Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

gerçekten bağlatsam mı diye düşünmüyor değilim:)
ama o kadar şanslıyım ki bu sefer de adamın deli gibi çocuk isteyeceği tutar da üzerime kuma getirir
kendi şehrimde olsam bu kadar sıkılmam ama yabancı bir yerde olunca daralıyorum. kültür, çevre, her şey farklı, kimseyi tanımıyorum da.
çıkıp gezmeyi de gözüm almıyor oruç oruç. memleketimde hop 2 dakikada çarşıya iner bakınır sıkılınca gelirdim. şimdi kafadan 2 saati yola ayırmam gerek falan

3 5 sene cocuk kati bir sekilde istemiyorsa evlenmeseydi esiniz. Kari kocasiniz ve kazara olabilir cok dogal.bunu idrak etmesi gerek once yada sevismekten vazgecsin kesin cozum madem agzina corap tikarim gibi basit yaklasimlara sahip

3 5 sene cocuk kati bir sekilde istemiyorsa evlenmeseydi esiniz. Kari kocasiniz ve kazara olabilir cok dogal.bunu idrak etmesi gerek once yada sevismekten vazgecsin kesin cozum madem agzina corap tikarim gibi basit yaklasimlara sahip

kazara olmaz umuyorum çok dikkaet ediyorum ama %1 de gelip beni bulursa vay halime

Anliyorum sizi ama sizde esinizi anlamaya çalışın
Sizi sevmese sizinle evlenmezdi zaten dimi.
Benimde esim cok cok cok istiyor bi bebek.
Ama ben hazir degilim bir yıldır Öteledim
Simdi e hadi arrik 31 yasina geldim diyor
Bende 26 ama bi sene daha istemiyorum dedim:*
Kizdi bana kirildi. Esimi sevmediğim icin degil cocuk fikri bana cooooook uzak
Esini anlıyorum biraz zaman tani lütfen

Korunup da hamile kalmak cok mumkun bir sey degil, mucizeler de herkesi bulmaz. Bence bos yere adamin canini sikma boyle yersiz sakalarla

çocuk istememesi sorun değil ki ben de hiç istemiyorum zaten sorun böyle bir şey olması durumunda vereceği tepkiler. o kadar katı ki resmen beni yalnız bırakacağının sinyallerini veriyor. hatta askerliğini yapmadı, sen hamile kalırsan direk askere giderim o arada geçir hamileliğini diyor.

Korunup da hamile kalmak cok mumkun bir sey degil, mucizeler de herkesi bulmaz. Bence bos yere adamin canini sikma boyle yersiz sakalarla

büttün arkadaşlarım spirale, hapa ve hatta prezervatife rağmen hamile kalmışlar söylediklerine göre. umuyorum ki bulmaz

Ya simdi o oyle bisey soyler ama korkusundan:)
Bende esime kazayla kalirsam aldiririm bile dedim yaa:)
Sadece kendisi ilgi odagi olmak istiyor belkide esin
Senin gozunde yani.
Bide ben bi senedir dogal yontemlerle (anladin onu sen)
Korunuyoruz ama hiiiiccc hamile falan kalmadim valla
Bayaaa sansliymisim o zaman

ben eşinizin yeğenine vurmasına takıldım. çocuğa vurulur mu ya. ben olsa soğurdum valla. şiddet uygulayan insanlardan hiç hazzetmem.

ben eşinizin yeğenine vurmasına takıldım. çocuğa vurulur mu ya. ben olsa soğurdum valla. şiddet uygulayan insanlardan hiç hazzetmem.

Hem vuruyor hem hakaret ediyor. "Kes sesini g.zrkalı" falan gibi. Çocuklara yaklaşımı hoş diil

büttün arkadaşlarım spirale, hapa ve hatta prezervatife rağmen hamile kalmışlar söylediklerine göre. umuyorum ki bulmaz

Spiralin kayip kaymadigini kontrol ettirirsen, hapi her gun ayni saatlerde unutmadan alirsan, prezervatifi sertlesme oldugu andan itibaren takip iliski bitiminde hemen cikarak kullanirsan hicbirsey olmaz. Insanlar genelde bunlari gozardi ederek kendi kullanim yontemleri bulduklari icin hamile kaliyorlar.

Esinin ve senin yasiniz kac?

vallahi ne çekilecek çilen varmış senin
önce kardeşinin sevgilisi,yaptıkları,sonra eşinin halleri şimdi de bu ..
Allah sabır versin

Gerçekten sıkıntıdan ne konu açacağınızı şaşırdınız bence canınız sıkıldıkça birşey bulup yazıyorsunuz ben de her gün aynı kişilerin birşey bulup sırf yazmak olsun diye yazmasından dertliyim. Eşiniz gebe olmadığınızı düşünüyordur şaka yapmıştır öncesinde de maddiyattan bir süre düşünemeyiz diye konuştuğunuzdan ama gerçekten hamile olursan ilk başta şaşırır düşünür ama zamanla alışır erkekler kadınlar gibi değil ilk andan hemen moda giremezler ve eğer durumunuz elvermiyorsa iyi korunun.

kazara olmaz umuyorum çok dikkaet ediyorum ama %1 de gelip beni bulursa vay halime

Sanmiyorum olmaz. Hem siz bir test alin madem suphelendiniz. Yani tepkisini merak ettiginizden mi esinize soylediniz diye dusunmekten alamadim kendimi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Siz de aynı kişilerin konularını görünce okumayın sonuçta bir sayı sınırlaması getirilmediğine göre zibilyon tane konu açılabilir.
Belki buhranlardayım konu açıyorum birileriyle yazıştıkça kendini oyalıyorum nedir size bu derece dert olan acaba...

Bildiğim kadarı ile spiral hiç doğurmamış kadınlara takılmaz. Yanlış hatırlamıyorsam rahimde ki o açıklık ancak ordan bebek çıkması, alınması halinde mümkündü :44:

Eşinizin yeğenlerine karşı tutumu gerçekten hoş değil

Hele ki hamile kaldığınızda git ne halin varsa gör gibi tutumları..

aç sen yav aç özgürsün tabi
biz de yardımcı oluruz

ama eşinin içine sinmeyen çok yönü var gibi

Kocandan nefret ettim cocuk istemeyen erkekler bana bencil geliyor gıcık alıyorum bizim ilk bebeğimiz oldu eşim çok seviyor ilgileniyor ama 2.istemiyor nefret ediyorum ondan bu yüzden ama ben vazgeçmiyorum (()

Olasılıklar&şanslar

kadınlık böyle bir şey işte :) yani sanırım
asla bebek düşünmüyorum diyorlar sonrada bebek fikri birden neden olmasın ki halini alıyor...
yani olsa fena mı olur, diyelim ki oldu diye birden ısını veriyor..
hele bir de hamile kalsanız sizi artık bebek topiklerin de patik örneği ararken bulabiliriz

hepsi bir yana, Allah istediğiniz zamanda kucağınıza almayı nasip etsin..
yeter ki aratmasın,peşine düşürmesin ...

canınızı da sıkmayın derim..

Koalina seni üzmek istemem ama sen çok yanlış bi tercih yapmışsın evlilik konusunda..
Duygusuz , bencil , olgunlaşmamış bi erkek karşındaki.
Eşinin ailesiyle aynı evde yaşıyosunuz hatırladığım kadarıyla.
Eşin aile yamacında olduğu sürece büyümemeye ve kendi sorumluluklarıı farkına varmamaya devam edecek.
Şuan en son derdiniz çocuk mevzusu zaten. Eşin öncelikle sana karşı sevgi ve ilgi dolu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…