Evet zaten hiç çıkamadık bu kafalardan. Akıllarınca kılıf buluyorlar işte.
Rızıktan kastınız nedir buna baglı.Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım Bebek planlıyor ama durumları çok iyi değil çevresindekiler sürekli Bebek rızkı ile gelir diyolarmis sizce de öyle mi bebek dogduktan sonra ciddi maddi sıkıntılar yaşayan oldu mu
Cok şükür halimiz, durumumuz yerinde olmasına rağmen ikizlerimizin olması belimizi bukme noktasına getirmisti. 2 bin ev kredisi gelen kira 500. Kendimiz kıradaydik, büyüğü var yedik içtik faturalar. Üstüne 2 bebek kıyafeti koli koli bezi maması vay besigi poşeti derken. Bi ara zor ucu ucuna denk gelir olmustu hersey. Gelen gideni nerdeyse karşılamaz olmustu. Durumu iyi olmayan biri bence bi sure daha ertelemeli. Maddi manevi yükümlülük. Yaptim olduyla bitmiyor iş.Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım Bebek planlıyor ama durumları çok iyi değil çevresindekiler sürekli Bebek rızkı ile gelir diyolarmis sizce de öyle mi bebek dogduktan sonra ciddi maddi sıkıntılar yaşayan oldu mu
Hi hi gelir tabi ki. Bir duzine yapsinlar.Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım Bebek planlıyor ama durumları çok iyi değil çevresindekiler sürekli Bebek rızkı ile gelir diyolarmis sizce de öyle mi bebek dogduktan sonra ciddi maddi sıkıntılar yaşayan oldu mu
kimdiBurda 6.cıya hamile biri vardı ona göre rızkıyla geliyordu
Gelmez. Gelseydi açlıktan ölen, sürünen, karın tokluğuna yaşayıp sağlıksız gelişen bebekler olmazdı. Tabi bu benim kanaatim. Ki ben çok inançlı biriyimdir ama gelin ata binmiş ya nasip demiş mantığına tersimMerhaba arkadaşlar bir arkadaşım Bebek planlıyor ama durumları çok iyi değil çevresindekiler sürekli Bebek rızkı ile gelir diyolarmis sizce de öyle mi bebek dogduktan sonra ciddi maddi sıkıntılar yaşayan oldu mu
Bebek elbette rızkı ile gelir bunun kefili Allahu tealadir canım. Bizimde durumumuz iyi değildi eşim bı ay çalışır 3 ay ıssız kalırdı evlenir evlenmez hamile kaldım bende ve 9 ay boyunca maddi olarak düzen bulamadık . Doğum yaptığım gibi eşim iş buldu kızım 3 yaşında ve hala iş sıkıntısı yaşamış değiliz. Yani her imtihan insanlar için ve her zorluğun arkasında mutlaka bı ferahlık vardırMerhaba arkadaşlar bir arkadaşım Bebek planlıyor ama durumları çok iyi değil çevresindekiler sürekli Bebek rızkı ile gelir diyolarmis sizce de öyle mi bebek dogduktan sonra ciddi maddi sıkıntılar yaşayan oldu mu
Açlıktan yokluktan ölen bebekler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Allah kullarını kayıracak değil tövbe haşa , o durumda ne oluyor ?Bebek elbette rızkı ile gelir bunun kefili Allahu tealadir canım. Bizimde durumumuz iyi değildi eşim bı ay çalışır 3 ay ıssız kalırdı evlenir evlenmez hamile kaldım bende ve 9 ay boyunca maddi olarak düzen bulamadık . Doğum yaptığım gibi eşim iş buldu kızım 3 yaşında ve hala iş sıkıntısı yaşamış değiliz. Yani her imtihan insanlar için ve her zorluğun arkasında mutlaka bı ferahlık vardır
İkisi arasında fark var. Birisi bile bile lades oluyorRizkiyla gelir demek, her sabah kundaginin cebinden para çıkıyor demek değil bence.
Bebek planlamasi icin bir saglik problemi, bir yaş durumu gibi ozel bir acelesi yoksa, maddi imkanlarının duzelmesini bekleyebilir.
Ama tedbir almaya ragmen yola cikmis bir bebek varsa, ben nasibe inanıyorum.
Şu da bir gercek, zenginlik dedigin bir kibrete bakar derler. Batmak, iflas etmek de var hayatta. Ne yapacagiz o zaman, dogurdugumuz cocuklari mi oldurelim?
bebegin rizki denen sey annenin memesindeki suttur. yoksa her cocuk sahibi olana birden gokten para yagmiyor yani dogal olarak. ha noluyo maddi durumu kotu olanlar yediginden giydiginden evin ihtiyaclarindan faturalardan kombisinden kisarak cocuga bakmaya calisiyor. dogan buyuyor bir sekilde diyorlar. ama ne sekilde onemseyen yok.Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım Bebek planlıyor ama durumları çok iyi değil çevresindekiler sürekli Bebek rızkı ile gelir diyolarmis sizce de öyle mi bebek dogduktan sonra ciddi maddi sıkıntılar yaşayan oldu mu
Ben değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?