Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

vallah bıldıgın gıbı beklıyoruz ıste canıkom..sen ne yapeyon bakem

valla ev temizliği yemek spor derken geceoldu bekliorum 6 gün var bata geçen ay yasadığım hiç bir belirti yok ne gögüs ağrısı ne acı tat ne karında şişlik

Yazıları takip etmekte zorlanıyorum.Ne gzel herkes birbirini tanıyor.Her zaman yazamasamda her gün okuyorum çoğunu.Bu arada benimde eşim iki gün daha yok..Önemli günlerdi bu günler ama iş işte.Canı sağolsun.Çok özledim O yanımda olsun da bebiş gelecek aya gelse de olur:)

ayy tatlım ben hiç ates ölçme yapmadım bi zor geldi derece almak sorma onca gevbelik testi alıom derece yok

Ondan da al kıızzz, valla çok heyecanlı oluyo Sabah saat 6.20'de (yani ben bu saatte) gözün yarı açık yarı kapalı koyuyon dilinin altına, ölçüyon, sonra şekerleme uyku, sonra hadi bakalım okula

Ondan da al kıızzz, valla çok heyecanlı oluyo Sabah saat 6.20'de (yani ben bu saatte) gözün yarı açık yarı kapalı koyuyon dilinin altına, ölçüyon, sonra şekerleme uyku, sonra hadi bakalım okula

günden güne artıs mı oluyo canım..ıhayırlı haberler ınsallah

canlarım fena uyku bastırdı ben kaçar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Son düzenleme:

ne bilim ben bı alamadım kaç aydır aslında önemli alım bari yarın ama yine uturum hatırlatın emi

cok güzel söz syledeın canım....tebrık ederım

yok pek yok..sadece bugün kasıgım bı an agrıdı sol yanım...yoksam bu ay heeecc bısey yok...ya sende

yok be cnm , bendede yok hiç bir ses helede bugun hiç bir ses yoktu:)) hayırlısı allhtan tatlıleblebi

günden güne artıs mı oluyo canım..ıhayırlı haberler ınsallah

Evet canım, ya artış bekleniyor, ya da düşüş olmaksızın sabit gitmesi...Benim dün sabah 36.5 bu sabah aynı saatte 36.6 idi. Bakalım, anlayacağız inşallah ilerleyen günlerde

Aynı zamanda reglinin ilk günü başlayınca yumoş takibi de oluyormuş bu yöntemle

bunları bılmıyordum ben be yaaa...ates ölcer alacagım hemen ..atesım su an sankı az arttı :)

kızlar folık asıt alıyorum ve aldımmı hafıf basım dönüyor..bıraksammı folık asıt kullanmayı ne dersınız

Hayır canım, kesme devam et, en azından markasını değiştir...

ben solgar vitamin kullanıtyorum öle bi sıkıntım olmadı

Benimki de Solgar folik asit canım. Günde 1 tablet

amin canım..ümıdımızı kaybetmeyelım..hıc erken belırtısı olmayan bı cok hamıle arkadasımız var..su anda hafıf bı atesım var sankı

Ateş mii Sen de takip et sen deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…