aynı gün haberlerı verecez kız desene
ayy tatlım ben hiç ates ölçme yapmadım bi zor geldi derece almak sorma onca gevbelik testi alıom derece yok
vallah bıldıgın gıbı beklıyoruz ıste canıkom..sen ne yapeyon bakem
ayy tatlım ben hiç ates ölçme yapmadım bi zor geldi derece almak sorma onca gevbelik testi alıom derece yok
evet canım inşallahhh hayırlı haberleri veririzzvarmı sende belirti fln
Ondan da al kıızzz, valla çok heyecanlı oluyoSabah saat 6.20'de (yani ben bu saatte) gözün yarı açık yarı kapalı koyuyon dilinin altına, ölçüyon, sonra şekerleme uyku, sonra hadi bakalım okula
Ondan da al kıızzz, valla çok heyecanlı oluyoSabah saat 6.20'de (yani ben bu saatte) gözün yarı açık yarı kapalı koyuyon dilinin altına, ölçüyon, sonra şekerleme uyku, sonra hadi bakalım okula
Yazıları takip etmekte zorlanıyorum.Ne gzel herkes birbirini tanıyor.Her zaman yazamasamda her gün okuyorum çoğunu.Bu arada benimde eşim iki gün daha yok..Önemli günlerdi bu günler ama iş işte.Canı sağolsun.Çok özledimO yanımda olsun da bebiş gelecek aya gelse de olur:)
canlarım fena uyku bastırdı ben kaçar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
yok pek yok..sadece bugün kasıgım bı an agrıdı sol yanım...yoksam bu ay heeecc bısey yok...ya sende
en emın yöntem senıkı heral canıkom
günden güne artıs mı oluyo canım..ıhayırlı haberler ınsallah
kızlar folık asıt alıyorum ve aldımmı hafıf basım dönüyor..bıraksammı folık asıt kullanmayı ne dersınız
yok be cnm , bendede yok hiç bir ses helede bugun hiç bir ses yoktu:)) hayırlısı allhtan tatlıleblebi
Evet canım, ya artış bekleniyor, ya da düşüş olmaksızın sabit gitmesi...Benim dün sabah 36.5 bu sabah aynı saatte 36.6 idi. Bakalım, anlayacağız inşallah ilerleyen günlerde
Aynı zamanda reglinin ilk günü başlayınca yumoş takibi de oluyormuş bu yöntemle
kızlar folık asıt alıyorum ve aldımmı hafıf basım dönüyor..bıraksammı folık asıt kullanmayı ne dersınız
ben solgar vitamin kullanıtyorum öle bi sıkıntım olmadı
amin canım..ümıdımızı kaybetmeyelım..hıc erken belırtısı olmayan bı cok hamıle arkadasımız var..su anda hafıf bı atesım var sankı
ben solgar vitamin kullanıtyorum öle bi sıkıntım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?