sanırın siz bebek için diyorsunuz yanlıs anlamadıysam ama ben eşimi bebekten kıskanıcamı düşünüyorum
Anlamadım desem :) Yani eşinin sevgisini bölmek gibi mi ? Yada eşin bebeği daha çok severse gibi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırın siz bebek için diyorsunuz yanlıs anlamadıysam ama ben eşimi bebekten kıskanıcamı düşünüyorum
zaten çok fazla düşünüyorum üstüne titriyorum eşimin oda bana öyle.. heralde bıde bebek ıcın eşimin üstüne düşmeye baslarsam adama nefes aldırmam:)
işin şakası o ama bebek sizi ayırdıgı olmadımı hiç şimdi eşimle başbasa olsaydık keske dedıgınız?
Anlamadım desem :) Yani eşinin sevgisini bölmek gibi mi ? Yada eşin bebeği daha çok severse gibi mi ?
benım eşime olan ilgim azalırsa eşimle ilgilenmek vakıt geçirmek isterken bebek engel olursa gibi sebeblerden korkuyorum..
İşte bu nokta her evlinin kanayan bir yarasıdır.
Hayat asla eskisi gibi değil burası gerçek canım. Yani bir çocuk öncesi var bir de çocuk sonrası. Bu doğal bir süreç yaşayınca kabul edeceksin.
Çocuk olmadan eşimi akşama kadar özlerdim. Şimdi özlüyorum ama tutku yok.. çocuk biraz aşkı öldürüyor ama sevgiyi arttırıyor.
Kızım 2,5 yaşında hala eşimle baş başa kalamıyorum; ne alış verişte, ne evde. Evde zaten merkez çocuk. Uyusa da biz de uyusak diyorsun. Çok küçük zamanlarda aşk yaşamaya çalışıyorsun. Bazen baş başa bir kahve içmek bile lüks. Ama eşim dahil herkes olmadan bir hayat düşünebilirim ama meleğim olmadan asla bir hayat düşünemiyorum. Allah onu bensiz beni onsuz bırakmasın diye dua ediyorum. Yaşamadan anlayamazsın.
dünyanın en güzel hediyesi kollarındayken umrunda olmayacak emin ol :)
bende 3 bebegini kaybetmiş bir anneyim
yasayan cocuğum yok ama son yavrumu doğumda kaybettiğim için kendimi yarı anne gibi görüyorum
biz 4.5 senelik evliyiz 1 senesinde eşim evde yoktu askerdeydi
3.5 sene diyelim berabr olduğumuz dönem
sizin daha 2.5 senelik evlilikte 4 bebek kaybetmeniz cok zor
bence siz de benim gibi evlat hasretiyle yanıyorsunuz ama bir yandan da ya gene kaybedersem diye beyniniz savunma mekanizmasını calıstırıp
evlat sahibi olmanııın kötü yönlerini gösteriyor size
çünkü aynısını bazen bende yapıyorum
yaramaz bir cocuk görünce aman böyle olmasından iyidir diye avutuyorum kendimi
sadece ruhsal acıdan toparlanmak için beynimiz bize oyun oynuyor
ben anneleri ikiye ayırıyorum artık
melek anneleri ve normal anneler
bir melek annesi asla ama asla normal bir anne olamaz
siz de olmayacaksınız
eminim mükemmel bir anne olacaksınız
İnsallah sizde bende bir daha evlat acısıyla sınanmayız
bende 3 bebegini kaybetmiş bir anneyim
yasayan cocuğum yok ama son yavrumu doğumda kaybettiğim için kendimi yarı anne gibi görüyorum
biz 4.5 senelik evliyiz 1 senesinde eşim evde yoktu askerdeydi
3.5 sene diyelim berabr olduğumuz dönem
sizin daha 2.5 senelik evlilikte 4 bebek kaybetmeniz cok zor
bence siz de benim gibi evlat hasretiyle yanıyorsunuz ama bir yandan da ya gene kaybedersem diye beyniniz savunma mekanizmasını calıstırıp
evlat sahibi olmanııın kötü yönlerini gösteriyor size
çünkü aynısını bazen bende yapıyorum
yaramaz bir cocuk görünce aman böyle olmasından iyidir diye avutuyorum kendimi
sadece ruhsal acıdan toparlanmak için beynimiz bize oyun oynuyor
ben anneleri ikiye ayırıyorum artık
melek anneleri ve normal anneler
bir melek annesi asla ama asla normal bir anne olamaz
siz de olmayacaksınız
eminim mükemmel bir anne olacaksınız
İnsallah sizde bende bir daha evlat acısıyla sınanmayız
bende aralık ayında bebeğimi kaybettim kürtaj oldum,,kalp atışı olmadığından... 4 defa yaşamışsın çok zor Allah korusun...çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah hiç birimiize.... bir sebep söylendi mi bunlar için düşük müydü hepsi yoksa gelişim mi yoktu?
soruna gelince canım bence üst üste bunalrı yaşamış olmandan kaynaklanıyor korkun eminim... bebeğin ilk 4-5 ayı çok ilgi ister doğru ikizim ekim de doğum yaptı ilk aylar zorlandılar eşiyle... şimdi 5 aylık oldu uykusu vs düzene girmeye başladı ama bu arada kendine de baktı eşiyle bebeğiyle gezmeye de gitti.... şimdi yaz tatili için plan yapıyorlar... ayrıca emin ol bebeğini kıskanırsın doğunca eşini değil... bende eşime çok bağlıyım çokk ama ççoook seviyorum ama bebek BİZİM parçamız.. en kıymetlimiz olacak inşallahh bir gelsin sağlıkla yeter ki...![]()
allah ayırmasın ömrünüz boyunca inş:)
bende söyledıklerınızı yasıycagımı biliyorum ve pişman olmaktan ona iyi davranamamaktanda korkuyorum ve benım eşim bebek gibi çok ilgi istiyor ikisine yetişemem gibi geliyor bazen diyorum benim bebegım var 2 sını ıstemıyoru diye ve gülüp geçiyor![]()
Bebek sahibi olduktan sonra ilişkinizi canlı tutmak tamamen sizin elinizde
bunu biri 1 ay sonra başarırken biri yıllarca başaramıyor, eşimle benim yeniden sevgili olmamız tam 1 yıl sürdü. (ben böyle adlandırıyorumeşime hep sevgilim derim, kızımız doğduktab sonraki 1 yıl sıradan karı-kocaydık, sonra yeniden sevgili olduk)
Üst üste 4 kez bebeğinizi kaybetmişsiniz, bence kendinize zaman tanıyın, bir süre bebek mevzusunu rafa kaldırın, düşünmeyin bile, aşkınızın tadını çıkarın, yazın bol bol gezin, tatil yapın. sonra yeniden düşünürsünüz isteyip istemediğinizi...
Bu arada bulnarı bebek doğduktan sonra yapamayacaksınız diye demiyorum, ama bir süre başbaşa kalamayacaksınız, şimdi başbaşa olmanın keyfini çıkarın, ben meme bağımlısı, kolik ve uykusuz kızımla daha 6 aylıkken bodruma tatile gittiysem herkes gider, çocuk hayatı yaşamaya engel değil.
Nasıl pişman olabilirsin ki doğadaki her canlı yavrusuna bakıyor. Kırlangıç düşünsene ağacın tepesine solucan taşıyor..tavuğun yavrusuna yanaş bak bakalım neler oluyor. Rahat ol ve güzel düşün. Her şey güzel olacak..
O bENDE DE OLUYOR BAZEN =)) ama kendı bebısımız olunca gecermısbende çok seviyorum bebeklerı dayanamıyorum görünce ah benımde olsa keske diyorum sonra huysuzlanmaya baslayınca aklıma istmeme düsümcesı gerı gelıyor..
O bENDE DE OLUYOR BAZEN =)) ama kendı bebısımız olunca gecermıs