Eşimle aynı yerdeyiz o dersteyken ben ben dersteyken o
Tam onu diyecektim...Dünyanın hastalığı kol geziyor okullarda. Kızamığı, su çiçeği, menenjiti, influenzası...
Ha birde bugün tırnağını kesebilmek için 5 küçük ördeği açtım izlerken kestim diyeceklerim bu kadar
Ay ne kadarlık bebeğin benimki 4.5 aylık ve tam bir işkence tırnak kesme seansı. Tam kesicem tırnağı sıkıyorum hiii yapıyo aha diyorm parmağını kestim çekiyorum bu sefer yüzüme bakıp gülüyo. Şimdiden oynatıyo veletDünyanın hastalığı kol geziyor okullarda. Kızamığı, su çiçeği, menenjiti, influenzası...
Ha birde bugün tırnağını kesebilmek için 5 küçük ördeği açtım izlerken kestim diyeceklerim bu kadar
Ay ne kadarlık bebeğin benimki 4.5 aylık ve tam bir işkence tırnak kesme seansı. Tam kesicem tırnağı sıkıyorum hiii yapıyo aha diyorm parmağını kestim çekiyorum bu sefer yüzüme bakıp gülüyo. Şimdiden oynatıyo velet
Aşılarını ihmal etmeyin bilmediğiniz ortamlarda çok bulunmayın Allahın izniyle birşey olmaz.Tam onu diyecektim...
Bir sürü hastalık peydah olmuş.
Şu an evdeyim inş. Şu seneyi hastalıksız geçirsek diye bakıyorum.
4.5 aylım daha
8 aylık olduk uyurken kesemiyorum canı yanarsa korkar diye artık böyle yapabiliyoruz bazı şeyleri hele yemek yedirmek. Ben şöyle anne olcam ben böyle anne olcam yemek sadece mama sandalyesinde yenecekAy ne kadarlık bebeğin benimki 4.5 aylık ve tam bir işkence tırnak kesme seansı. Tam kesicem tırnağı sıkıyorum hiii yapıyo aha diyorm parmağını kestim çekiyorum bu sefer yüzüme bakıp gülüyo. Şimdiden oynatıyo velet
AhahhahahahahahsHep egitici bakılır zaten cocuklar
Ahh bacım dogmamıs bebege don biciyorsun suan
Allah vermesin o bebe bi kolik dogarsa egiitici baby tv var merak etme
Cok erken konusmayın böyle seyleri,gereksiz yere insanların negatifini yüklersiniz.
Kendiniz bakabiliyorsanız imkanınız varsa ücretsiz iZne ayrılın derim.
Zira kendi annem bile haftada 2 yıkamaya geliyor yıkayıp kacmaya bakıyor
Kvdeyi zaten en son 2 ay önce mevlüdde gördüm.
Saolsun mevlüde geldi,sonra bidaha haber alamadık kendisinden arada bi esimle selam yolluyo
Valla bacim öncelikle yasakladiginiz herseyi zamanla ezecekler bunun bilinicinde olun ki aynisi basima geldi ve gelmeye de devam ediyor. Bizde de ayni seyler yasak ama inadina yapiliyor hele ki kayinbabam cocuklarin eline cikolata veriyor vitamin alsinlar diyor cikolatanin ne vitamini olacak verme diyorum siz karismayin diyor. Isirdigi meyveyi 6 aylik bebegimin agzina verdu bebek yalasin diye yapma dedikce adam cocuk gibi davraniyor unadina yapiyor. Demem o ki o kadar hayal kurmayin en fazla yarisini gerceklestirebilirsinizArkadaşlar merhaba herkesin kendi ailesi ve eşünin ailesi ilk torunları olacağı zaman ne dedi, nasıl davrandı, ne aldı, bunları paylaşır mısınız? Konu şöyleki;
Biz eşimle ikimizde öğretmeniz ve bazı kararlar aldık işte abur cubur yasak tv tablet telefon bunlar yasak hep eğitici ve yararlı olan şeylerle büyütmeyi amaçlıyoruz. Benim 7 ay doğum iznim var, iznim bitince eşimin annesi kv '' bize bırakırsın ben zaten 12 ye kadar yatıyorum yatakta çizgi film izler oyalarım dedi...'' bende bizim kurallarımız var eşimle çizgi film falan yasak 6 aylık çocuk vs gibisinden dedim bu sırada eşim içerideydi bulunduğumuz yere gelince annesi dönüp eşüme ne dese iyi ''oğlum duydun mu karın çocuğu bize vermeyecekmiş sevdirmeyecekmiş'' dedi ben şokk sonra sağolsun görümcem onların çocuğu ne isterlerse siz uymak zorundasınız dedi. Konuyu uzatmadık. Ben çalışmaya başlayınca kv bırakmayacağım özel bir yerde kendime ait odam var ve bebeğüme bakım imkanım var o yüzden yanımda götürmeyi planlıyorum.
Sizin düşüncelerüniz ve tutumlarınızı öğrenebilir miyim? Siz ne yapardınız?
Hep egitici bakılır zaten cocuklar
Ahh bacım dogmamıs bebege don biciyorsun suan
Allah vermesin o bebe bi kolik dogarsa egiitici baby tv var merak etme
Cok erken konusmayın böyle seyleri,gereksiz yere insanların negatifini yüklersiniz.
Kendiniz bakabiliyorsanız imkanınız varsa ücretsiz iZne ayrılın derim.
Zira kendi annem bile haftada 2 yıkamaya geliyor yıkayıp kacmaya bakıyor
Kvdeyi zaten en son 2 ay önce mevlüdde gördüm.
Saolsun mevlüde geldi,sonra bidaha haber alamadık kendisinden arada bi esimle selam yolluyo
anladığım kadarıyla psikolojik danışmansınız. iş ortamında bebeğe bakmak ne kadar özel odanızda olsa zor bence. Çünkü ne olursa olsun işiniz çıkacak, çocuk kucağınızda bunu yapamayacaksınız, kendi haline bırakamazsınız. Sizin yerinizde olsam (ki abur-cubur, tv-telefn-tablete bakış açımız aynı) şimdiden bir bakıcı arayışına girer, bebeğim doğup 3 aylık olduktan sonra beraberce bakımı sağlar, sonra alışma sürecinden sonra bakıcıya bırakırdım. Naçizane tavsiye :)İmkanım var özel bir yerdeyim kendime ait odam var o yüzden sorun olmayacak inşallahhh
Ben ayaga bile aldım da Allahtan cocuk vizyon sahibi de sevmediHaha.
Benim oğlan 3 ay kolikti.
Asla sallamam dediğim bebeyi havada karada suda salladım. Yeterki uyusun diye.
O ne demek siz karışmayın. Bana öyle birşey deseler asıl siz karışmayın benim çocuğum der alıp giderimValla bacim öncelikle yasakladiginiz herseyi zamanla ezecekler bunun bilinicinde olun ki aynisi basima geldi ve gelmeye de devam ediyor. Bizde de ayni seyler yasak ama inadina yapiliyor hele ki kayinbabam cocuklarin eline cikolata veriyor vitamin alsinlar diyor cikolatanin ne vitamini olacak verme diyorum siz karismayin diyor. Isirdigi meyveyi 6 aylik bebegimin agzina verdu bebek yalasin diye yapma dedikce adam cocuk gibi davraniyor unadina yapiyor. Demem o ki o kadar hayal kurmayin en fazla yarisini gerceklestirebilirsiniz
Kayinvalidelerin yuzde 90 i sinir tanimiyor kiÇocuğu ise goturmektense kv ile konuşup sınırlarınızi söyleyip ona bırakmak daha mantıklı sanki okulda ne bileyim verimli olunabilir mi
Chicco nun bebek makasini aldım tırnak makası değil normal makas şeklinde ve eti kesmiyor. Benim gibi sakarin çok işine yaradı . Bebeğim bir aylıkken parmağını kanatinca koşa koşa gidip aldımAy ne kadarlık bebeğin benimki 4.5 aylık ve tam bir işkence tırnak kesme seansı. Tam kesicem tırnağı sıkıyorum hiii yapıyo aha diyorm parmağını kestim çekiyorum bu sefer yüzüme bakıp gülüyo. Şimdiden oynatıyo velet
Olmuyo işte öyle ne kavgalar cikiyo ben eşimle hala bozugum bebek doğduktan sonra aramız kötü oldu hep bu tür sorunlardan annesinin sınır tanimamasindnO ne demek siz karışmayın. Bana öyle birşey deseler asıl siz karışmayın benim çocuğum der alıp giderimya galiba ben uysal iyi anlaşmaya çalışan biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?