- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunu bir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.Yaaa ben cekilmis almadim sizden haber gelmeyince. Ben yapamammi acaba
Onu yer. Tatluyi seviyo. Ama keci boynuzu gbi etkilimidirCanım bal tarçın çörekotunu da yemez mi??
Onu bi teklif et
Benim de 3. Günüm bu gün çörekotu alıp başlamak istiyorum inşaallah bi günden bişey olmazbugun 3. gün başlasam akşam olmazmı yaa
CAnim sen yakiyi iliskiden sonra mi taktin? Bi de hacet namazini her persembe mi yoksa sadece bi kez mi kildin?
Kizlar folik asit konusunda aydinlatin beni lutfen
Canim ben sordum doktora folik asitte yazar misiniz diye o kadar abartilan kadar gerekli degil sen gencsin herseyden vitamin alirsin dedi .. Tabi baska doktorlar daha farkli diyor. Bende merak ediyrm faydasiniKizlar folik asit konusunda aydinlatin beni lutfen
Arkadasima saglik ocagi vermis. Bi sorucam bugun okuldan cikinca.Canim ben sordum doktora folik asitte yazar misiniz diye o kadar abartilan kadar gerekli degil sen gencsin herseyden vitamin alirsin dedi .. Tabi baska doktorlar daha farkli diyor. Bende merak ediyrm faydasini
BEN FOLİBOL KULLANIORUM AMA DOKTORUM BANA BİRKEREDE INOFOLİC COMBİ DİYE VERMİŞTİ YUMURTAYIDA BÜYÜTÜO DEMİŞTİ AMA BİRAZ ÖTEKİLERE GÖRE DAHA PAHALI BİR İLAÇArkadasima saglik ocagi vermis. Bi sorucam bugun okuldan cikinca.
BANAMI SORDUN TAM ANLAYAMADIM AMA FOLİBOL 12 TLDİ SANIRIM ÖTEKİ SÖYLEDİĞİM İNOFOLİCDE 25 Dİ AMA ONU KULLANALI Bİ 6 AY OLMUŞTURFolik asit foyati nedir
BEN FOLİBOL KULLANIORUM AMA DOKTORUM BANA BİRKEREDE INOFOLİC COMBİ DİYE VERMİŞTİ YUMURTAYIDA BÜYÜTÜO DEMİŞTİ AMA BİRAZ ÖTEKİLERE GÖRE DAHA PAHALI BİR İLAÇ
Ben dün İNOFOLİC toz aldım günde iki kez kullanılıyor yumurtlamaya yardımcıymş bi arkadaşm geçen ay kullanmış hamile kalmş. 25 e aldm bende dünFolik asit foyati nedir
BEN HALEN HAMİLE KALMADIM AMA ONU KULLANIRKEN YANINDA KLOMEN İÇERİKLİ İLAÇLARDA VERMİŞDİ YUMURTA BÜYÜMÜŞTÜ AMA KLOMENDENDE BÜYÜMÜŞ OLABİLİRFaydasını gördünüz mü bende inofolic toz aldm kullanıyorm
BEN HALEN HAMİLE KALMADIM AMA ONU KULLANIRKEN YANINDA KLOMEN İÇERİKLİ İLAÇLARDA VERMİŞDİ YUMURTA BÜYÜMÜŞTÜ AMA KLOMENDENDE BÜYÜMÜŞ OLABİLİR
Tamm canim sagol guzel anlatmissin.sadece beline taktin degil mi bazilari karnina da takiyocanım sadece bir perşembe kıldım tesbihe okudum ve balkona astım :):) Dileğin olana kadar orda kalması gerekiyor. Ben en son adet sancıları yaşamaya başlayınca alacaktım ama önce oluyum sonra alırım demiştim ama olmadım :) Müjdemi aldıktan sonra çıkardım balkondan :) Bİrde yakıyı ovulasyon günümde ilişki olduktn duş aldıktan sonra taktım çünkü yakı varken duş alınmıyor. Doktorlar genelde gün aşırı ilişki öneriyor ya bebek için bende bir gün bekledim ertesi gün çıkarmadan ilişki oldu sonra çıkardım duş aldım :) daha ayrıntılı anlatamazdım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?