ahahahahhahahh
Tubiiiiiiiiiiii
"Titrek barnaklar halay grubu "
suanda yerlerde sürünerek gülüyorumm
ahahahhahahahahahahahahhahahahah
sana katılıyorum canım silik milik takılmayın cıkıyo allahın izniyle ben testi 1.5 saatte aldım daha cok yeni dediler hcg 41.97 miş
merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı şükürler olsun :)) burası bana ugurlu geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin... bana ve dier hamile arkadaslara saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :))))))))))
sana katılıyorum canım silik milik takılmayın cıkıyo allahın izniyle ben testi 1.5 saatte aldım daha cok yeni dediler hcg 41.97 miş
YupppiiiiTebrik ederim canım, Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizlere de dua et nolur Bi de benim topiğe de git, oradan da devam et, biz de arkandan geleceğiz inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html
...................
Tubişim, canım bak ateşleri yazıyom sana;
Salı 36.5
Çarşamba 36.6
Perşembe 36.5
Nasıl durumu? Düşüşe mi geçti yoksa :26:
YupppiiiiTebrik ederim canım, Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizlere de dua et nolur Bi de benim topiğe de git, oradan da devam et, biz de arkandan geleceğiz inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html
...................
hayırlı olsun canım benim bu halayın üstüne bu haber süper oldu vallasana katılıyorum canım silik milik takılmayın cıkıyo allahın izniyle ben testi 1.5 saatte aldım daha cok yeni dediler hcg 41.97 miş
Ayyy, bende de çıkmazdı öyyyle sivilce mivilce. Ama şu günler boynumun sağında 3-4 tane var küçükler ama sivilce işte... BAT'a 5 gün kaldı, acaba ben deee miiii kiiiii
Canım benim hayırlı uğurlu olsuunnnn çok sevindiiimmm
benim adetim 15 ekimdi aslında ben dayanamadım bide içime dogdu biraz rüya falan gördüm meger varmış bişiler :)
kızlar eşim geldi ben kaçarrr....
halay başını bıraktım siz devam.ben ancak dönerim gaziosmanpaşaya
ayde mucxxx
...................
phiaaaa bozuluyorum ama bu durumda ben haziran topiğinin dışında mı kalıyorum yani yaaaaaa
Kızlaarr, Alminasu hala gelmedi :26: Sanırım hastaneye gitti, dün onun da hafif bir çizgi vardı ya, ama hafif kanaması da olmuştu önceden hani, galiba doktora gitti. Güzel haberle gelsin inşallah canım yaaa
Kızlaarr, Alminasu hala gelmedi :26: Sanırım hastaneye gitti, dün onun da hafif bir çizgi vardı ya, ama hafif kanaması da olmuştu önceden hani, galiba doktora gitti. Güzel haberle gelsin inşallah canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?