Hadi ya üzüldüm adına. Eşim yanımda çok şükürValla eşin senin yanındaysa sonuna kadar tavrını koru kimseye de verme benimki bebegimi annesi zannetti nefret ediyorum ondan
İmkanım var özel bir yerdeyim kendime ait odam var o yüzden sorun olmayacak inşallahhhAma öğretmenseniz nasıl olacak o iş anlayamadımAma imkanınız varsa bencede kendiniz büyütün çocuğunuzu
Alanın size ait olması güzel birşey ama öğretmen olduğunuz için ders işleme vs durumları olursa nasıl olacak?İmkanım var özel bir yerdeyim kendime ait odam var o yüzden sorun olmayacak inşallahhh
Konuyla ilgili tek tavsiyem, bebek konusunda asla buyuk konusmayin. Zaman gelir bir saat bile olsa birakacak birini ararsiniz. Asla yapmam dediginiz seyleri yaparken bulursunuz kendinizi.
Aslında herkes bunu söylüyor ama yukarıda yazılanlar gibi benden başka kimseyi benimsemesinden iyidir mi diyim bilemedimKonuyla ilgili tek tavsiyem, bebek konusunda asla buyuk konusmayin. Zaman gelir bir saat bile olsa birakacak birini ararsiniz. Asla yapmam dediginiz seyleri yaparken bulursunuz kendinizi.
Şöyle eşimle aynı yerdeyiz benim dersim olunca o alacak onun dersi olunca ben ona göre derslerimizi ayarlayabilirizAlanın size ait olması güzel birşey ama öğretmen olduğunuz için ders işleme vs durumları olursa nasıl olacak?
Yani alamam büyük ihtimalle çünkü borcumuz varÜcretsiz izin alma şansınız?
12ye kadar uyuyacak miymiş? Kendi çocuklarında da mi öyle yapmış merak ettim,nasıl oluyor o is
Evdeki hesap carsiya uymayscagi durumlsri goz onunde bulundurun derim.Keskin bir sınır cizerseniz cok zorlanirsiniz.Isler cunku planladigimiz gibi gitmiyor hep malesef.Şöyle eşimle aynı yerdeyiz benim dersim olunca o alacak onun dersi olunca ben ona göre derslerimizi ayarlayabiliriz
Yok zaten benim kurallarıma göre baksınlar diye bir dayatmam yok yani ben bakıcının da annelerinde bakmasını istemiyorum kendim büyütmek istiyorum.Kimse sizin kurallariniza gore cocuga bakmak zorunda degil, anlayis gosterirlerse ne ala.
Ya kendiniz bakarsiniz ya da parasini verir istediginiz kurallarla baktirirsiniz cocugunuza.
Ama yok hem kv baksin hem direktif vereyim olmaz.
Onun disinda misafirlik vs durumlarinda elbette sizin izin vermediginiz durumlara herkes uymak zorunda ve mudahale edersiniz.
DiyorsunuzMaksimum 1 hafta 10 gun sonra ay ben hastayim yastayim cok yoruldum acaba ucretsiz izin mi alsan yardimci mi baksaniz demeye de baslayabilir.. Bence önce bir süreç baslasin sonra degerlendirme yapin. 0-3 yaş arasi tam bir maraton. Bakalim yetisebilecek mi?
Yok zaten benim kurallarıma göre baksınlar diye bir dayatmam yok yani ben bakıcının da annelerinde bakmasını istemiyorum kendim büyütmek istiyorum.
O zaman mantıklı bence çocuğunuzun çoğu anını yakalayabilirsiniz ve kimseye onu yapma bunu yapma diye tembihlemek zorunda da kalmazsınızŞöyle eşimle aynı yerdeyiz benim dersim olunca o alacak onun dersi olunca ben ona göre derslerimizi ayarlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?