Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

....

Bakırköy'e Tokoyay'a geçmeden önce bana gidelim, bi nefes alalım, kahve yapayım ben size, yanına da Soluklanalım biraz yaaaa. Durun artıkk

.....

Ayyyyy dostummm
Allah ım seni sağlıklı hamiş etsin emiii
inşallah yapışsın benim minik yeğenim senin göbişine de doğumaa kadar sapasağlammm gecsin zamanınn

Amin AminAmin

Allah razı olsunnnnn AMİİİNNNNNNNNN
İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

süper bi dua kız bu.
sipariş üzerine dua istiom bende
şunu da eklesene bunu da eklesene
birdahakine

Allah ım seni sağlıklı hamiş etsin emiii
inşallah yapışsın benim minik yeğenim senin göbişine de doğumaa kadar sapasağlammm gecsin zamanınn
bir oğlun var.bundan sonraki bebişin sağlıklı olsun ama kız da olursa fena olmaz.

Amin AminAmin

slm sevgülü kız kardişlerim :) anem bişi sorcam yaff progesteron yükselmesi sivilce yapar mı öyle sivilcem çıktıki yüzümde 3 tane ağrı yapıyor gebelkte sivilce çıkar mı

Progesterondan mı bilmem ama hiç sivilce çıkmayan bende şu an toplam 3 adet var. Çenemdekini ne sen sor ne ben söyleyeyim

Adet olamadığımız için çıkıyor diye bir tahmin yürütmüştüm ben. Gerçi bir yerde yazıyordu. Hamileliğin bu döneminde annede sivilcelenme olabilir diye. Ama hangi dönemiydi onu hatırlamıyorum şu an.

bnmde çenemde 2 tane var öyle ağrı yapıoki bnmde pek çıkmazdı ergenlkte bile çıkmadı bu sefer çok ağrılı sivilce bide progesterondan olurmuşsanırım ama şunu çok iyi anladım gebelk ve adet belirtileri cidden aynı umutsuz olmasın kmse

Ayyy, bende de çıkmazdı öyyyle sivilce mivilce. Ama şu günler boynumun sağında 3-4 tane var küçükler ama sivilce işte... BAT'a 5 gün kaldı, acaba ben deee miiii kiiiii

bana bakkkk kızzz
daha eklicenn varsa hepsini birden yazz ona göre toptan edeyim duamı böle
parça pinçik yaptın başını unutmaya başlıcammm

"Allah ım seni sağlıklı hamiş etsin emiii
arkadaşımın bi oğlu var sonraki bebişide sağlıklı sıhhatli olsun ama kız olursa havalara uçarız RAbbim
sen dualrımızı kabul et "

merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı şükürler olsun :)) burası bana ugurlu geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin... bana ve dier hamile arkadaslara saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :))))))))))

hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

Tubişim, canım bak ateşleri yazıyom sana;

Salı 36.5
Çarşamba 36.6
Perşembe 36.5

Nasıl durumu? Düşüşe mi geçti yoksa :26:

ayy canlar sizlen kalmak istiyom ama görümcem öğle yameğine gelecek ordanada kayınvalidem akçayda dönecek ev temizliği yapacağız işim çok yanii hepinizi öperim akşama görüşürüz ben bugün derece alacaktım dimi

ayy bebişimm çok sevindm :)bakın kızlar silikleri boşvermeyin nasıl çıkıo bebiş değerin nedir cnm paylaşırmısın sabah 8de bende gidiyorum sonucu hemen veriolar mı

Son düzenleme:
ayyyyy
hayırlı uğurlu olsun guselimm
tebrik ederim

yaaaa bi dereceyi alamadın kız ne unutkansınn
eline yaz elineee ozman unutmazsın
hadi görüşürüs öperim seni kolay gelsin

Hayırlısıı olsun.. Hayırlı bir bebek olur inşallahh

ayy bebişimm çok sevindm :)bakın kızlar silikleri boşvermeyin nasıl çıkıo bebiş değerin nedir cnm paylaşırmısın sabah 8de bende gidiyorum sonucu hemen veriolar mı

sana katılıyorum canım silik milik takılmayın cıkıyo allahın izniyle ben testi 1.5 saatte aldım daha cok yeni dediler hcg 41.97 miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…