Bebek takim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etiketli mi yoksa daha önce kullanılmış gibi mi
Her ikiside olsa almamanız lazımdı
Bence yarın camiye verin belki unutuldu sorabilirler yarın
Nasıl sahiplendiniz hemen öyle anlamadım
SiZe yardım etmek isteyen biri zaten size ulaştırıp verir oraya buraya koymaz
Etiketli poşette elbise de ayni marka w ile baslayan

Belki de ihtiyaçlı iseniz,bilinçli bırakılmıştır. Rencide etmemek için,kapıya getirmemiştir. Daha önce böyle yardımlar almış mıydınız?
Hayır getiren genelde kapıma getirmiştir.. asgari ücretiyiz ama gönülden gelip birşey getirene bizde veririz illa..komşularda da olur ya böyle..

Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama

Sorman bile saçma yani ihtiyacın da varmış neden giydirmeyeceksin ki .. hiç gocunmam sahsen

Camiye mi? Camiye niye versin ki? Kendi evinin camına bırakılmış. Camı cami mi okudunuz acaba?

Bence size bırakılmıştır. Kimse evinizin camının önünde bişey unutmaz yanlışlıkla.

Canım gecenin yarısı evdeyim kimse bırakıp unutmuş olamaz bilerek bırakıldı.. aldım çünkü benim camıma bırakılmış almasam başkası alacak.. giydirmedim ama orda da bırakmak istemedim.. yarın komşulara sorayim diyorum.. tam benim cocugun bedeninde kiz bebek elbisesi camimin onunde unutulmus dusuk ihtimal.. yerde olsa derim ki biri dusurdu.. tesaduf ki tam çocuğumun bedeninde kiz bebek elbisesi

Önce caminin önü diye okudum, almasaydiniz keşke belki biri unutmuştur diyecektim ama sonra anladım sizin camınıza asılmış poşet. Bence kullanın, büyük ihtimalle sizin için bırakılmış o poşet. İçinizin rahat etmesi için yine sorun komşulara.

Bilinmesini istemiyorsa koyabilir.. bazilari yaptigi yardim bilnsin istemez.. yarin komsulara sorayim diyom.. nasil aldin diyorsunuz da disarda biraksam baskasi alacak.. ben en azından yarın komşulara sorarım zaten daha giydirmedim.. çıkarıp baktım sadece poşette duruyo simdi

Önce caminin önü diye okudum, almasaydiniz keşke belki biri unutmuştur diyecektim ama sonra anladım sizin camınıza asılmış poşet. Bence kullanın, büyük ihtimalle sizin için bırakılmış o poşet. İçinizin rahat etmesi için yine sorun komşulara.
Penceremin duvarı varya beton onun üstüne bırakmışlar asmamışlar..üç pencerem var ikisi bahçeme bakıyo biri de sokaga.. sokağa bakana birakmislar

Galiba herkes cami diye okudu😂 cunku hep bi tepki vermisler, camiye birakilani aldı geldi sandılar heralde. Halbuki bariz kadına bırakılmış belli yani.

Size verilmediği sürece sizin sayılmaz.
Ben olsan kullanmam kullandırmam.
Bende bazen arkadaşımdan kısa süreliğine uğrayacağım sırada falan yüküm varsa binanın girişine bırakıyorum. Alan çok oldu, ne yalan söyleyeyim haram ediyorum.

Size verilmediği sürece sizin sayılmaz.
Ben olsan kullanmam kullandırmam.
Bende bazen arkadaşımdan kısa süreliğine uğrayacağım sırada falan yüküm varsa binanın girişine bırakıyorum. Alan çok oldu, ne yalan söyleyeyim haram ediyorum.
Yarin sorayim komşulara gören oldu unutulduysa geri veririm.. orda bıraksam başkası alçak hiç bulunmayacak ben en azından komşuya sorarım gören olmuştur diye.. poşette duruyo zaten giydirmedim

Yarin sorayim komşulara gören oldu unutulduysa geri veririm.. orda bıraksam başkası alçak hiç bulunmayacak ben en azından komşuya sorarım gören olmuştur diye
Yani bilemedim tabi.
Hiç mi alamayacak durumdasınız, o zaman kullanın. Elimiz bollaşınca takımın parası kadar sizde birine bağış yaparsınız. Hem güzel bir yardımlaşma olur.

Yani bilemedim tabi.
Hiç mi alamayacak durumdasınız, o zaman kullanın. Elimiz bollaşınca takımın parası kadar sizde birine bağış yaparsınız. Hem güzel bir yardımlaşma olur.
Ben kuculenleti ne olsa elbise kutusuna atarım hep.. bıraksam dışarda başkası alacak.. dediğim gibi daha giydirmedim.. bazen alabiliyoz bazen alamiyoz asgari ücretle ne kadar olursa.. Daha kötü durumda olan da var şükür yine.. baktım 35 tl takım internette.. elbisenin üstündeki etiketin fiyat kısmını yırtmışlar unutulmuş olsa ne bileyim..

Ben kuculenleti ne olsa elbise kutusuna atarım hep.. bıraksam dışarda başkası alacak.. dediğim gibi daha giydirmedim.. bazen alabiliyoz bazen alamiyoz asgari ücretle ne kadar olursa.. Daha kötü durumda olan da var şükür yine
Allah yardımcınız olsun, umarım düzelir durumunuz. Kullanın madem o zaman. 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X