bebek özlemi :[

Bende geçen gun tv de izledim.doğurganlık iğnesi diye geçiyor.%40 oranında artırıyormus şansı.bence denenmeli..
benimde 2 yıldır olmuyor.evet cok zor imtihan.özellikle insanların bilerek canını acıtmaya calısması daha zor.
benim daha 2 yıl olmus.evlatlık al diyen bile oldu gerisini siz düşünün..
Allah sabrımızım mukafatını tez zamanda versin insaallah.

Bizim iki taraflı sorunumuz bende pko var eşimde morfoloji. 13 yıl gerçekten uzun bir süre bu kadar tedaviye ne sağlık ne psikoloji dayanır. Biraz kendi haline bıraksanız. Bir süre bebek olaylarını düşünmeseniz. Çünkü eşinizde problem olmasa bile bu psikolojiyle hamile kalmanız çok zor. Koruyucu aile olmak istemezmisiniz yada kimsesiz bir çocugu evlatlık almak. İnanın bende çok zor zamanlar geçirdim çok ağladım çok yalvardım Rabbime. İkiz bebeklerime hamile kaldım 16 haftalık erken doğumla kaybettim yavrularımı. Beterin beteri varmış. Olmayana üzülmekle olanı kaybetmek bambaşkaymış. Oyüzden üzülmüyorum demekki nasip değil vakti zamanı gelmedi. Sizde üzülmeyin çok zor biliyorum ama dua edip istemek başka isyan etmek başka. Bol bol dua edin. Rabbim en kısa zamanda evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Evladı olanlarada hiç bir zaman evlat acısı yasatmasin.
Amin allah sabır versin sizede dua ediyorum tabi her şey allahtan biliyorum ama bu olay hayatımın her noktasını etkiliyor ve hiç olmicakmı düşüncesi beni derinden sarsıyor ne yaparım nasıl dayanırım buna bilmiyorum daha 1 ay oldu tedavi de negatif alalı halada o piskolojiyi atlatamadım allah isteyennherkese banada nasip etsin

Bende geçen gun tv de izledim.doğurganlık iğnesi diye geçiyor.%40 oranında artırıyormus şansı.bence denenmeli..
benimde 2 yıldır olmuyor.evet cok zor imtihan.özellikle insanların bilerek canını acıtmaya calısması daha zor.
benim daha 2 yıl olmus.evlatlık al diyen bile oldu gerisini siz düşünün..
Allah sabrımızım mukafatını tez zamanda versin insaallah.

hiç duymadım yenimi çıktı ki, mantıklı gibi geldi ama ayrıntılarınıda bilmek lazım

hiç duymadım yenimi çıktı ki, mantıklı gibi geldi ama ayrıntılarınıda bilmek lazım
canım yeni mi bilmiyorum ama araştırmak lazım.hatta bu yontemle gebe kalanların roportajları da vardı.düşük yapanlar da da başarı sağlanmış.düşükleride engelliyormus yani.
ntv haberde izlemistim sanırım.google da arastırsana

Sizcede çocuğu olan insanların derdi varmı varsada ufak tefek tir bizim varlığımız yok kupkuru meyvesiz yapraksız ağaç gibiyizbu dert yedi bitirdi bizi yaşamayan bilmez

arkadaşım çocuk sahibi olmaktan başka vasıf yok mu şu dünyada
istemeniz normal de kupkuru meyvesiz ağaç ne demek ?
çocuk doğurmak için yaşayanı da ilk kez gördüm.

hayırlısı olsun inş. diyin.
bebeği engelli olan, hasta doğan, doğunca kanser illetine yakalanan, kazada kaybeden, askere gönderip orada ölen evlatların anneleri var çevremizde. olup da böyle olsa çok daha zor değil mi?

hayatınıza bakarsınız, tedavinizi olursunuz olursa olur zaten. olmazsa da yıllarınızı kahrolarak mı geçireceksiniz yapmayın lütfen.

Valla benimde yas 30 u asiyor yavas yavas, zaten oldum olasi cocuklari cok severdim ama artik kendi bebegim olsun cok istiyorum boyle bebekleri falan gorunce kalbim eriyor resmen. Insan hic bilmedigi bir kokuyu ozler mi resmen bebek kokusu ozlemi geliyor bazen. Esimle ayni ulkelerde bile yasamiyoruz, is durumlarimiz hala sabitlenmedi hayatimizi rayina oturtamadik hepsini ust uste koyunca benimde cok zoruma gidiyor bazen. Simdilik bunlar bahanesi, ama ileride tum sartlar iyilesince bu sefer saglik sorunlarindan dolayi olmazsada cok cok uzulurum elbette. Allah isteyen bekleyen kimseyi evlatsiz birakmasin, herkese hayirli saglikli bebekler nasip etsin.
Yinede millete burda cemkirmemek lazim diye dusunuyorum.

arkadaşım çocuk sahibi olmaktan başka vasıf yok mu şu dünyada
istemeniz normal de kupkuru meyvesiz ağaç ne demek ?
çocuk doğurmak için yaşayanı da ilk kez gördüm.

hayırlısı olsun inş. diyin.
bebeği engelli olan, hasta doğan, doğunca kanser illetine yakalanan, kazada kaybeden, askere gönderip orada ölen evlatların anneleri var çevremizde. olup da böyle olsa çok daha zor değil mi?

hayatınıza bakarsınız, tedavinizi olursunuz olursa olur zaten. olmazsa da yıllarınızı kahrolarak mı geçireceksiniz yapmayın lütfen.
Ben o annele sabır diliyorum benim etrafımda çocuk sahibi olup mutluda olan çok insan var dediğim gibi yaşamayan bilmezzzzzzzz

Valla benimde yas 30 u asiyor yavas yavas, zaten oldum olasi cocuklari cok severdim ama artik kendi bebegim olsun cok istiyorum boyle bebekleri falan gorunce kalbim eriyor resmen. Insan hic bilmedigi bir kokuyu ozler mi resmen bebek kokusu ozlemi geliyor bazen. Esimle ayni ulkelerde bile yasamiyoruz, is durumlarimiz hala sabitlenmedi hayatimizi rayina oturtamadik hepsini ust uste koyunca benimde cok zoruma gidiyor bazen. Simdilik bunlar bahanesi, ama ileride tum sartlar iyilesince bu sefer saglik sorunlarindan dolayi olmazsada cok cok uzulurum elbette. Allah isteyen bekleyen kimseyi evlatsiz birakmasin, herkese hayirli saglikli bebekler nasip etsin.
Yinede millete burda cemkirmemek lazim diye dusunuyorum.
Herhalde yeni evlisiniz çemkirmek nedir demekki yazdığınıza göre siz çemkirdiniz

Allah herkese hayırlı ve doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş aratmadan :KK200::KK46:

canım yeni mi bilmiyorum ama araştırmak lazım.hatta bu yontemle gebe kalanların roportajları da vardı.düşük yapanlar da da başarı sağlanmış.düşükleride engelliyormus yani.
ntv haberde izlemistim sanırım.google da arastırsana
doğum iğnesi yazdım ama hamile kalmamak için vurulan iğneler çıkıyo

Arkadaslar benimde ilk cocugum tedaviyle ikincisi tek iliskide oldu. evet cok zor iki uç noktayida yasamis biri olarak hem cocugu olmayanlari hemde hic zorlanmadan olanlari anliyorum. cocugu olmayanlar lutfn hayati kendinize zindan etmeyin. bu gunlerinizin kiymetini bilin. gezin tozun. hayatinizi heba etmeyin. boylelikle daha kolay cocuk sahibide olabilirsiniz. ayrica cocuk sahibi olmamak kurumus agac olmak falan degil. Dünyadaki tek amacimiz cocuk sahibi olamak degil.

canım merhaba bi yazını okudum 11 ay çocuğun olmamış ve ben aynı durumdayım 11 aydır çocuk olmuyor inanılmaz moralim bozuk hiç bebeğim olmayacakmış gibime geliyor...biraz bilgi veririmisin bana bi sorun varmıydı sende yada eşinde

canım merhaba bi yazını okudum 11 ay çocuğun olmamış ve ben aynı durumdayım 11 aydır çocuk olmuyor inanılmaz moralim bozuk hiç bebeğim olmayacakmış gibime geliyor...biraz bilgi veririmisin bana bi sorun varmıydı sende yada eşinde
11 aymi yazmisim. sanki daha uzundu. neyse. esimin sperm sayisi cok az olmamakla birlikte dusuktu. benimde adet duzensizligim vardi. 4. asilamada hamile kaldim. cunku o ay kafam rahatti. nasilsa tupe gececegim o zaman okur diye dusunuyordum. Sakın sakın takma kafana. keyfine bak, hayatini yaşa

Böyle konulara hep yazdığımı yazayım.

Tanıdık bir ailenin 4 yıl süren tüp aşılama hap tedavilerinde olmadı. Tam artık olmuyor bırakalım dediler. Ve hamile kalındı. Hatta şuan ikinciye gebe bu hafta doğacak. Eğer kısırlık yoksa herşey güzel olacak

bilmiyorum insanlar bu kadar düşüncesiz merhametsiz olmasa belki bu kdar stres üzüntü olmaz baskıların çok payı var sanki herşey kadının elinde ALLAH ol demese biz kimizki

Back
X