Bebek özlemi...:(

Bebeğim önce zihnini bir boşalt bence. Bırak kürü mürü. Hepsi hikaye. Allaha bırak, dua et, günlük hayatını yaşa. İçindeki kaygının yerini güven alsın. Rabbim içimi biliyor, uygun zamanı da bilir. Ona bıraktım de. Bebeğe odaklanma yani.

Kafayı bulup hamile kalan insanlar da gördüm ben. Böyle senin gini sorunları olup, aman nolacaksa olsun diyip salıveren, alkollüyken kafası rahat olan birkaç kişi biliyorum.

En kısa zamanda hayırlısıyla inşallah

Allah hayirli etsin ins masallah cok gucluymussunuz ben kendimi guclu hissetmuyorum
Amin canım.öyle güçsüzüm deyip de kendini şartlandırma.inan moral motivasyon çok önemli.stres yapmamaya çalış kendini rahatlatacak bir hobi edin mesela örgü örmek,resim yapmak ya da ne bileyim yapmaktan hoşlandığın bir şeyler yap zihnin dağılsın.gerçekten olumsuz düşünce olumsuzluğu getiriyor.eminim yaşın daha gençtir.inan benim gibi yada benden daha olumsuz durumda olup da sabırla,olumlu düşünerek anne olan çok kadın var.etrafında olumsuzluk yayan insanları da ya uzaklaştır ya da takmamayı öğren.tez zamanda bebeğini kucağı a alırsın inşallah.

resmen umut oldun bana :) masallah sana
Teşekkür ederim.hiç moralini bozma.ben ve benim gibileri düşün.anlatmayı atladıklarım bile olabilir.hiç bozma moralini.kendini rahatlatacak şeyler yap.kilona,beslenmene dikkat et,yürüyüş yap .en önemlisi olumlu düşün.elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdirine kalmış.

meraba;

bizde 06/2013 den beri denemekteyiz. yaşadığımız şehirde prof. bulduk özel bir hastanede bu ay maaşı alınca gideceğiz eşimle beraber. inşallah bir problem yoktur ve sadece psikolojiktir.
çevremde herkes psikolojik olarak çok düşünen bir sürü insanın bu durumu yaşadıgını söyluyor. Rabbım özlem duyan herkese tattırsın bu duyguyu ( AMİNNNN )

bizimde yaklasik 1 yil kdr olmadi herkesin dedigi gibi unuttugumda bebek isinibosverdigim de oldu, bende cok demoralize olmustum ama sen abartmissin

Allah yardimciniz olsun , tez zmanda bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah

bizimde yaklasik 1 yil kdr olmadi herkesin dedigi gibi unuttugumda bebek isinibosverdigim de oldu, bende cok demoralize olmustum ama sen abartmissin
Nasil abartmisim acaba abartmamam icin bir yöntem biliyorsaniz soyleyin ben bunu bulamadim çünkü duygusal inis cikislar yasiyorum dogal olarak inis yasadigim bir donemde abartmissin denmesi bana destek olmadi kimseye nazlanma derdinde degilim zira gittigim doktorlardan biri erken menepoza girebilirsin dedi beni panige sokan bu baska bir doktorda oyle bir durum yok dedi ama aklim ilkinde guvendigim bir doktordu çünkü sehir degistirdk yeni doktor aradim bulamadim vs bir suru sorun oldu abartmak icin cok neden olabiliyor bazen hayat bu duruma getiriyor insani.unutmussunuz bos vermissiniz ya nasil basardiniz neyle ugrastiniz da bozverdiniz bunu yazarsaniz belki yardimci olabilirsiniz

Burayı okuyunca halime ne kadar sukretsem az evleneli 2 sene oldu ilk 3 buçuk ay olmadı korunmadigimiz halde her adet olusumda ağlıyordum sonra hamile kaldım bebegimi elime aldım ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ne yapacağımı ne dusunecegimi bilemedim ogluma bakıp bakıp ağladımama sonra aalıştım bi kızım olacağını öğrendim hareketlerini görünce ona haksızlık ettiğimi düşündüm ve toparlandım zor günlerdi psikolojik olarak atlattık ama çok şükür şimdi kızımı dört gözle bekliyoruz son on gün kaldı rabbim isteyen herkese versin herkese tattirsin bu güzel duyguyu

Masallah allah tamamina erdirsin hayirli saglikli bir bebek olsun insallah

neyi çok istersek o imtihanımız oluyor.buna inanıyorum ben.6 yıl sonra kavuştum ikizlerime .tüp bebek tedavisi ile.benimde erken menopoz riskim vardı. amh hormon testinde çıkmıştı. ve yaşımda 35 e dayanmıştı.pes etmek yok.Allah tez zamanda versin muradınızı.

Canım ins rabbim kısa zamanda bir bebek nasip eder sana.Hic umutsuzluğa kapılma benim teyzem de ve eniştem de hic bir sorun yoktu.Tedavi gördüler kac yıl olmadi.Sonra tedaviyi biraktilar ve 17 yıl sonra kendiliginden bebekleri oldu.Demek ki zamanı var hiç karamsar olma.

Bnm ilk aşılamam başarısız sonuçlandı. 1 ay dinlenme verdi Dr um, bugün gittim regli olamamıştım pko var bende, hem iğne hemde tarlusal hap verdi. Regli olduktan sonrada rahim flimi çekilecek. Inan içim rahat ben elimden geleni yapayımda gerisi tabiki Rabbimin takdiri sende toparlan ve yeniden başla inşallah en yakın Zmnda biZde gzl sonuclar alacağız, üzülme :)

3 gunluk dunya bu yasima kdr y
kizmayin lutfen anliyorum ben sizi. abartmaniza gerek yok bence cocugunuz olacak bikac aya oyuzden oyle soyledim. baska bi konudada yazdim bende gercekten cok takmistim her tarihi not ediyodum. akintilardan yumurtlama hesapliyodum surekli arastryodum her ay husran oluyodu sonra bi yazi okudum ve bende bayanin dedigi gibi o ay tamamen biraktim adet tarihimi bile not etmedim. sacimi boyadim(belki hamileyim diye sacimi bile regl oldugum zman boyuyodum sadece ) okdr boslamistimki o ay sadece bikere iliskiye girmistik. yurtdiisndayim ben bide abimler gelcekti yanima cok sevincli ve heyecanliydim 1 sene gormemistim onlarin gelisine adapte oldum. hazrliklar yapiyodm hediyeler aliyodum magaza magaza.hatta aslinda onlar gittikten sonra hamile kalsam daha iyi olur diye dusunmustum. ama onlar gelmeden bi gun once idrar testinde pozitifi gordum. doktorlarda bazen insafsiz oluuo kuzenimede senin cocugun olmicak dediler (poliskistikover vardi)dunyasi karardi tam 4 kes gebe kaldi sukur. zor olsada pozitif olun ve kafanizi dagitacak biseyler bulun. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle

Rabbim tez zamanda(çocuğa hakkıyla bakabilecek,sözde değil özde anne olabilecek )dileyen herkese nasip etsin inş... Çok istedim çok bekledim,her yolu denedim,ALLAH ıma şükürler olsun nasip etti.Şimdi diyorum keşke bu kadar harap etmeseydim üzmeseydim kendimi bak Allah'ım vakti zamanı gelince nasip etti.Ama işte olup olmayacağını bilmemek çok zor,o durumda insan sağlıklı düşünemiyor

2 aylık evliyim. Baştan beri çocuk istiyordum. Elhamdülillah Rabbim nasip etti. Ama insanlar o kadar düşüncesiz ki. 'Aaa hemen hamile mi kaldın, daha küçüksün, yeni evlisin' Hep aynı cümle. Halamın kızı 8 senedir bekliyor. Nefret ediyorum 'aa daha erken' diyen insanlardan. Canı gönülden dua ediyorum her namazın ardından ablalarım. İnşaAllah isteyen her kadına Rabbim sağlıklı evlatlar rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Duanızı eksik etmeyin. Allaha emanetsiniz.

Tesekkurler rabbim mutlu etsin sizi ailenizle insallah kusura bakmayin cok hassasim bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…