Kayinvalidelerin yuzde 90 i sinir tanimiyor ki ben biliyorum, ben kac tane buyuttum diyorlar surekli. Benimkine gecen doktor oyle soylemedi boyle olmasi gerekiyormus dedim, doktor kimmis o nerden bilecek dedi
Olmuyo işte öyle ne kavgalar cikiyo ben eşimle hala bozugum bebek doğduktan sonra aramız kötü oldu hep bu tür sorunlardan annesinin sınır tanimamasindn
çok doğru bir yetiştirme fikri.. ben çocukların tek elden büyütülmesi taraftarıyım, büyükler ayrı anne-baba ayrı davranınca çocuk bocalıyor, daha çok çıkmaza giriyor.. büyükler de maalesef laf anlamıyor, kızmıyorum, onlar da öyle görmüş
Kolik bir bebek olursa iş yerinde bakılma gibi bi durumu olmaz benim bebeğim sürekli kucakta gece günduz pispis gazlı bi bebekdi 3 üncü bebeğim olmasına rağmen çok zorlandım gecesi ayrı uyumazdi sabahlardim ben fikrim hem gece zorlanip hemde ise gitmek sizi çok yorar çocuk hasta olması ateşi ve ayrı bi yorucu 7 aylık bir bebek yeni dış çıkarma dönemi geceleri özellikle çok huysuz oluyor bu arada nacizane yapmam kesinlikle demeyin ben herşeyi zamanında yapmam dediğim herşeyi bir bir yapıyorum ..
Bebek için belirlediğiniz kurallara uyulmak istenmemesinden daha büyük sorununuz var sanki. Başkalarının da şahit olduğu bir ortamda söylediğinizden bambaşka bir cümle kurarak eşinizi kışkırtmaya çalışması her türlü yalanı söyleyebilecek karakterde biri olduğunu gösteriyor. Bakıcı tutmayı tercih edin.
şu yazana katılıyorum. bakıcı kesinlikleee tut.. bunu yapan kadın, bebeğe bakarken türlü şeyler söyleyip eşinle aran açılacak. zaten kv bakarken eşi ile arası açılmayan insan sayısı 10 kişide 1 falandır. çok net!! tecrübe ile de sabit!!
çok doğru bir yetiştirme fikri.. ben çocukların tek elden büyütülmesi taraftarıyım, büyükler ayrı anne-baba ayrı davranınca çocuk bocalıyor, daha çok çıkmaza giriyor.. büyükler de maalesef laf anlamıyor, kızmıyorum, onlar da öyle görmüş
şu yazana katılıyorum. bakıcı kesinlikleee tut.. bunu yapan kadın, bebeğe bakarken türlü şeyler söyleyip eşinle aran açılacak. zaten kv bakarken eşi ile arası açılmayan insan sayısı 10 kişide 1 falandır. çok net!! tecrübe ile de sabit!!
Tekrarlıyorum yorumları okumayanlar için özel bir kurumda müzik öğretmeniyiz ve sadece enstrüman dersi veriyoruz yani yazılı veli falan yok dersleri de kendimize göre ayarlıyoruz.
Seni anlıyoruz, aslında sen de çocuğun henüz doğmadığı için deneyimlemediğinden kendince haklısın ama o gerçek daha farklı olacak ve bu duruma kendinizi hazırlayın. Eğer ilk 6-7 ay deseydin odada bakacağız diye, olabilir derdim ama 6 7 aylıktan büyük bir bebeği o odada tutamazsın. Benim kızım 8 aylıkken bütün evi geziyordu, çekmeceleri kurcalıyordu. 1 yaşında mutfak favori mekanıydı falan.
Bir de eğitim kurumundaki bir oda asla ev gibi olmaz, çocuğun yerde halılara evi gibi güvenli hissedeceği mekana ihtiyacı var. Kayınvaliden ile aranı iyi tut ki sorun yaşanırsa kapınız olsun.