Bebek şekeri , nikah şekeri ,doğum günü diş ve mevlit şekerleri yapıyorum

Ozel mesajim yok siz bana size ulasabilecegim bir numara atin yarin goruselim isterseniz

elinizdeki tüm erkek bebek şekerleri ve fiyatları ile birlikte yazarmısınız acaba?

elinizdeki tüm erkek bebek şekerleri ve fiyatları ile birlikte yazarmısınız acaba?

tabiki elimizde bir çok model var ama tabiki hazırda bekleyen ürünlerden ziyade hazırlanacak ürünler bilgilendirme amaçlı söylüyorum modeli beğenip siparişi onayladıktan sonra en geç 7 gün içerisinde sipariş elinizde olacaktır.

ŞU AN ELİMİZDE BULUNAN VE SİZLER İÇİN EN KISA ZAMANDA HAZIRLAYACAĞIMIZ MODELLERİ FİYATLARI İLE BİRLİKTE EKLİYORUM .

kova modeli bebek şekerimiz.görmüş olduğunuz şekilde 2 renk olup kova içerisinde gördüğünüz tülün içerisinde şekerlemeler bulunmaktadır.kovanın üzerine bebeğinizin ismide eklenebilir.bunun adet fiyatı 1,75 tl dir.

Eki Görüntüle 973161

biberon modeli bebek şekerimiz resimde en sade süsleme şekli ile verilmiştir.sizin isteğiniz üzerine hiçbir fiyat eklenmeden dahada gösterişli süsler ekleyebiliriz.biberonun içerisinde şekerleme vardır.biberonun üzerine bebeğinizin ismi yazılabilir.fiyatı 1,75 tldir.

patik modeli bebek şekerimizin malzemesi hasır olup sizler için hiçbir fiyat eklenmeden çift olarak tasarlanmıştır.patik bebek şekerimizin fiyatı ise kısa bir süre için 1,75 tl dir.

kavanoz modeli bebek şekerğimizin içerisinde şekerlemeler bulunmaktadır.mavi ve pembe olomak üzere 2 renk çeşidimiz vardır.kapakların üzerine bebeğinizin ismi yada doğum günü olursa resim koyabiliriz.bunu fiyatı ise adet olarak 3 tl dir.

Daha bir çok model var ama siz buradan beğendiğiniz olursa bilgi verin yada aklınızda olan bir model varsa ona yakın olan modelleri ekleyebilirim ayrıca benim elimde olmayıp sizin beğendiğiniz bir modelin resmi varsa 1 gün içerisinide size fiyat ve teslimat tarihi verebilirim .

merhaba bi siteden beğendim yapabilir misiniz

bu göndermiş olduğunuz bebek şekeri modeli adet fiyatı 7 tl olup en geç 7 iş gününde elinizde olur ayrıca kapıda ödeme sistemi ile önce ürünü alıp sonra ücretini ödersiniz.bebek şekerlerinin erkek yada kız olduğunu ve üzerine yazılacak ismi söylemeniz yeterlidir.

7 lira mı çok değil mi bulduğum sitede 2yl tşkler ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…