oku oku bitmedi bebişler nasıl bir neşe bu
iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler, pazar günü bat, olmazsam son bir kez test yapıp doktora gideceğim.
Kocam da dün hastanedeydi testler için, burnunda polip varmış, doktor ameliyat demiş. Kasım başında ameliyat olacak büyük ihtimal.
Böyle böyle gidecek bu işler sanırım.
Siz napıyosunuz bakalım
Günaydın
İsmini görünce heyecanlandım, bir test daha patlattın daha koyusundan diye koşa koşa geldim.
Ne yapalım, az kaldı pazara...Sabredicez.
Eşine de geçmiş olsun...Rabbim kötülerinden sakınsın.
herkese günaydıııın.
1 saat sonra doktor randevum var. umarım ki bebişin kalp atışlarını duyacağız. ne olur mesajı okuyan herkes bizim için dua etsin......
herkese günaydıııın.
1 saat sonra doktor randevum var. umarım ki bebişin kalp atışlarını duyacağız. ne olur mesajı okuyan herkes bizim için dua etsin......
kuzum bi test daha yapmayı düşünmüyorum ilkinde de böyle olmuştum, sonra düşmüştü. temkinli olmak istiyorum:)
senin hamilelik nasıl, rahatsızlık veriyor mu bebişin?
Sağolasın, o da çok meraklı, hemen ameliyat olsun bitsin istiyor:)
Aklına hiç kötü şeyler getirme, bu sefer çoook güzel olacak her şey inşallah
Benim hamilelik maşallah çok güzel gidiyor. Ne mide bulantısı var ne başka bir şey. Sadece fazla uykum geliyor o kadar.
sosyoloji12 dularımız seninle ve bebişinle. Güzel haberlerle gel inşallah.
tokoyay
sen kalp atışlarını duydun mu bebişin ???
ne güzel, çalışmıyorsan uyuyuver kuzum, benim de uykum çok ama çalışıyorum mırr mırr yatakta uyuyamıyorum
inşallah en iyisi olur hakkımızda kuzum, kaderimizde ne varsa o.
benim de kasık ağrılarım azaldı, yerleşmiştir belki bebişim de, ondandır
Çalışmıyorum canım. Yatıyorum kalkıyorum yatıyorum kalkıyorum
Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra belim çok ağrımıştı 4-5 gün. Tam ağrım geçti dedim hamile olduğumu öğrendim.Seninde bebişin rahata erdi büyük ihtimal, yerini beğendi...Şimdi ağrıtmıyor artık.
hala arada yokluyor ama çook hafifi, geçen hafta uyuyamıyodum resmen ağrıdan ben de.
beğensin tabi annesi ona yorganlar yaptı dualar etti dinlensin mis gibi.
az kalmış senin de doktor muaynesine, hayırlısı ile güp güp atsın beişinin kalbi
kızlar günaydın ben geldim gittim doktora allaha şükür birşey yok o kanama hormanlar yükseek olduğu için gelmiş bi zararı yk dedi doktor zaten kendi muayne ederken alette kan olmuştu yumurtalarım gelişmiş cuma günü birlikte olun cumartesi tekrar gel dedi sürekli iş yerinden izin alıyorum doktor için ya
günaydın kuzum, nasılsın bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?