Bebek takim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benaslindayoum

Sabır da yorulur...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
6.184
7.671
198
Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan penceremin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
Giydirmeyi düşünüyorsanız ortalama o tutarda bir para yardımı yapabilirsiniz ihtiyacı olan birine, içiniz rahat olur böylece.

Bende ihtiyaç sahibi biriyim zaten esim asgari ücretle ev gecindirmeye çalışıyo..
Valla suanda nufusun yarisi belki dha fazlasi asgari ucretle ev gecindirmeye calisiyor . Sizin bilecegnz durum tabi de ben olsam kullanmam haramdir diye dusunuyorum .

Giydirmeyi düşünüyorsanız ortalama o tutarda bir para yardımı yapabilirsiniz ihtiyacı olan birine, içiniz rahat olur böylece.
Ben şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimda

Ben şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimda
Ben olsam içim rahat etmezdi ama yardım amacıyla bırakıldı diye düşünüyorsanız siz bilirsiniz.

Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
Belki pis başkasının şeyini nasıl kullancaksiniz bebeğe

Iyi de size mi ait ki aldiniz.Ya birisi elinden oraya koyduysa almayi unutup donup baktiginda yerinde bulamadiysa.Hem size birakilmis dahi olsa ben oyle seylerden cekinirim ne idugu belirsiz islerden hoslanmam.ve asla giydirmem
Canım gecenin yarısı evdeyim kimse bırakıp unutmuş olamaz bilerek bırakıldı.. aldım çünkü benim camıma bırakılmış almasam başkası alacak.. giydirmedim ama orda da bırakmak istemedim.. yarın komşulara sorayim diyorum.. tam benim cocugun bedeninde kiz bebek elbisesi camimin onunde unutulmus dusuk ihtimal.. yerde olsa derim ki biri dusurdu.. tesaduf ki tam çocuğumun bedeninde kiz bebek elbisesi

Etiketli mi yoksa daha önce kullanılmış gibi mi
Her ikiside olsa almamanız lazımdı
Bence yarın camiye verin belki unutuldu sorabilirler yarın
Nasıl sahiplendiniz hemen öyle anlamadım
SiZe yardım etmek isteyen biri zaten size ulaştırıp verir oraya buraya koymaz

Peki genelde boyle yardimlar yapilir mi size?Yanlis anlamazsaniz ihtiyac sahibi misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…