Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

valla öyle yapıyorum canım ne yapım işi benim için bebeğim önemli bide bu ay bizimle olursa inşallah allahın izni ile dünyalar benim olur ya

iyiyim canım sağol cuma günü doğum günüm ve doktor o gün ilişkiye girmemizi istedi belki bebeğim annesine bi süpriz yapar benimle olur bu ay

bebek için mahremiyetimiz filan kalmıyo valla yahu. düşünsene doktor akşama ne yapacağımızı biliyor.

hayırlısı olsun artık bekletmesin seni bebişin, gelsin annesine. cici bebek gel anneye geel geel.

bebek için mahremiyetimiz filan kalmıyo valla yahu. düşünsene doktor akşama ne yapacağımızı biliyor.

hayırlısı olsun artık bekletmesin seni bebişin, gelsin annesine. cici bebek gel anneye geel geel.

hiç deme valla ne zaman adet olduk ne zaman ilişkiye girdik herşeyi biliyorlar üstüne bide vajinamıza bakıyorlar valla utanma falan kalmadı zaten bizlerde bebişimiz için

hiç deme valla ne zaman adet olduk ne zaman ilişkiye girdik herşeyi biliyorlar üstüne bide vajinamıza bakıyorlar valla utanma falan kalmadı zaten bizlerde bebişimiz için

hepimiz için aynısı kuzum, cem yılma ın bir skeci var bu konuda, sağlık gidince mahremiyet biter diye. müsait olursan izle, gülersin azıcık kuzum.

tamam canım izlerim sen nasılsın kuzum bebiş iyimi

ilki düşmüştü geçen ay kimyasal demişti doktor, bu sefer pek varmış gibi davranmıyorum kuzum, arada bir kasık ağrım var, hafif hafif vuruyor. pazar günü bakıcam hala yerindeyse, olmamışsam regl filan, yapıcam bişiler. kan tsti vs.

hayırlısını diliyorum işte.

günaydın canlaarrrrr gününüz güzel olsun inşallaahh ve bugün bol bol bebiş haberi alalımm

canım sen klomen felanmı kullandın...?

Son düzenleme:
Günaydınn Kızzlarrrrr...

İnternet mağduru geldiiiii
sonundaaaa modemi krımaya ramak kalmıştı artıkkk

Tubişimm

Dün gece bi turlubağlanamadım bidaha arkadaşım yaa
sende cok kalmamışsın galiba benim peşime gitimişsinn
kusura bakma kuşummm

serenitytheone

Sen naptın komşumm
tekrar test yaptınmı yoksa beklemedemisin
senide meerak ettim vallaa

Ebson

Kaç gun kaldı bata kız yeni gelinnn?

namusumla beklemedeyim kuzum, pazar gününe kadar test filan yok:)

tugrama bak be, kırar valla sinirlenirse

gel dostum sana bir kahve vereyim bir de günaydın öpücüğü. oh mis gibi

Sorma vallaa kızlar burda benn evde tepine tepineee
diyorum nie olmuyo bu yaaaaaaa
eşimde dioki gecer bekle biras ben bekleyemem diorumm
alla allaaaaaaaaa dioo
neyseki kavuştuk cancağızlarımmm

günaydın canlaarrrrr gününüz güzel olsun inşallaahh ve bugün bol bol bebiş haberi alalımm

canım sen klomen felanmı kullandın...?

yok canım kullanmadım düzenli adet oluyordum geçen ay ilk kez bebek denedik 2 günüm geçti ve adet oldum kasık ağrım vardı sürekli onun için gittim doktora bebek istediğimiz için doktor kontrole aldı bizi yumurta takibi yapıyor

hmmm anladım canım yeni evliydin sen dimiii... hatırladım şimdi topik baya kalabalık maşallahh henüz tam çözebilmiş değilim :)

bende klomen kullanıyorumda senin aşamalar ne diye soracaktımm İnşallah bebişin kendiliğinden gelirde klomenmiş aşılamaymış uğraşmazsın kuzum...

canım daha bat çok var 28 ekim de daha yumurtalarım yeni oluştu çalışma dönemindeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…