Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ayy aynı zamanda gidiyos doğuma cnmsın ya :) çok svindim belirtin yokmuydu ki bnm mesela sık idrara çıkmam vardı hala devam edio snde bi belirti yokmuydu

evet tatlım bende cok sevindim :))) paylaşacgmz cok sey olacak inşlh. ben bu ay cok agrı cektim bacaklar faln vurdu bide sürekli üşüyodum sık idrara cıkmadım ben

kızlar topik sahibi erginsena nerelerde bilen varmı uzun süredir yok

siteye giriyo görüyorum ama topiğe uğramıyo
kendisinin zayıflama topiği var oraya giriyo galibaa ama gecelerii
çalışmaya başlamıştı ölede demişti
en son topiği phia ya emanet etti daha da görnmedi
doktor arayışı içindeydi o en son ne yaptı bilmiyorum:26:

Son düzenleme:

anladım canım teşekkürler merak ettim bende uzun süre göremeyince

kızlar topik sahibi erginsena nerelerde bilen varmı uzun süredir yok

O işe başladı canım ya, o yüzden yorgun geliyormuş, çok gelemiyor o yüzden. Dün mesajlaştım ben, topiğin ilk sayfasını düzenlemek için konuyu benim üzerime taşıyalım mı diye izin istemiştim. Bugün sabah cevap yazmış bana, konu benim canım yaa, ben geldikçe düzenleri demiş... Ama bi ara girdiğinde konuyu benim üzerime görmüş, ben de benim diğer konuyu gördüğünü düşündüm, yanlışlıkla sanırım haziran anneleri topiğine girmiş Yoksa ben onun cevabını okumadan öyle bir adım atmam, izinsiz asla

evet tatlım bende cok sevindim :))) paylaşacgmz cok sey olacak inşlh. ben bu ay cok agrı cektim bacaklar faln vurdu bide sürekli üşüyodum sık idrara cıkmadım ben

ben hala üşüyorum :) ayaklarım beton gibi sıcak su torbasına koyuyorum çektiğim an buz yine ama ateşimi ölçüyorum 37.1 36.9 37.0 hep böyle üşüme bendede vardı yani

Phia mmmmm
bi listeee güncellesene be bacımmm
bi bakalım ne var neyokkk

Ok canım, dur geliyorum... Bir de bizi habersiz bırakanlar yaaa, onların da peşine düşüyom, sonuçları ne diye arıyorum, uzun sürüyo... Ben listeyi koyayım şimdi, günü gelip boş görünenleri arayalım hep beraber. Hamiş topiklerine mi cevap yazmışlar yoksa kasım ayı topiğine mi gitmişler, adet oldum mu demişler onlara bakalım bi beraberce olur mu? :26: Boşlukları sevmiyorum çünkü

Maaşallah maaşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmm

ben hala üşüyorum :) ayaklarım beton gibi sıcak su torbasına koyuyorum çektiğim an buz yine ama ateşimi ölçüyorum 37.1 36.9 37.0 hep böyle üşüme bendede vardı yani

ben hiç ölçmedim ateşimi... aramızda iki gün varmış cnım yaa :))

canım benide ekle 28 ekim

yawrum bee habersiz bırakanları direk sil bence
gelip kendini yazdırıp aramızda olan muhabbetimize katılan arkadaşlarımız var daha ne olsun

Arkadaşlar eşim dün 2.spermogram testini götürdü dr.a ben ilaç verecek diye bekliodum gen testi istemiş yaaaa
Şu morfoloji başımıza neler açtı

Kızlar siz birbirinizi tanıyosunuz ama ben sizi tanımıyorum Nerde oturuyorsunuz ne kadarlık evlisiniz kaç yaşındasınız

Beni de ekler misiniz 16ekim söyledim biraz önce ama belki arada kaynamıştır tekrar hatirlatayım dedim:)

ben hiç ölçmedim ateşimi... aramızda iki gün varmış cnım yaa :))

aynen bnm adet ayın 13ü:) kırmızıları görmeyince dahada rahat edicem inş :) şmdi bile ölçebilirsin gebelikte ateş düşmüo sabit kalıo dene bi bakalım kaç ateşin

aynen bnm adet ayın 13ü:) kırmızıları görmeyince dahada rahat edicem inş :) şmdi bile ölçebilirsin gebelikte ateş düşmüo sabit kalıo dene bi bakalım kaç ateşin

şimdi yok derecem canım.. kırmızı kabusum olmustubenimde.. inş bi sıkıntı cıkmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…