Hayır canım, kesme devam et, en azından markasını değiştir...
Benimki de Solgar folik asit canım. Günde 1 tablet
Ateş miiSen de takip et sen deee
Kızlar, bir de size bir tavsiyem daha var, destek amaçlı olarak GNC'den COENZYME Q-10 da alın kullanın eşinizle beraber, günde 1 tablet. Bu hücre yenileyici bir tablet. Birçok faydası var, yani her insan kullanabiliyor, araştırın bakın isterseniz, birçok faydasını okuyacaksınız. Eşlerimizin spermleri için ve bizler için de çok etkili.
Kızlar, bir de size bir tavsiyem daha var, destek amaçlı olarak GNC'den COENZYME Q-10 da alın kullanın eşinizle beraber, günde 1 tablet. Bu hücre yenileyici bir tablet. Birçok faydası var, yani her insan kullanabiliyor, araştırın bakın isterseniz, birçok faydasını okuyacaksınız. Eşlerimizin spermleri için ve bizler için de çok etkili.
valla bugüne kadr neler nelr denedim tık yok bu ayda olmazsa saldım çayıra mevlam kayıra
anladım canım..receteyı okudumda bı sorun olursa belkıde B12 vitamin alınması lazımmıs
salla gıtsın bosver canım...kendını üzmekaten baska bısey olmuyo vallahı...
tavsıyen ıcın sagol canım..denıcem ınsallahcanımyoğurt suyunda b12 vitamin oldukça var tüketebilirsin
aynen öyle bakalım bu ay nolucak zaten önümüzdeki ay ovulasyon atrihlerinde şehir dışında olucam bakalım nasıl olucak
ii geceler kızlar ben kaçar kocişide alır yatarhoşçakalın
nerelere gıdıyosun canıom??????????kız ovulasyonu testsız nasıl anlarsın
ii geceler kızlar ben kaçar kocişide alır yatarhoşçakalın
annemlere balıkesire gidiorum eşimde sonra gelecek testlerimide alırım yanıma yaparım artık orda
ahahha bende mi edinsem bi tane o pazar arabalrından acep gusel fikirmiş
Doğuracağım demişim adet olacağım diyecektimAllah söyletti
canım benimkisi karışık biraz bu senenin sonunda çalışmalara başlıcaktık aslında eşimle öyle kararlaştırmıştık fakat martın sonunda korunurken hamile olduğumu öğrendim nisanda da düşük oldu tutunamadı bebişim 3 ay korunduk şimdi korunmuyorum olursa RABBİM den hayırlısı ile olmazsa demekki zamanı var deyip umutlarımızı tüketmiyoruz 12 yıllık evliyim canım hiç çocuğum yok yaş 30 ee olsun artık bitane dimi
gel nasıl kafaya takmaa şimdii dogum yapan dier akrabamızın cocuk ıcın mevlıtı varmışşşş yarın oraya cagrıldımm mecbur gıdıcem ..sımdı bır suru mıllet akrabalar soracakk bana cocuk yokmu dıyeee,yap artık dıyee gelde sinir olma stres yapmaa kafaya takma sımdı bu mevlıtıne gıttıgım kuzneımın annesıde bı gun bana oturmaya geldiydi döndü bana ne dese begenırsınız; bakın cagresıne egerr olmuyorsa demıstı ,daha bebek dusunmuoken bıde, bende bız henuz dusunmuoz denemedık bıle demek zorunda kalmıstm:S ..bütün gun mevlıtte olucam yarın bebegıde gorcem dua etcem hep orda banada bızlerede nasıp etsın dıee kurban oldugum....
doğumevini aradım hamilesin dedi kadın kendi doktorumu aradım 2 gün sonra tekrarlayalım dedi Allahım sen yardım et ne olur
selam kızlar, ölük bitik bir şekilde geldim
bi dünya yicek hazırla, servis et,çaylara bak, arada otur boş lak lak yap.
çocukların dagıttıklarını topla,tekrar çaylara bak.
tabakları topla kahve yap.otur yine lak lak yap.ardından fincanları topla ve kalkmalarını bekle...
kalkmamakta ısrar eden misafirlerin çocuklarının dagıttıkları oyuncakları toplamaya devam et.mutfagı topla.
sonunda kalkan misafirlerin ardında bıraktıkları dağınık bir salon ve çarşamba pazarı gibi bir mutfagı hallettikten sonra geldim...
yazarken bile yoruldum beaaa
nassınız fıstıklaaaaaaarrr
çok özleedim sizleriii
kızlar benim için dua edın yaaa yarın endoskopi olucam çok korkuyorum duyduguma göre zor bi işlemmiş
şükür yazacaklarım da bitti.
eeee nasılsınız bakalım??
akşamüstü çıktım evden. iki toplantıya katılıp geldik kocişle.
oturdum pc başına oku oku oku, yaz yaz yaz... bitmedi gitti. ne ka çok yazmışsınız..
annemin komşusu, benim arkadaşım, test yapmış çift çizgiyi görmüş. 3 yaşında dünya tatlısı bir oğluşu var. ama ama dedim onun bi dene vardı, bana geleydi bebiş.. sevindim tabi...
bi de ben şimdi bebiş istiyom bekliyom ya, yolda kafamı kaldırıyom hamiş görüyom, bugün metroya bindim kafamı bi kaldırdım karşımda hamiş oturuyor. Allahım algıda seçicilik mi yoksa hep mi karşıma hamişler çıkıyor inadına anlamadım gitti..
oku oku bitmedi bebişler nasıl bir neşe bu
iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler, pazar günü bat, olmazsam son bir kez test yapıp doktora gideceğim.
Kocam da dün hastanedeydi testler için, burnunda polip varmış, doktor ameliyat demiş. Kasım başında ameliyat olacak büyük ihtimal.
Böyle böyle gidecek bu işler sanırım.
Siz napıyosunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?