Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Günaydın

İsmini görünce heyecanlandım, bir test daha patlattın daha koyusundan diye koşa koşa geldim.
Ne yapalım, az kaldı pazara...Sabredicez.

Eşine de geçmiş olsun...Rabbim kötülerinden sakınsın.

kuzum bi test daha yapmayı düşünmüyorum ilkinde de böyle olmuştum, sonra düşmüştü. temkinli olmak istiyorum:)

senin hamilelik nasıl, rahatsızlık veriyor mu bebişin?

Sağolasın, o da çok meraklı, hemen ameliyat olsun bitsin istiyor:)

herkese günaydıııın.
1 saat sonra doktor randevum var. umarım ki bebişin kalp atışlarını duyacağız. ne olur mesajı okuyan herkes bizim için dua etsin......

herkese günaydıııın.
1 saat sonra doktor randevum var. umarım ki bebişin kalp atışlarını duyacağız. ne olur mesajı okuyan herkes bizim için dua etsin......

dün ben kiliseye gittim canım, hem kendim, hem tüm isteyenler, özellikle de senin için dua ettim. Tanrı hepimizin dualarını kabul etsin kuzum. Güp güp atsın bebeğinin kalbi.

Aklına hiç kötü şeyler getirme, bu sefer çoook güzel olacak her şey inşallah

Benim hamilelik maşallah çok güzel gidiyor. Ne mide bulantısı var ne başka bir şey. Sadece fazla uykum geliyor o kadar.

sosyoloji12 dularımız seninle ve bebişinle. Güzel haberlerle gel inşallah.

ne güzel, çalışmıyorsan uyuyuver kuzum, benim de uykum çok ama çalışıyorum mırr mırr yatakta uyuyamıyorum

inşallah en iyisi olur hakkımızda kuzum, kaderimizde ne varsa o.

benim de kasık ağrılarım azaldı, yerleşmiştir belki bebişim de, ondandır

Çalışmıyorum canım. Yatıyorum kalkıyorum yatıyorum kalkıyorum

Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra belim çok ağrımıştı 4-5 gün. Tam ağrım geçti dedim hamile olduğumu öğrendim. Seninde bebişin rahata erdi büyük ihtimal, yerini beğendi...Şimdi ağrıtmıyor artık.

hala arada yokluyor ama çook hafifi, geçen hafta uyuyamıyodum resmen ağrıdan ben de.

beğensin tabi annesi ona yorganlar yaptı dualar etti dinlensin mis gibi.

az kalmış senin de doktor muaynesine, hayırlısı ile güp güp atsın beişinin kalbi

kızlar günaydın ben geldim gittim doktora allaha şükür birşey yok o kanama hormanlar yükseek olduğu için gelmiş bi zararı yk dedi doktor zaten kendi muayne ederken alette kan olmuştu yumurtalarım gelişmiş cuma günü birlikte olun cumartesi tekrar gel dedi sürekli iş yerinden izin alıyorum doktor için ya

Arada benimde yokluyor kasıklarım
Rahim büyümeye başladığı için geriliyormuş bağlar. Onun için çok normalmiş bu tarz ağrılar. Kanama ya da lekelenme olmadıkça korkma demişti doktorum.

günaydın arkadaşım. bak ne güzel harşey yolundaymış. iş yerini boşver. ben yaklaşık 3 haftadır istirahatliyim. artık eve göndermeye başladılar işleri :)) uyku aralarında yapıyorum işte bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…