günaydın arkadaşım. bak ne güzel harşey yolundaymış. iş yerini boşver. ben yaklaşık 3 haftadır istirahatliyim. artık eve göndermeye başladılar işleri :)) uyku aralarında yapıyorum işte bişeyler
iyiyim canım sağol cuma günü doğum günüm ve doktor o gün ilişkiye girmemizi istedi belki bebeğim annesine bi süpriz yapar benimle olur bu ay
bebek için mahremiyetimiz filan kalmıyo valla yahu. düşünsene doktor akşama ne yapacağımızı biliyor.
hayırlısı olsun artık bekletmesin seni bebişin, gelsin annesine. cici bebek gel anneye geel geel.
hiç deme valla ne zaman adet olduk ne zaman ilişkiye girdik herşeyi biliyorlar üstüne bide vajinamıza bakıyorlar valla utanma falan kalmadı zaten bizlerde bebişimiz için
hepimiz için aynısı kuzum, cem yılma ın bir skeci var bu konuda, sağlık gidince mahremiyet biter diye. müsait olursan izle, gülersin azıcık kuzum.
tamam canım izlerim sen nasılsın kuzum bebiş iyimi
kızlar günaydın ben geldim gittim doktora allaha şükür birşey yok o kanama hormanlar yükseek olduğu için gelmiş bi zararı yk dedi doktor zaten kendi muayne ederken alette kan olmuştu yumurtalarım gelişmiş cuma günü birlikte olun cumartesi tekrar gel dedi sürekli iş yerinden izin alıyorum doktor için ya
Günaydınn Kızzlarrrrr...
İnternet mağduru geldiiiii
sonundaaaa modemi krımaya ramak kalmıştı artıkkk
Günaydınn Kızzlarrrrr...
İnternet mağduru geldiiiii
sonundaaaa modemi krımaya ramak kalmıştı artıkkk
Tubişimm
Dün gece bi turlubağlanamadım bidaha arkadaşım yaa
sende cok kalmamışsın galiba benim peşime gitimişsinn
kusura bakma kuşummm
serenitytheone
Sen naptın komşumm
tekrar test yaptınmı yoksa beklemedemisin
senide meerak ettim vallaa
Ebson
Kaç gun kaldı bata kız yeni gelinnn?
günaydın canlaarrrrr gününüz güzel olsun inşallaahh ve bugün bol bol bebiş haberi alalımm
canım sen klomen felanmı kullandın...?
tugrama bak be, kırar valla sinirlenirse
gel dostum sana bir kahve vereyim bir de günaydın öpücüğü. oh mis gibi
günaydınnnnGünaydınnnlarrrDurumlar nasıl arkadaşlar
günaydın canlaarrrrr gününüz güzel olsun inşallaahh ve bugün bol bol bebiş haberi alalımm
canım sen klomen felanmı kullandın...?
yok canım kullanmadım düzenli adet oluyordum geçen ay ilk kez bebek denedik 2 günüm geçti ve adet oldum kasık ağrım vardı sürekli onun için gittim doktora bebek istediğimiz için doktor kontrole aldı bizi yumurta takibi yapıyor
Tubişimm
Dün gece bi turlubağlanamadım bidaha arkadaşım yaa
sende cok kalmamışsın galiba benim peşime gitimişsinn
kusura bakma kuşummm
serenitytheone
Sen naptın komşumm
tekrar test yaptınmı yoksa beklemedemisin
senide meerak ettim vallaa
Ebson
Kaç gun kaldı bata kız yeni gelinnn?
sakinleştim artık geldim taaa yettim gariiiiioyyyy günaydın canımmm kızgın anne adayııı bizden ayrı kalmaya dayanamadın dimiiiii
gunaydın cnmGünaydınnnlarrrDurumlar nasıl arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?