Bebek tek ilacım

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Merhaba aranıza yeni katıldım burda benim gibi kaç insan vardır bebek isteyen kim bilir Ama benim durum çok farklı 25 yaşındayım 3 senelik evliyim evlenir evlenmez başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim 2 aylık evliydim sevgili babannemin kanser olduğunu öğrendim yıkıldım 2 ay yaşayabildi vefat etti babannemi toprağa verdik içim acıyodu asıl acıyı bilmeden 40 gün sonra 41 yaşındaki annemi ani kalp kriziyle kaybettim acı acı üstüne yığıldı bitti sandım içim yandı kardeşim bana muhtaç babam gencecik kaldı eşimle evliliğimizi yaşayamadık bile bi süre psikolojik tedavi gördüm eşim istemesede çocuk istiyodum yalvarıyodum ona bi kızım olsun annemin ismini veriyim diyodum sonunda eşim ikna oldu 5-6 ay denedikten sonra doktora gittik tüm tahliller yapıldı adet düzensizliğim yoktu herşey güzel sanıyodum ama yumurtalarım pcos şeklindeymiş ama pcos hastası değilmişim tüylenme hormon hiç bişi yoktu derken su gibi para harcamaya başladık herkez bizden bebek bekliyodu ama hep hüsran rahim filmimde polip çıktı alt segmentte olduğu için etkilemez dediler tedavim devam ediyodu 4 ay önceye kadar bi sabah telefonum çaldı eşim işe gitmişti arayan eşim konuşan başka bi adam eşiniz iş kazası geçirdi gözünden ameliyata girdi hemen hastaneye gittim kesim yaparken çapak kaçmış şuan görmesi imkansız dediler dedikleride oldu anne hasreti evlat hasreti derken bide eşimin bakışlarının hasretini çekiyorum bebek tedavaside askıya alındı uzun oldu okuyanlar haklarını helal etsin ama bazen kimsenin yüzüne bakıp dökemiyosun içini

Allah yardımcınız olsun
inanın güneş sizin için de doğacak
vazgeçmeyin
umut hep var...olmalı da
eşiniz sağlığına kavuşacak, meleğiniz gelecek ve mutlu olacaksınız inşallah,
karartmayın kalbinizi
biliyorum zor ama inanın...her şey güzel olacak!

canım bu dünya sınav hepimiz biliyoruz. sabır ve güç lazım. İnşallah her şeyi atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun.

rabbım yardımcın olsun cnm hepsı bı sınav gecer ınsallah

Back
X