Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

Hayatim senin yeni konu acma sebebini anladim galiba ben. Yani yeni evliyken illa biraz sikinti olur da, seninki daha farkli. Genelde ego catismasi filan olir, seninki ergen gibi, konusamiyorsun bile. Ben evliligin uzerine konsantre olmani oneririm, bence bir terapistle gorus, cunku sen de kararsizsin geleceginiz hakkinda. Cok uzildum durumuna. Gorumce meselesine de yorum yapmistim, ama aslinda sen mutsuzsun, hayatindaki diger kisilerle ilgili karar verme bu donemde bence.
Ayrica cocuk istememei baska bisey, ben eve gelmem demesi baska bisey. Endiselenebilir ama bu derece kirici olmsi gerekmez. Ben olunca sever vs yorumlarina da katilmiyorum, hic de belli olmaz. O cocuk uyumayacak aglayacak, adam kalkip ona da bagirinca napsin bu kiz, olsun mu oldursun mu. Senin evliligine agirlik vermen lazim, bu konuda mutlaka biseyler yap, olmaayacaksa da birak kendi haline. Cok dengesiz ya. Evin en kucugu galiba, fazla simarik.

Esin kisiligini bulamamis galiba sorunlu olmali.Yardim almali.Davranislari hic normal degil :/

Evin en küçüğü tek erkek bir de...
Daha annesinin kanatlarından çıkamamış küçğk olsa tamam ama 29uz yani az değil. Bugün yumurtladığı şey: ben annesinden çekindiği için yemek yapıyormuşum. Her cümlesi ayrı bir falso.
Evliliğim üzeine nasıl yoğunaşabilirim bilmiyorum, onca zaman yan yana uyusaydık el ele otursaydık diyen adam hanzolar gibi koltukta benden uzakta yyılıyor. İnsanın gururu da inciniyor. Yeni evli birçok erkek eşinin peşinde koşuyor başbaşa kalmak için fırsat kolluyor. Ben böyle adam lütfetsin de beraber film izleyelim diye bekliyorum. öyle romantik yemekleri, gezmeleri sürprizleri zaten geçtim.

Ben değişeceğini düşünmüyorum. İnsanlara tavrını net gördüm. Babası duymuyor diye avazı çıktığı kadar bağırabiliyor 70 yaşındaki adama. Yan tarafta inşaat var sabah bin bir küfürle kalkıyor. Ne yapsın adamlar çalışıyor yani? Öyle sevgi dolu bir adam değil bildiğin nefret kusuyor. Haliyle ben de çok gerginim...

Evlenmeden once de mi boyleydi

Evlenmeden once de mi boyleydi

Evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik hep kafede buluşunca bu tarz davranışlarını görmedim. Aonuçta 1-2 günlüğüne buluşuyoeduk ve ilgi odağı bendim, benimki de oydu... telefon konuşmalarında falan bu derece değildi elbette

ben yazacaktım baktım benden önce davranmışssınız.

19-20 yaşlarında da değilmişsiniz ki, nolur yanlış anlamayın ama siz bu adama nasıl aşık oldunuz? Veya sizin dediğiniz gibi bu kadar çok falsosu varsa nesine aşık oldunuz? :26: Eşinizi tanımıyorum tabi ki ama yazdıklarınız kadarıyla çok itici geldi. Ya da erkekler hep mi böyle, evlenmeyelim mi biz? :18:

50 yaşındak bir adamla tanışsanız bile başta sizi elde etmek için türlü şaklabanlıklar yapar süper romantik ve iyi görünür. Zannedersiniz k bu adamın karakteri bu hep böyle olacak Etkilenirsiniz ve başlarsınız. Nişanlanınca biraz söner, evlenince özüne döner. Tabi arada falsolar verir ama demek ki benim gibi uzakta olanlar anlayamıyor yahut yi yönleri ağır basıyor diyelim.

O süreç bütün ilişkilerde var tabi ama sizinki biraz göz görmeyince gönül katlanır hesabı olmuş sanırım. Sevdiğinize göre muhakkak iyi özellikleri vardır canınızı sıkmayın. Kısa zamanda her şey düzelir umarım.

Var mutlaka tamamen kötü olsa zaten insan katlanamaz ama bazı temel şeyler olmadan da olmuyor işte
Kadir gecesinde bile ayrı yatıp birbirimize laf sayıyoruz yani daha ne olsun.
Düzelir mi geçer mi bilmiyorum

Eşin henüz olgunlaşmamış maalesef. Hayvana öyle davranan yarın çocuğu olduğunda çocuğunu tokatlar sus diye. Ki yeğenine yapıyormuş aynısını. Üzüldüm bu adam hamileliğini, loğusalığını falanda yaşatmaz. Sanki o hamileymiş gibi uğraşır durursun. Umarım bir kaç sene olmaz bebeğin çok çektirir gibi..

Var mutlaka tamamen kötü olsa zaten insan katlanamaz ama bazı temel şeyler olmadan da olmuyor işte
Kadir gecesinde bile ayrı yatıp birbirimize laf sayıyoruz yani daha ne olsun.
Düzelir mi geçer mi bilmiyorum

öfke problemi var sanırım.tüm sayfaları okuyamadım ama ailesinde böyle agresif olan var mı?
ya da ailesiyle sorunu,ilişkileri nasıl?

hayvan ötecek yani.kuş bu.n yapacaktı?çok tahammülsüz.bu sizi ciddi derecede yıpratır.

Son düzenleme:
Bizde hiiç çocuk istemiyoruz. O yüzden gittim 3 aylık iğne yaptırdım. Kafam rahatladı. Ama galiba bizim çocuğumuz olmuyo gibi çünkü çoğu kez ihmal ettik korunmayı ona rağmen olmadı. Şanslıyım bu konuda :) Bence o öyle der ama kazara bebek olursa kıyamaz bence evladı olucak sonuçta.. Sen çok takılma :) Bide gerçekten eve gelmedi mi yoksa şaka mıymış anlamadım :)

içimden geçenleri yazmışsın eylül.25 senede ben bu kadar şikayetlenmedim.

Ben zaten evliligin icin ugras derken bitmesin diye ugras demedim. Yani ne yapmak istedigini bilemiyorsun, kararsizsin. Ne yapmak istedigini daha iyi anlarsin eger bi psikologla gorusursen. o sana daha objektif olarak erkek ve kadin bakis acisini anlatir, sen de daha dogru karar verirsin evliligin hakkinda. Bunlar icin burada cozum bulamazsin inan, cunku iletisim kuramazsan surdurmen cok zor bu evliligi.
Kocanin senin dibinde gezmesi lazim simdi, 1 ay daha ne ki. Romantik degilse de senin istedigini anlayip senin icin cabalamsi gerekir. Cok hazirci.

Ben kendime tahammulsuz derdim melekmisim yahu ben. Tartistiginizda susmayip iki fazla konussan dovecek gibi:/ bi'de yanlis anlamazsan sanki ailen karsiydi diye hatirliyorum konunun bu davranislarla ilgisi var miydi?

3 5 sene cocuk kati bir sekilde istemiyorsa evlenmeseydi esiniz. Kari kocasiniz ve kazara olabilir cok dogal.bunu idrak etmesi gerek once yada sevismekten vazgecsin kesin cozum madem agzina corap tikarim gibi basit yaklasimlara sahip

konu dışı ama ben sizi nereden tanıyorum.nikiniz aklıma takıldı ama bir türlü hatırlayamadım.konularına da baktım:26:

Ben kendime tahammulsuz derdim melekmisim yahu ben. Tartistiginizda susmayip iki fazla konussan dovecek gibi:/ bi'de yanlis anlamazsan sanki ailen karsiydi diye hatirliyorum konunun bu davranislarla ilgisi var miydi?

Yok onlar da bilmiyordu tamamen şehir dışına gideceğimden, eşimin memur olmamasından ve askerliğini yapmamış olasıdan kaynaklıydı

Yazdıklarınızı okuyunca eşinize öfke dolusunuz gibi hissettim . Geçici bir durumdur sanırım bu değil mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…