bebek sahibi olamamak

Anjelbjk27

Ol der ve olur.
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
118
37
28
Arkadaşlar hepimize iyi geceler.Siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum.Üç buçuk senelik evliyim bi buçuk senedir bebek bekliyoruz.Maalesef hiç hamile kalamadım.Eşim hem devlette hem özelde sperm testi yaptırdı morfoloji;4 değerlerinde sorun yokmuş.Kendim de tüm hormon testlerim sorunsuz tiroitlerde sorunsuz rahim filmi çektirdim tüplerde açıkmış.6 ay klomen kullandim yumurta buyuyodu problem yok.Subat ayinda klomenle asilama yaptik iki tane hem sagda hem solda yumurta vardi ve tutmadi cok uzuldum esimin yikanmis sperm sonuclrida iyidi ileri hareketli ;98 toplam 20 milyondu martta menagin igneyle asilama yaptik bi yumurta gelisti igne yerine klomen daha iyi gelmisti bana ve gene tutmadi bende artik biraktim daha hic gitmiyorum.Pko var bende ama her ay adet olurum gunu gecer bi kac gun ama olurum gene.Tek suphelendim uc gun olurun regl ama ucuncu gene yok gibi birincinilinci gunde normal cok cok yogun degil artik tup bebek dusunuyorum ve ev borcu oduyorum.Fiyatlari bilmiyorum hic bilgisi olanlar varsa lutfen aydinlatin arkadaslar inanin cok uZgunum her gun moralim bozuk uzun oldu hakkinizi helal edln arkadaslar.

hayırlısı olsun arkadaşım..bende 3 yıllık evliyim 2 senedir istiyoruz hiç bi sorun yok..
bu ay başladık tüp bebeğe..
fiyat olduğun ile göre değişiyor.. 5000 e yapan merkezde var 10000 e yapanda..
sağlık güvencene göre rapor alabiliyorsun..neredeyse yarısını ödüyor..

hayırlısı olsun arkadaşım..bende 3 yıllık evliyim 2 senedir istiyoruz hiç bi sorun yok..
bu ay başladık tüp bebeğe..
fiyat olduğun ile göre değişiyor.. 5000 e yapan merkezde var 10000 e yapanda..
sağlık güvencene göre rapor alabiliyorsun..neredeyse yarısını ödüyor..
Ben istanbuldayım arkdaşım bilmiyorum kafam çok karışık 8 sene çalıştım ssk olark 3 senedir çalışmıyırum ama eşimden yararlanıyorum bazı yerlerde arkadaşlar 1000 küsür lirasını devlet ödüyor diye yazıyor yaşım 27 beklemelimiyim onuda bilmiyorum

Back
X