Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

kurban olurum allahımdan dilerim herkeze nasip etsin mafoldumben nerminle sen mahvettiniz beni nolur ümidinizi hiç yitirmeyin

yüreği güzel arkadaşım benim rabbim senden razı olsun.acımızı bizimle birlikte yaşıyorsun,çok büyük yüreğin var.cnm benim sen hamileliğini lütfen doya doya yaşa (gerçi senin yerinde ben olsam aynı bende hamişliğimi yaşayamazdım sizleri düşünürdüm).,napalım bizimki olmuyo demekki rabbim böyle uygun görüyo.inanırmısın cnm,bende hiç sperm bulunamayan arkadaşları düşünüyorum ve halimize şükür ediyorum.çok şükür diyorum eşimde az da olsa sperm var diyorum.cnm ,kayınvaldenleri allah ıslah etsin ,sanada sabır versin.gerçekten çok zor durumdasın.ben olsam doğumu falan en güzel hastanede yapardım.dualarım hep sizlerle.
bu aralar pek giremiyorum.kuranı hatim etmeye çalışıyorum.bol bol kuran okuyorum ve bol bol dua ediyorum hepimiz için.öptm cnm allaha emanet ol...

cnm arkadaşım inan ne diyecemi bilemiyorum,ne desem de boş. çok üzüldüm ,gözlerim doldu..,rabbim sabır ve dayanma gücü versin.rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inş.elimden duadan başka bişi gelmiyo.keşke daha fazlasını yapabilsek..

buradaki herkes, özellikle de nerminn ve atusaprenses,gönlü güzel arkadaşlarım, en yakınlarımdan daha yakın oldunuz. beni gerçekten anladığınızı ve içten dua ettiğinizi bilmek ne kadar güzel anlatamam. hepinize dua ediyorum inanın. biraz biraz toparlanıyor gibiyim ;ama hâlâ her gece rüyamda kürtaj masasındayım. dr bebeğiniz ölmemiş o yüzden sizi ayılttık ama operasyonu gerçekleştirmedik diyor, pıt pıt kalbi atan bebeğimi gösteriyor ultrasonda. uyanınca gerçeği anımsıyorum. ağlama krizlerim var, yerli yersiz... eşim ne yapacağını şaşırdı. ben kendimi çok güçlü sanırdım, bu bambaşkaymış...allahım beteriyle sınamasın. anayı evladından evladı anasından ayırmasın. hep yazıyorum yine yazacağım allah sizden razı olsun.
içimde yine bir bebek istiyorum. bomboş kaldım sanki...ama biliyorsunuz, bebeğim 5. yıl mucize şekilde gelmişti. yine olur mu bilmiyorum,allah büyüktür. öte yandan da çok korkuyorum, ya yine aynısı olursa?hoş, bebek yapmak için gerekli ön koşulu gerçekleştiremeyeceğim,bir daha asla ilişkiye giremeyeceğim gibi de geliyor. bu doğal mı bilmiyorum, sanki pis bir şey gibi geliyor.karmakarışığım. bazıları amma abarttın eli kolu yolu yoktu,bir damla şeye mi ağlıyorsun diyor. anlatamıyorum,o bir damla şey dedikleri benim bebeğimdi.allaha şükrediyorum, kısacık da olsa bebeğimi verdi, sonra aldı,isyan etmiyorum. ve inanın siz beni anlamasaydınız, bana moral vermeseydiniz isyan edebilirdim.
dualarım sizinle, bütün yüreğimle, şu mübarek günlerde dua ediyorum size. nerminn buradaki herkese,bana da hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. atusaprenses, allah bir avazda kurtarsın seni, eşine ve ailesine vicdan versin.iyi ki varsınız.

canım arkadaşım bizi bizden başka kim anlayabilirki.ateş düştüğü yeri yakar,o bir damlacık şey , bu hasreti ı yaşamayanlar için çok bişi değil belki ama bizler için o kadar önemli ki anlatmaya kelimeler yetmez.seni öyle iyi anlıyorum ki bende yaşasam aynı sen gibi olurdum.biraz biraz toparlandığını duymak çok güzel cnm.içine az da olsa ferahlık vermişsek ne mutlu bize.öyle aciziski bu konuda elden hiç bir şey gelmiyo, biliyosun rabbimize sığınıp dua etmekten başka yapabilecemiz bişey malesef yok.ben çok üzgün ve bıkkın olduğum zaman hemen şu duayı tesbih ederim.la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.bana çok faydası oluyo.biliyosun bu duayı yunus a.s balığın karnındayken hep okumuş ve balığın karnından kurtulup yaşama dönmüş.balığın karnındayken bile allahtan ümit kesilmezmiş.bende hepimiz için dua ediyorum ,rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ,kimsenin evini bebek sesinden mahrum etmesin,rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inş.sabır ve dua ile allaha emanet ol cnm arkadaşım

arkadaşlar yürekten geçmiş olsun yaşadıklarımı özetlemişsiniz söyleyecek söz kalmadı bir yerlerde biilerinin aynı problemleri yaşaması hem üzüyor hem de bana yalnız olmadığımı gösterip moral veriyor Allah yardımcınız olsun hayat işte silgi kullanmadan resim çiziyoruz benimde canımdan can gitti geri döndüremiyoruz hiçbirşeyi...

kızlar ben çok kötüyüm mafoldumben daha bebeğime don bile alamadım çok afedersiniz yokluktan değil zaten o sıkıyo canımı ailesine var ama bize gelince yok kendim için susuyodum ama insan bebeği için susamıyo ilk defa mobilya bakmaya gittik bebek için. allahım fiyatlar 1600 2000 arası oynuyo ama tüm çocukluğunu hatta genç kızlığını bile geçirebileceği bir oda bu fiyat. ucuzunu soruyoruz yok. eşim tutturdu marangoza yaptıralım tamam diyorum anlamıyo bağırıyo sustum o bağırdı sustum o bağırdı en sonunda babanlara para verirken bişey alırken hiç hesap yapmıyosun diyiverdim ilk defa. demediği kalmadı en çokta ağrıma giden alır çocuğunu gidersin beğenmiyosan dedi. kahroldum anne olucağıma lanet ettim çünkü günahsız bi yavruyu böyle zalimlerin arasına sokucam. onları doktor masrafındandanda kurtardım 200tl ye doğum yapıcam çocuk bakımıda içinde. hayır para olmasa gücüme gitmez. 10 günde 500 tl yi harcamış annesi ve babası onlar surat yapıyolarmış ben yapmadığım için bana herşey mübah. eşime kızamıyorum genede napıyım :a015:

hayır kızıyorum eşime. sabah sabh bu tür şeyleri kura kura uyandım günah vallahi karnımdaki yavruya günah. allah onların gözlerini toprak doyursun isterseniz kızın paralar onların olsun alıcam çocuğa bir iki kıyafet oda doğduğunda çıplak kalmasın diye başkada bişey almıycam. çocuğu bile neden istediklerini biliyorumayınvalidem bi gün herkesin 7 8 torunu var benim 4 torunum utanıyorum valla demişti. inanın evladım için hamile kaldığıma çok pişmanım evladım için kendim için değil.

hala moralim çok bozuk önceden kendime acıyodum şimdi bebeğime hele bi de susmak zorunda kalıyorum ya ah allahım ah şu mubarek günde ne diyim ben onlara bilmiyorum.

Allah kalplerini hakiki iman duygusu aşılasın...acıyorum böle kaynanalara...allah yardımcıları olsun...yazık..cnm sen sabret allaha sığın biz aciz değiliz ama bize yakışmaz onlar gibi olmak...

Allah kalplerini hakiki iman duygusu aşılasın...acıyorum böle kaynanalara...allah yardımcıları olsun...yazık..cnm sen sabret allaha sığın biz aciz değiliz ama bize yakışmaz onlar gibi olmak...

sağolun sesimi duydunuz az önce eşimle gene tartıştım mafoldumben istesemde onlar gibi olamam zaten. bu çocuğa bişey olucak diye korkuyorum 2,5 ayım kaldı zaten doğumdan korkuyorum ama o korkumu bile yaşayamıyorum napıcam bilemiyorum
mafoldumben bi daha konuşmıycam diyorum gene tutamadım kendimi konuştum sussam üzülen ben susmayıncada üzülünüyomuş en iyisi susmakmafoldumben

canım benim, hamile kadını üzenlerin göğsüne merhamet versin rabbim. dualarım senin için inan. allah bir avazda kurtarsın seni, sağlıkla doğur bebişini. zor da olsa moralini yüksek tut, içinde bir can var, onu üzme.

CNM DURUM NE BİLMİYORUM AMA...sana tavsiyem eşinle ailesi konusunda tartışma...bu onların kabul edemiceği bi durum..evinde huzurun hiç bişeyin bozmasına izin verme...bende yapıyodum her ne kadar haklı olsakda olmuyo işte...en iyisi kabul edip alttan almak ozaman hatalarını görürler bu şekilde daha çok kışkırtıyoruz onları ve ne güzel bebişin var....onları düşün....seni kimse üzmesin..şu fani dünyada boşver...VE EŞİNİ ONU SEVDİĞİNİ GÖSTER....ONUNLA OL DÜŞÜNCELERİNİ KABUL ET BAK DEĞİŞİCEK VE HATASINI GÖRCEK

sedase çok sağol canım benim allah razı olsun senden hep ılımlı olan benim ama öyle olmaya devam etmeliyim çünkü bunlar benim evliliğimi bitirir. canımı çok yakıyolar bu halimle artık bişeyde demiycem rabbim versin cezalarını

doğru söylüyosun evlilikte 4 yıl bitti 5ci yılıma girdim iki defa ailesi ile ilgili konuştum 1 dün 1de bugün ama gerçekten konuşmamak daha iyi düşüncelerini kabul ediyorum ama 5 kuruş ucuz olucak diye 2 günde kırılıcak şeyleri sokuyo eve halbuki 1 kere alalım ben onun cebini düşünüyorum. al şimdi ailesi100 milyarlık villa istiyolarmış sadece 60 milyarım var diyo bizimki düşman olduk çünkü inanki kendi boğazımdan kesiyorum üstüme bişey almıyorum yeterki bütün faturalarını ödeyebilsin diye hem ailesininkini ödüyo hemde bizimkini eşimin eevinde oturuyolar zaten onu sattırdılar 60.000 e alelacele 100.000 tlye villa ama çocuğuma gelince herşey içinde odası, kıyafetleri doğum parası 3,500 tl veremiyo
gücüme gidiyo bide demesinmi bunları istedin çocuğu sevicem varsada sevemiyorum. ailesi burnundan getiriyo ama onlara bişey diyemediği için benim canımı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenokuyomafoldumben

cnm benim ya....ah ah sizin gibi kadınlar..kendinden kesip eşine tam destek verenler...benim annemde aynı cnm babama her konuda destek verğyo bunu yıllardır yaptı ama şimdi olmasına rağmen hiç bişeyin keyfini alamıyo...ne olur fazla özverili olma sen kendi yaşantına bak ihtiyaçlarını al kısma kendinden çünkü artan her kuruş başka yerde yerini buluyo.....böle kayıvalideden 1 tane daha görmüştüm resmen evletlerının parasıyla ev habi olup kız evledına araba alanlar evlenmesine rağmen....aman ya dert bitermi...SEN İSTERSEN BİTER...GÖRME DÜŞÜNME....HER DAKİKAN ÖNEMLİ....DEĞERLİ VE SEVDİKLERİNLE PAYLAŞ BOŞVER

aynen öyle ben şimdi niye kafamı taşlara vuruyorum ah ah mesela bunuda annemlere veririz diyo ver yavrum ver biz açta oturabiliriz bizim elektriğimiz kesilse kesikte oturabiliriz ama onlar yaşlı önce onlara diyip durdum durumumuz sıkışıkken babası kendi üzerine ev aldırdı. onlardan gene kısmadık ama krediyi ödeyebilmek için kendimizden kıstık görümcemin evkur taksitlerini biz öderiz kaynımın borçlarını biz öderiz 3 tl verip kaşımı bile aldıramıyorum ama hepsi bize küs benden bişey bulamadılar aileme sataştılar ama en büyük hatam kendime hakaret olunca ses çıkarmadım iyi güzelde keşke ailemle ilgili konuştuklarında cevap verseydim. en kısasını anlatıyım eşim eve bi kedi getirdi arka sağ bacağı yok kaza geçirmiş köpekler parçalıycakmış getirdi 3 yıldır yanımızda neyse benim babam ben 5 yaşındayken torna makinasına kolunu kaptırdı o zamandan beri babamın sol kolu omuzdan yok . babam mutfak dolaplarımı tamir etmek için geldi görümcemde babamlardan 1 saat sonra geldi kedi yeni geldiği için görmemişti babamın yanında üf evde sakatlar derneğine döndü dedi gülerek ve ne ben ne annem ne de babam hiç bişey söylemedik ah şimdiki aklım olsa camdan aşağıya atardım onu. allah bilsin mafoldumben

Yazıklar olsun onlara...yazıklar...çok şükür bu dünyanın ahiretide var..bizde hesap vericez belki ama onlar gibi gamsızların yanına kar kalmıcanı bilmek daha iyi......

öff bre cnm ne illet ne bela bir aileymiş bunlar.gerçekten diyecek söz bulamıyorum allah ıslah etsin onları keşkede o anda ordan kovsaymışın görümcen olacak ökü zü ..ne de kendini bilmez ,hadsiz,terbiyesizmiş.sinir oldum ya nasıl böyle bişey diyebilir.insan kan düşmanına bile böyle bişey söylemez.demekki görümcen insan değil..parasal konularda benim eşimde ilk 1yıl böyleydi.ama şimdi bebek sorunumuz çıktı aklı başına geldi.boş vermek kolay değil ama cnm sen yinede boş vermeye çalış.onların seni üzmesine asla izin veme.benim anlamadığım sende çalışan birisin senin kendi kazancınada mı el koyuyo ,buna ne hakkı varki.ha kendi ihtiyaçlarınız için alabilir ama ailesinin ihtiyaçları için hiç bir şekilde hakkı yok.böylesi kocayıda bi ablamda gördüm bi de sende.nasıl bi insan.kendi çocuğunun ihtiyacını es geçer.cnm onlara üzülüp ,sinirlenipte bebeğine bişey almamazlık yapma,kimin umurunda olcakki.sen kızıp küstüğünle kalırsın..onlarında keyfi gelir.niye onların keyfini getirecen.ama yine de biz burdan onların nasıl insanlar olduğunu neye nasıl tepki verdiklerini bilemeyiz ,tanıyan sensin.ona göre hareket et ama kendini ezdirip bebişini öyle eşyasız falan bırakma.canım benim allah sabır versin.allaha emanet ol cnm,öptm çok

Son düzenleme:
bilmiyorumkismile
bu konuyu başından buyana okudum ve içim acıyor resmen.öncelikle şu mübarek gün hürmetine rabbimden çocuk dileyenlere en yakın zamanda müjdeli haberler diliyorum inşallah.Allahım kucağınızı boş bırakmasın,bebek kokusundan mahrum etmesin.ben 2 yıllık evliyim ve çocuk istemiyoruz eşimle.hazır hissedersem inşallah düşünücem.Allahım aratmasın.
ama asıl sinirlendiğim nokta son yazıydı.atusaprenses bir an kendimi senin yerine koydumda,ne kadar zor durumdasın.ama bana kızma nolurda bu durumu sen yarattın bence.baştan izin vermemeliydin.belki diyeceksinki kolay konuşuyorsun,inan kolay kardeşim.Allah bu ömrü sana bir kez verdi,kimsenin bu ömrü zehretmeye hakkı olamaz,eşin bile olsa.baştan yüz vermeyecektin kimseye.hele babanın yanında söylenen cümle beni çileden çıkardı.ben olsaydım inan bana ağzının ortasına tokadı yerdi terbiyesiz.(kusura bakma ama düpedüz terbiyesizlik) eşimize neredeyse canımızı verecek duruma geliyoruz bazen.bu çok saçma.önce ben olmalıyım,önce ben mutlu olmalıyım,benim istediğim olmalı.ben mutluysam çevrem mutlu olur.haksızmıyım.sen çalış,boğazından kes,isteklerini ertele,eşinin ailesi yesin o ne alaklava: yazlık,ev isteyen kendi kazansın alsın arkadaş.hem birde hamilesin ya adamın çocuğunu taşıyorsun.inan bana sen alttan aldığın için böyle davranıyor.bunlara meydan verme bence,seneler sonra çökmüş bi surat ve beden,mutsuz bi hayat,psikolojisi bozulmuş bi kadın görmek istemezsin değilmi?

kusuruma bakmayın konuyu farklı yerlere getirmek değil niyetim.sadece empati yapınca sinirlerim gerildi.yerinde olsam,keyfime bakarım,ye iç dolaş,kocan ne yapırsa yapsın.cevap bile verme.bebeğin tadını çıkar.bende eşimle 3 gündür konuşmuyorum,umrumdada değil.oda benim göbeğime taktı.kilom yok ama göbek çıkıyo biraz.yok şiştin,yok spor yap...uğraşıyorum işte daha napim.beni strese sokuyor resmen.en son çıldırttı,neymiş kadınlar şişiyomuş böyle sonra kocam beni aldatıyor diye ağlıyormuş.bende dedim göbeğim için aldatacaksan defol git şuan aldat.ama senin göbeğin çıkarsa artık bilememkötükedihüso oh be içimi boşalttım,boşverin şunları ya,en iyisi bile erkek değilmilülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…