Bebek şekeri , nikah şekeri ,doğum günü diş ve mevlit şekerleri yapıyorum

en yeni modeller çok yakında eklenecek ilgililerin erken ihtiyaç durumunda buradan istemeleri halinde ekleyebiliriz.

bu bebek şekerini direk buradan temin edebilirsiniz yeni ürün ve modellerimiz eklenmeye başlıyor

tartıda bebek şekeri süslemesi yapılmış isim yazılmış şekilde adet fiyatı 1.50 tl dir. Isterseniz bu ürünü sadece mazeme olarak alıp tasarımını kendiniz yapabilirsiniz malzeme resimlerini gönderiyorum

pembe ve mavi olmak üzere 2 adet renk seçeneğimiz var be biblolar 50 adet 55 tl dir 3*4.5 cm ebatındadır

resimde görmüş olduğunuz simli tüller 100 adet 15 tl
normal organize sim olmayan tüller ise 100 adet 12 tl dir

çiçek çeşitlerimiz fazlaca olduğu için ben buraya en uygun fiyatta olanını koydum bu sebepten eğer çiçeği değiştirmek isterseniz bilgi verin ben yeni çiçek modellerini ekleyebilirim bu çiçeğin fiyatı 120 adet 12 tl dir

Sevgili anneler artık bebeğinizin şekerlerini kendi elinizle hazırlayabilecek malzemelerini hiçbir eksiğiniz olmadan buradan temin edebileceksiniz aradığınız modellerin tümünü bulabilirsiniz

çubuklu puset bebek şekeri modelimiz tane fiyatı 2 tl dir.

Bu ürünün kendi yapımınız için toptan fiyatı aşağıda yer alacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…