• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek telsizi nekadar gerekli???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meltemsahin

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
637
12
318
39
Bursa
meraba arkadaşlar.bebek telsizi nekadar gerekli acaba.dublex evlere şart olduğunu düşünüyorum ama normal dairelerde gereklimi sizce.doğumuma az kaldı hala karar veremedim.birde buhar makinesi gereklimi.yardım ederseniz sevinirim...

ben iyiki almışım diyenlerdenim evim 2 oda olmasına ve bebeğimin yan odasında olmama rağmen telsiz olmasa ağlamasını duyamıyordum tabi telsizinde iyi olması lazım yoksa cızırtı yapıyo buhar makinesi almadım alanlar daha iyi bilirler bunun cevabını

ben iyiki almışım diyenlerdenim evim 2 oda olmasına ve bebeğimin yan odasında olmama rağmen telsiz olmasa ağlamasını duyamıyordum tabi telsizinde iyi olması lazım yoksa cızırtı yapıyo buhar makinesi almadım alanlar daha iyi bilirler bunun cevabını

teşkkür ederim canım.benim evimde geniş.duyamam diye korkuyorum bende.misafir falan varken sesten duyulmazdiyorum ama kararsızda kaldım.peki sen hangi markayı kullanıyod-sun tavsiye edr misin.

ben philips kullanıyorum çok memnunum araştırarak aldık zaten kesinlikle tavsiye ederim

ben bebeğim için alışverişlere daha yeni başladım..
ama bebefon almayı düşünüyorum canım
kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun..
qerçi benim bebeğim ilk 6 ay benimle beraber yatıcak
yatak odama sepet de alıcam ama
qün içinde mutfakta falan olduğum zaman bebeğim kendi odasında olacağı için
bebeğimin odası mutfağıma uzak kalıyor
o yüzden almayı düşünüyorum..
bende bu konuda fikir edinmek için çevremdeki kullananlara sordum..
hepsi almam yönünde tavsiyelerde bulundular..
bence sende almalısın canım ama yinede kendi kararın.

Biz Kraft Baby Phone aldık. Henüz kullanmaya başlamadık ama kullananların yorumlarından iyi oldğunu okuyup almaya karar verdik. Cızırtı falan yapmıyormuş. 115 tl ye aldık. Fiyatı da aman aman pahalı değil.

ben bebeğim için alışverişlere daha yeni başladım..
ama bebefon almayı düşünüyorum canım
kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun..
qerçi benim bebeğim ilk 6 ay benimle beraber yatıcak
yatak odama sepet de alıcam ama
qün içinde mutfakta falan olduğum zaman bebeğim kendi odasında olacağı için
bebeğimin odası mutfağıma uzak kalıyor
o yüzden almayı düşünüyorum..
bende bu konuda fikir edinmek için çevremdeki kullananlara sordum..
hepsi almam yönünde tavsiyelerde bulundular..
bence sende almalısın canım ama yinede kendi kararın.

teşekkür ederim canım.dediğin gibi bnimde yanımda yatacak bebeğim bi süre ama gündüzlri mutfaktayken falan lazım olur heralde.birde misafir geldiğinde lazım olur diye düşünüyorum ben.çünkü ses olmasın diye bebeğin odasını kapatıncada duyamayabiliriz...eniyisi almak:)

Biz Kraft Baby Phone aldık. Henüz kullanmaya başlamadık ama kullananların yorumlarından iyi oldğunu okuyup almaya karar verdik. Cızırtı falan yapmıyormuş. 115 tl ye aldık. Fiyatı da aman aman pahalı değil.

teşekkür ederim canım.kıraftı bende düşünüyorum.ama o biraz pahalı benim için.daha düşük olanlarda vardı sanırım kıraftın.bakıcam artık...

Haklısın canım, ama kraft philipse göre pahalı değil demek istedim ben. Bu fiyat bana da çok gelmişti ama araştırınca chicco da dahil diğer hepsinin cızırtı yaptığını öğrendiğimiz için bunu aldık. Umarım sen de güzel bir tane bulursun. Ve güzel günlerde kullanırsınız bebişinizle.

Haklısın canım, ama kraft philipse göre pahalı değil demek istedim ben. Bu fiyat bana da çok gelmişti ama araştırınca chicco da dahil diğer hepsinin cızırtı yaptığını öğrendiğimiz için bunu aldık. Umarım sen de güzel bir tane bulursun. Ve güzel günlerde kullanırsınız bebişinizle.

teşekkür ederim canım.philipsinde fiyatını bilmiyordum.cızırtı çok önemli ama gerçekten.bi araştırmak lazım hepsini.sende bebişinle güzel günlerde kullan inşallah canım...

ben philips aldım çok çok çok abartılı memnunum neden oturma odasında olduğumda mutfaktayken terastayken full çekiyo 150m kapasitesi doğru... ayrıca misafirler varken.. veya bebişinizi uyutup eşinizle tv izlerken korkusuzca tv sesini açabiliyorsunuz vb... ne kadara aldın derseniz sadece 50 tl ikinci el aldım kızım şuanda 15 aylık kaç kez yere attı ama hala inadına dimdik ayakta :)) kaçırmayın bulursanız bye

benım yatak odamda tekerleklı sepeti var istedıgıım yere tasıyabılırım anlayacagnız ancak mısafır varken de bebegımı o sese katlanmak zorunda bırakmak ıstemedıgım ve bebegın odasınında ayrıca yatak odamında salona gercekten uzak olması nedenıyle aldım.ayrıca bahcemde oldugu ıcın bıraz daha buyudugunde de lazım olur dıye dusunduk aldım..eşimle denedık heryerde cekıyor ve cızırtı fılan yok:) tabı bırazda oynadık içerden içeriye bebişimize teslım ol vakıt daraldı dıye cagrıda bulunduk:))
he buarada benım yatak odasıyla salonumun arası tam 24 adım dusunun yanı bence bana sarttı:)) bode bahcenın uzaklıgını sız dusunun:)))
markasına gelınce chicconun tek yönlu bebek telsızını aldık 60tl ye.85 tl ıdı nakıtte 60 a ındi.

ben telsiz almayi dusunuyorum canim cunku ev buyuk de olsa kucuk de gunduz islerimi daha rahat yaparim cunku insan bazen duymayabiliyor.. ayrica bi arkdasim da var cok memnun chicco onun ki. bebegi yatiriyor odasina yanina da telsizini koyuyor kapiyi da kapatiyor her isine bakiyor.. buhar makinesi almayi dusunmuyorum bi bardak su onun gorevini yapiyor dediler.. duruma gore bakicam artik

aynen chıcconunkını denedık hıc cızırtı fılan yok. buhar makinasına gelınce kaloriferlere takılan su tasları aynı görevı görüyormuş.doktorumun söyledıgıne göre buhar makınalarının sakıncaları da olabılıyormus. örnegın bazı bebeklerde sıcak su buharı dokunuyormuş kımılerıne de soguk olanı. üstsolunum yolunda problem olan bebeklerde eger buhar makınası alınacaksa bebegın muaynesıne göre alınmalıymıs iyi bişey yapalım derken daha kötü sonnuclar olsun ıstemem. oyuzden kaloriferlere takılan su taslarından almayı dusunuyorum ben. n sıcak n soguk dogal:)

Back
X