bebek özlemi :[

bazen öyle zamanlar oluyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor tamda o andayım şuan da biliyorum herşeyin bir zamanı var :KK61: bir bebeğim olsunnnnn
Yeni yılda inşallah bebeğiniz olur, anne olmak isteyen herkese rabbim yavrularını göndersin bu yeni yılda inşallah :KK36:

amin inşaallah tüm isteyenlere sağolun mesajlar için güya düşünmüyorum ya sözde halbuki tuttuyorum tutuyorum patlıyorum işte:KK61:

guya istemiyorum demissin, istedigin zaman mutlaka olucaktir. Yillardir cocuk ozlemiyle yanan tanidiklarim var rabbime sukur zamanla evlatlari oldu. Allah sanada hayirli tez zamanda saglikli bi evlat nasip eder insallah

guya istemiyorum demissin, istedigin zaman mutlaka olucaktir. Yillardir cocuk ozlemiyle yanan tanidiklarim var rabbime sukur zamanla evlatlari oldu. Allah sanada hayirli tez zamanda saglikli bi evlat nasip eder insallah
yanlış olabilir güya düşünmüyorum olacaktı ayrıca yeni değil yıllar zaten

Evet konu basligiyla ilgilendim bende hamile oldugum için senin icin dua edicektim..takiii yazdiklarini okuyana kadar...kinama başına gelmesin mesajina gelince bende sana...Allahin bir bildigi vardir vermiyosa lafini iade ediyorum:KK61: burasi bdv...beddua etme yeri deil...he bu arada cok duan varsa kendine kullan:KK62:

Nedir bu agresif tavırlar? İnsanlar burada stres topu mu? Mevsim sonbahar Mevsim sonbahar Hamile kadının duası kabul olur derler, sana bebeğin olsun diye dua edecekti belki, sen tutup beddua ediyorsun.
Kınama başına gelmesin demişsin de hamile ya da çocuklu insanlar onlar zaten... Hassassan hassassın ne olmuş yani kadın çocuklarını mı saklasın, ne var söylediyse? Hamilelik takvimlerini kaldırıp yazsınlar konuna o zaman.

Back
X