Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Yupppiiii Tebrik ederim canım, Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizlere de dua et nolur Bi de benim topiğe de git, oradan da devam et, biz de arkandan geleceğiz inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html

...................

benim adetim 15 ekimdi aslında ben dayanamadım bide içime dogdu biraz rüya falan gördüm meger varmış bişiler :)

herkes gecmezse ben gecmem o diğer topiğine kalırım burdaaa
gitmemmm beeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn:95::95::95::95:

sanki hamişimde bi gitmem kaldıı pehhh hayyaler gercek olsaaaa

kızlar eşim geldi ben kaçarrr....
halay başını bıraktım siz devam.ben ancak dönerim gaziosmanpaşaya
ayde mucxxx

Tubişim, canım bak ateşleri yazıyom sana;

Salı 36.5
Çarşamba 36.6
Perşembe 36.5

Nasıl durumu? Düşüşe mi geçti yoksa :26:

tatlım o 1 dereceden bişi olmazzzzz

Kızlaarr, Alminasu hala gelmedi :26: Sanırım hastaneye gitti, dün onun da hafif bir çizgi vardı ya, ama hafif kanaması da olmuştu önceden hani, galiba doktora gitti. Güzel haberle gelsin inşallah canım yaaa

sana katılıyorum canım silik milik takılmayın cıkıyo allahın izniyle ben testi 1.5 saatte aldım daha cok yeni dediler hcg 41.97 miş
hayırlı olsun canım benim bu halayın üstüne bu haber süper oldu valla

Ayyy, bende de çıkmazdı öyyyle sivilce mivilce. Ama şu günler boynumun sağında 3-4 tane var küçükler ama sivilce işte... BAT'a 5 gün kaldı, acaba ben deee miiii kiiiii

İnşallah inşallah.

Hamilelikle birlikte yükselen hormonlar bünyemizi çıldırtıyor işte. Cildin de bütün dengesi şaşıyor.

benim adetim 15 ekimdi aslında ben dayanamadım bide içime dogdu biraz rüya falan gördüm meger varmış bişiler :)

ayy aynı zamanda gidiyos doğuma cnmsın ya :) çok svindim belirtin yokmuydu ki bnm mesela sık idrara çıkmam vardı hala devam edio snde bi belirti yokmuydu

Kızlaarr, Alminasu hala gelmedi :26: Sanırım hastaneye gitti, dün onun da hafif bir çizgi vardı ya, ama hafif kanaması da olmuştu önceden hani, galiba doktora gitti. Güzel haberle gelsin inşallah canım yaaa

almina hamile bak görün gelicek çok yeni daha dicek :)

inşallah önemli bişey yoktur güzel haberlerle gelir...
bak simdi geyiğe daldık bianda balyoz yemiş gibi oldum kız merak ettim:26:

kızlar topik sahibi erginsena nerelerde bilen varmı uzun süredir yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…