Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Kızlar, bir de size bir tavsiyem daha var, destek amaçlı olarak GNC'den COENZYME Q-10 da alın kullanın eşinizle beraber, günde 1 tablet. Bu hücre yenileyici bir tablet. Birçok faydası var, yani her insan kullanabiliyor, araştırın bakın isterseniz, birçok faydasını okuyacaksınız. Eşlerimizin spermleri için ve bizler için de çok etkili.

Hayır canım, kesme devam et, en azından markasını değiştir...

Benimki de Solgar folik asit canım. Günde 1 tablet

Ateş mii Sen de takip et sen deee

ay kızlar catlarım sımdı ben..atesım cıkmısmıdır acep :) ev yöntemi yokmudur acep :) ben folbiol folık asit kullanıyorum canım günde 1 tablet bakım yarın ılk ıcım olacak..rahatsız oldum pek

canım bu ay tutmazsa tekrar hatırlat olurmu

Bu arada gnc gold card (mağaza kartı yani) olunca, her ayın ilk 7 günü %25 kadar indirimleri oluyor. Fiyatı çok demezseniz tavsiyemdir size

Şiiişşştttt, alttakileeerrr, bekleme yapma, bekleme yapma

ahahha bende mi edinsem bi tane o pazar arabalrından acep gusel fikirmiş

al canım al rahat edersin valla.

Doğuracağım demişim adet olacağım diyecektim Allah söyletti

inşallah aynı zamanda doğurmak da nasip olur canım.

maaşallah 12 senelik evlisin ha. kıs kaç yaşında evlendin sen.. olsun olsun baya beklemişsin..

cumartesi akrabalar annemdeydi. giderlerken bana da gelin dedim. bebek olsun da bebek mevlidine geliriz dediler... onlar gidince anneme ben hele bi ev mevlidi yapıyım da önce ev hediyelerimi getirsinler, evde bardaklar kırılıp eksilmeye başladı dedim.. eeee ben gelin diyom, en erken seneye geliriz sana diyolar, kiminle dans ettiklerinin farkında değil bunlar

doğumevini aradım hamilesin dedi kadın kendi doktorumu aradım 2 gün sonra tekrarlayalım dedi Allahım sen yardım et ne olur

hadi hayırlısı canım. 2 günü bekliycez birlikte veee mutlu son..

gelen misafir yardımcı olmayınca zor oluyor valla.. geçmiş olsun canım..

kızlar benim için dua edın yaaa yarın endoskopi olucam çok korkuyorum duyduguma göre zor bi işlemmiş

korkulacak birşey yok canım. annem olurken yanındaydım. ekrandan içini olduğu gibi gördüm.. psikopat mıyım neyim ama çok eğlenceliydi. annecik mışıl mışıl uyuyordu. hiçbişi anlamadı... hatta ayılırken bi videosunu çektim. hala izler izler gülerim..

şükür yazacaklarım da bitti.

eeee nasılsınız bakalım??

akşamüstü çıktım evden. iki toplantıya katılıp geldik kocişle.

oturdum pc başına oku oku oku, yaz yaz yaz... bitmedi gitti. ne ka çok yazmışsınız..

annemin komşusu, benim arkadaşım, test yapmış çift çizgiyi görmüş. 3 yaşında dünya tatlısı bir oğluşu var. ama ama dedim onun bi dene vardı, bana geleydi bebiş.. sevindim tabi...

bi de ben şimdi bebiş istiyom bekliyom ya, yolda kafamı kaldırıyom hamiş görüyom, bugün metroya bindim kafamı bi kaldırdım karşımda hamiş oturuyor. Allahım algıda seçicilik mi yoksa hep mi karşıma hamişler çıkıyor inadına anlamadım gitti..

Algıda seçicilik kesinlikle.Aynı şeyi bende yaşıyorum.Elimi sallasam hamileye değecek sanki Dün eşim hamile kıyafetlerine göz gezdiriyordu mağazada.Hazırlık mı yapsak diyor Sakin görünmeye çalışıyor ama o benden heyecanlı hissediyorum. Kalp atışlarını duymadan hiç bir şey almayacağım ama ne kendime ne bebeğime. Bat tarihini aklımda tutmamaya çalışıyorum.Aynalardan uzak duruyorum.Çok heyecanlı bi durum ama belirtileri yaşayıp da adet olmak istemiyorum.Zaten ben inanıyorum hiç bir belirtim olmayacak 9 ay boyunca.İçimden bi ses rahat olacağımı söylüyor

oku oku bitmedi bebişler nasıl bir neşe bu

iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler, pazar günü bat, olmazsam son bir kez test yapıp doktora gideceğim.

Kocam da dün hastanedeydi testler için, burnunda polip varmış, doktor ameliyat demiş. Kasım başında ameliyat olacak büyük ihtimal.

Böyle böyle gidecek bu işler sanırım.

Siz napıyosunuz bakalım

Günaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…