aratmasın elbette ama çok zor dayanmak.. Eşiminde son günlerde psikolojisi bozuldu. Onu da üzmemeye çalışıyorum ama gerçekten hayatım eskisi gibi değil..Bu gün de çok kötü bir gün geçirdim.. Anne olupta, bizi anlamayan insanları Allah'a havale ediyorum. Sırf üzmek için nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar hiç mi korkuları yok anlamıyorum.. Allahım sen bizim yardımcımız ol yarabbim..

amin inşallah en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz inşallah

Amin canım. Allah hepimize yardım etsin. Bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bir de densiz insanlarla uğraşıyoruz. onların acımasız, zehir gibi sözlerini sineye çekmek zorunda kalıyoruz. Allah böyle insanları ıslah etsin bile diyemiyorum. Rabbim layık olduklarıyla muamele etsin inşallah.

selam benimde adetlerim duzensiz bu ayda beklenen adet tarihim gecti acaba yinemi sasti yoksa hamilemiyim 2 gundur basimda agrior birazda mide bulantim var sanki ama asiri degil...psikolojikte olabilir ama bilmiorum...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…