bebek sahibi olmak için...

Yaaa ben cekilmis almadim sizden haber gelmeyince. Ben yapamammi acaba
UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunu bir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.
YAZIODU Bİ SİTEDE ŞİMDİ BAKTIMDA İİKİ ÖĞÜTÜLMÜŞ ALMAMIŞSIN

Kizlar. Smdi soyle bi durum var. Keci boynuzu yiyemedi. benim karisim ayni etkiyi verir mi ona. Ayrica ben bu karisimi yiyorum da üZerine bide folik asit alsam saglik ocagina danisip zarar verir mi hepai birlikte

CAnim sen yakiyi iliskiden sonra mi taktin? Bi de hacet namazini her persembe mi yoksa sadece bi kez mi kildin?

canım sadece bir perşembe kıldım tesbihe okudum ve balkona astım :):) Dileğin olana kadar orda kalması gerekiyor. Ben en son adet sancıları yaşamaya başlayınca alacaktım ama önce oluyum sonra alırım demiştim ama olmadım :) Müjdemi aldıktan sonra çıkardım balkondan :) Bİrde yakıyı ovulasyon günümde ilişki olduktn duş aldıktan sonra taktım çünkü yakı varken duş alınmıyor. Doktorlar genelde gün aşırı ilişki öneriyor ya bebek için bende bir gün bekledim ertesi gün çıkarmadan ilişki oldu sonra çıkardım duş aldım :) daha ayrıntılı anlatamazdım herhalde

İNOFOLİC COMBİNİN BİDE SUDA ERİYENİ VAR O DEĞİL HAP OLANI OLCAK BANA GÜNDE İKİ TANE VERMİŞTİ İNOFOLİCDEN.
FOLİBOLU İSE GÜNDE 1 TANE İÇİORUM

BEN HALEN HAMİLE KALMADIM AMA ONU KULLANIRKEN YANINDA KLOMEN İÇERİKLİ İLAÇLARDA VERMİŞDİ YUMURTA BÜYÜMÜŞTÜ AMA KLOMENDENDE BÜYÜMÜŞ OLABİLİR

Geçen ay arkadaşm sadece bunu kullanmş şuan hamile inşallah işe yarar. Genelde pko hastaları içnmş ama bende öyle bi sorn yok sağlıklı insanlarda daha çabuk etki ediyomş

Tamm canim sagol guzel anlatmissin.sadece beline taktin degil mi bazilari karnina da takiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…