Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yılda inşallah bebeğiniz olur, anne olmak isteyen herkese rabbim yavrularını göndersin bu yeni yılda inşallahbazen öyle zamanlar oluyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor tamda o andayım şuan da biliyorum herşeyin bir zamanı varbir bebeğim olsunnnnn
kaç çocuğun olduğunu yazman gerekirmi bu kadar hassaskenaminnnnn
kaç çocuğun olduğunu yazman gerekirmi bu kadar hassaskenAllah gönülden isteyen herkese nasip etsin. Benim 2 çocuğum var ikiside dünyalara deger
cevap yazmak zorunda değilsin konu başlığı ilgilendiğin bişeyse girip bakarsın laf kalabalığı yapmaya gerek yokSen hassassin die kadin cocuk sayisini sifirami indirsin
Ayrica belki ebediyen cocugun olmayacak...ozaman ne yapcan yoldaki bebek arabalarini mi tekmelicen![]()
Poncikkkk yok daha nelerkaç çocuğun olduğunu yazman gerekirmi bu kadar hassasken
çok kınama da başına gelmesin lafını iade ediorum
yanlış olabilir güya düşünmüyorum olacaktı ayrıca yeni değil yıllar zatenguya istemiyorum demissin, istedigin zaman mutlaka olucaktir. Yillardir cocuk ozlemiyle yanan tanidiklarim var rabbime sukur zamanla evlatlari oldu. Allah sanada hayirli tez zamanda saglikli bi evlat nasip eder insallah