Bebek sorunsalı...

İkimizde müzik öğretmeniyiz ve özel bir kuruluştayız ve sadece enstruman dersleri veriyoruz. Bu uygun mu

Okulda değilim yorumları okursanız

Valla bende yorum yazacaktım ama siz benim yerime de yazmissiniz size katılıyorum
İmkanınız varsa kimseye bırakmayın tabiki.
Ben ücretsiz izin aldım kendim bakıyorum. Kayınvalideme saksıdaki çiçeği emanet etmem
Şu okuldaki özel odanızda çocuk bakmayı düşünmeniz çok ütopik geldi bana. Siz yine de Kv ile aranızı çocuk konusunda iyi tutun zira krediniz falan varmı
7 aylik bebege gece cizgi film mi izletecekmis tv karsisinda???
Rica ediyorum bakmasi icin birakmayin , sevmeye size gelsinler , siz gittiginizde de yanlarindan ayrilmayin
Pesss
o ne ki benmi kv 2,5 aylık kızıma karpuz verelim demişti. Sıcakta hareretini alırmış, hem canı çekermiş biz yerken

Tekrarlıyorum yorumları okumayanlar için özel bir kurumda müzik öğretmeniyiz ve sadece enstrüman dersi veriyoruz yani yazılı veli falan yok dersleri de kendimize göre ayarlıyoruz.

Maşallaahhh

İnşallah olur olsun nolur

Yani öyle çok feci sorunlar değil ama klasik kv sonuçta onlar bana el ben onlara el kimse öz anne öz kız gibi olamaz. Her kv gibi oğlunu kayırıp kıskanıyor işte

Çok doğru gerçekten

Allah razolsun ya valla karamsara bağlamıştım moral oldu

Ya kıyamam ya okadar katı kuralcı değilim ama kv öğlen 12 ye kadar birlikte yatakta çizgi film izler yatarız (7aylık çocukla) diyo yani daha yaşını dahidoldurmadan çocuk süblüminallerle aptallaşacak ve ihtiyaçlarını ne kadar karşılayabilecek 12 de uyanıp öğlen 1 de kahvaltı yapan biri sonuçta. Sonra konu olunca bize ay işte çocuk yüzünden erken uyanıyorum hasta oluyorum falan filan diyecek bunları yaşamak istemiyorum

Yok artık yok artık yani böyle birşey olsa ben irtibatı keserim heralde

Ya ben uzun süre beste altida kalkmis insanim cocuk icin
Cocugu öglene kadar uyuyanlar varmis bir de
Inanasim gelmiyor
Kahvalti önemli, erken yapilmali
Benim de icime sinmezdi ki
Ben de kvdeme güvenmiyorum o konularda

Tekrarlıyorum yorumları okumayanlar için özel bir kurumda müzik öğretmeniyiz ve sadece enstrüman dersi veriyoruz yani yazılı veli falan yok dersleri de kendimize göre ayarlıyoruz.

Boyle bi durumda 1-2 saat evet idare edilebilir belki ama ayaklandigi zaman elindeki herseyi agzina goturmeye basladigi zaman cok bunalirsiniz.
Istediginiz kadar ortami steril edin, ayakkabiyla girilen bi yer sonucta.. yere birakamazsiniz, hadi biraktiniz, yer soguk mu sicak mi pis mi temiz mi Hadi kucakta oyaladiniz, bu seferde evde orda burda heryerde kucak isteyebilir.
Sirtina kadar kaka yaptiginda banyoluk oluyor bebekler, nasil halledeceksiniz boyle bi durumu?
Bastan asagi kusmalari, dis agrisi krizlerini saymiyorum..
Bi cocuk icin en iyi yer evi..
2 cocuk buyuttum, ona ragmen bnde isyerindeki odamda cocuk bakma cesareti yok..

10aylık oğlum bugün iki kere kakasını yaptı iki kere banyo+üst değişmesi oldu. Şu an yerlerde yuvarlanıp bulduğu yerde tutunarak ayağa kalkıyor. Ha bu arada tuvalete peşimden emekleyerek geliyor eşek sıpası ya
Zor olur bilmem iş yerinin ortamı nasıl?

Yine mumkun olmaz ki. Ne kadar uyumlu bir bebeginiz olursa olsun isyerinde bu kadar kucuk bir bebek bakilamiyor. Simdi biz ne desek bos gerci siz yasadikca goreceksiniz nasilsa. En dogrusu esinizle beraber sirasiyla ucretsiz izin almak. O zaman rahat rahat buyutursunuz cocugunuzu

Bnm isyerim mi? Guzel ve rahat ☺
Ama olur da 3. Olursa ben ucretli ucretsiz ne varsa kullanir oyle buyuturum, cocuklari da 3 yasindan sonra bazen isyerine kabul ediyorum oglen yemeklerine
Masallah bu arada bebeginize, ne tatlidir kim bilir

Yine de zor.
Bakın ben de öğretmenim ben işe gitsem hiç. Bir iş yapmıyorum.
Rehberlik araştırma merkezindeyim.
Eşim de orada.
Yani istesem bütün gün çay kahve içerek mesai yaparım ki yaptım 9 ay gebelikte.

Ama çocukla olmuyor olmaz
Çünkü huzursuz oluyor bebek.
Çobık için rv önemli. Bir kavram.
Güvenli bağlanma vs bunlar için gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…