Koalina cicim bende 2 ay evdeyim tatildeyim valla senin kadar canım sıkılmıyor sarmıyor etrafa senin eşine sardığın kadar
Ama ilk konundan hatırlıyorum bebe istemiyordun.Valla git bağlat kordonları üstüne dk hapı bide eşin korunsun.Valla tank gelse hamile kalmazsın ozaman
Konu aça aça bi hal oldum bu sıra. Bütün gün evdeyim can sıkıntısından galiba:)
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Gidip bağlatsam mı ne yapsamoff bu sıra düşünecek çok vaktim var
3 5 sene cocuk kati bir sekilde istemiyorsa evlenmeseydi esiniz. Kari kocasiniz ve kazara olabilir cok dogal.bunu idrak etmesi gerek once yada sevismekten vazgecsin kesin cozum madem agzina corap tikarim gibi basit yaklasimlara sahip
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
çocuk istememesi sorun değil ki ben de hiç istemiyorum zaten sorun böyle bir şey olması durumunda vereceği tepkiler. o kadar katı ki resmen beni yalnız bırakacağının sinyallerini veriyor. hatta askerliğini yapmadı, sen hamile kalırsan direk askere giderim o arada geçir hamileliğini diyor.Anliyorum sizi ama sizde esinizi anlamaya çalışın
Sizi sevmese sizinle evlenmezdi zaten dimi.
Benimde esim cok cok cok istiyor bi bebek.
Ama ben hazir degilim bir yıldır Öteledim
Simdi e hadi arrik 31 yasina geldim diyor
Bende 26 ama bi sene daha istemiyorum dedim:*
Kizdi bana kirildi. Esimi sevmediğim icin degil cocuk fikri bana cooooook uzak
Esini anlıyorum biraz zaman tani lütfen
Korunup da hamile kalmak cok mumkun bir sey degil, mucizeler de herkesi bulmaz. Bence bos yere adamin canini sikma boyle yersiz sakalarla
çocuk istememesi sorun değil ki ben de hiç istemiyorum zaten sorun böyle bir şey olması durumunda vereceği tepkiler. o kadar katı ki resmen beni yalnız bırakacağının sinyallerini veriyor. hatta askerliğini yapmadı, sen hamile kalırsan direk askere giderim o arada geçir hamileliğini diyor.
büttün arkadaşlarım spirale, hapa ve hatta prezervatife rağmen hamile kalmışlar söylediklerine göre. umuyorum ki bulmaz
ben eşinizin yeğenine vurmasına takıldım. çocuğa vurulur mu ya. ben olsa soğurdum valla. şiddet uygulayan insanlardan hiç hazzetmem.
büttün arkadaşlarım spirale, hapa ve hatta prezervatife rağmen hamile kalmışlar söylediklerine göre. umuyorum ki bulmaz
kazara olmaz umuyorum çok dikkaet ediyorum ama %1 de gelip beni bulursa vay halime
Gerçekten sıkıntıdan ne konu açacağınızı şaşırdınız bence canınız sıkıldıkça birşey bulup yazıyorsunuz ben de her gün aynı kişilerin birşey bulup sırf yazmak olsun diye yazmasından dertliyim. Eşiniz gebe olmadığınızı düşünüyordur şaka yapmıştır öncesinde de maddiyattan bir süre düşünemeyiz diye konuştuğunuzdan ama gerçekten hamile olursan ilk başta şaşırır düşünür ama zamanla alışır erkekler kadınlar gibi değil ilk andan hemen moda giremezler ve eğer durumunuz elvermiyorsa iyi korunun.
Siz de aynı kişilerin konularını görünce okumayın sonuçta bir sayı sınırlaması getirilmediğine göre zibilyon tane konu açılabilir.
Belki buhranlardayım konu açıyorum birileriyle yazıştıkça kendini oyalıyorum nedir size bu derece dert olan acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?