- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
-
Bende ihtiyaç sahibi biriyim zaten esim asgari ücretle ev gecindirmeye çalışıyo.. Öyle çok kötü durumda değiliz ama..Bence giydirme onu ihtiyaci olan birisine ver alamayacak durumda olan
Giydirmeyi düşünüyorsanız ortalama o tutarda bir para yardımı yapabilirsiniz ihtiyacı olan birine, içiniz rahat olur böylece.Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
Valla suanda nufusun yarisi belki dha fazlasi asgari ucretle ev gecindirmeye calisiyor . Sizin bilecegnz durum tabi de ben olsam kullanmam haramdir diye dusunuyorum .Bende ihtiyaç sahibi biriyim zaten esim asgari ücretle ev gecindirmeye çalışıyo..
Ben şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimdaGiydirmeyi düşünüyorsanız ortalama o tutarda bir para yardımı yapabilirsiniz ihtiyacı olan birine, içiniz rahat olur böylece.
Her şey olabilir insanlardan belli olmazBen şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimda
Ben olsam içim rahat etmezdi ama yardım amacıyla bırakıldı diye düşünüyorsanız siz bilirsiniz.Ben şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimda
Belki pis başkasının şeyini nasıl kullancaksiniz bebeğeMerhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
Canım gecenin yarısı evdeyim kimse bırakıp unutmuş olamaz bilerek bırakıldı.. aldım çünkü benim camıma bırakılmış almasam başkası alacak.. giydirmedim ama orda da bırakmak istemedim.. yarın komşulara sorayim diyorum.. tam benim cocugun bedeninde kiz bebek elbisesi camimin onunde unutulmus dusuk ihtimal.. yerde olsa derim ki biri dusurdu.. tesaduf ki tam çocuğumun bedeninde kiz bebek elbisesiIyi de size mi ait ki aldiniz.Ya birisi elinden oraya koyduysa almayi unutup donup baktiginda yerinde bulamadiysa.Hem size birakilmis dahi olsa ben oyle seylerden cekinirim ne idugu belirsiz islerden hoslanmam.ve asla giydirmem
Daha giydirmedim zatenBen olsam içim rahat etmezdi ama yardım amacıyla bırakıldı diye düşünüyorsanız siz bilirsiniz.
Etiketli hem elbise hemde posette ayni marka yaziliBelki pis başkasının şeyini nasıl kullancaksiniz bebeğe
Peki genelde boyle yardimlar yapilir mi size?Yanlis anlamazsaniz ihtiyac sahibi misiniz?Canım gecenin yarısı evdeyim kimse bırakıp unutmuş olamaz bilerek bırakıldı.. aldım çünkü benim camıma bırakılmış almasam başkası alacak.. giydirmedim ama orda da bırakmak istemedim.. yarın komşulara sorayim diyorum.. tam benim cocugun bedeninde kiz bebek elbisesi camimin onunde unutulmus dusuk ihtimal.. yerde olsa derim ki biri dusurdu.. tesaduf ki tam çocuğumun bedeninde kiz bebek elbisesi
iki katiliyiz ev sahibbimiz üstte sadece onun olamazBelki unutuldu falan ya da aşağı biri inecekti aklina bir şey geldi oraya asti bir şey olmaz diye? Hemen getirmeniz olmamış biraz bekleseydjniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?