Ne güzel hepiniz ne kadar mutlusunuz sevinç kaynakları beni de alırmısınız????
Ayyyyy dostummm
Allah ım seni sağlıklı hamiş etsin emiii
inşallah yapışsın benim minik yeğenim senin göbişine de doğumaa kadar sapasağlammm gecsin zamanınn
Amin AminAmin
Ne güzel hepiniz ne kadar mutlusunuz sevinç kaynakları beni de alırmısınız????
slm sevgülü kız kardişlerim :)anem bişi sorcam yaff progesteron yükselmesi sivilce yapar mı öyle sivilcem çıktıki yüzümde 3 tane ağrı yapıyor gebelkte sivilce çıkar mı
nie ümitsiz olmuş bu bakimmm
halaya almadık diemiii
yakala kız sunbal onuda elindennnn bırakmaaa
hopp hopp hopp
Progesterondan mı bilmem ama hiç sivilce çıkmayan bende şu an toplam 3 adet var. Çenemdekini ne sen sor ne ben söyleyeyim
Adet olamadığımız için çıkıyor diye bir tahmin yürütmüştüm ben. Gerçi bir yerde yazıyordu. Hamileliğin bu döneminde annede sivilcelenme olabilir diye. Ama hangi dönemiydi onu hatırlamıyorum şu an.
Progesterondan mı bilmem ama hiç sivilce çıkmayan bende şu an toplam 3 adet var. Çenemdekini ne sen sor ne ben söyleyeyim
Adet olamadığımız için çıkıyor diye bir tahmin yürütmüştüm ben. Gerçi bir yerde yazıyordu. Hamileliğin bu döneminde annede sivilcelenme olabilir diye. Ama hangi dönemiydi onu hatırlamıyorum şu an.
Allah razı olsunnnnn AMİİİNNNNNNNNN
İNŞALLAHHHHHHHHHHHH
süper bi dua kız bu.
sipariş üzerine dua istiom bende
şunu da eklesene bunu da eklesene
birdahakine
Allah ım seni sağlıklı hamiş etsin emiii
inşallah yapışsın benim minik yeğenim senin göbişine de doğumaa kadar sapasağlammm gecsin zamanınn
bir oğlun var.bundan sonraki bebişin sağlıklı olsun ama kız da olursa fena olmaz.
Amin AminAmin
merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı şükürler olsun :)) burası bana ugurlu geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin... bana ve dier hamile arkadaslara saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :))))))))))
merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı şükürler olsun :)) burası bana ugurlu geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin... bana ve dier hamile arkadaslara saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :))))))))))
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
ayyyyymerhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı şükürler olsun :)) burası bana ugurlu geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin... bana ve dier hamile arkadaslara saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :))))))))))
ayy canlar sizlen kalmak istiyom ama görümcem öğle yameğine gelecek ordanada kayınvalidem akçayda dönecek ev temizliği yapacağız işim çok yanii hepinizi öperim akşama görüşürüz ben bugün derece alacaktım dimi
ayy bebişimm çok sevindm :)bakın kızlar silikleri boşvermeyin nasıl çıkıo bebiş değerin nedir cnm paylaşırmısın sabah 8de bende gidiyorum sonucu hemen veriolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?