Ayyynneeennn canım, biz de doktor olduk burada inan, katılıyorum sanaHadi git bakalım canım Allah işini rast getirsin, güzel haberler al inşallah, bize de haber ver akşam olur mu, habersiz bırakma lütfen
kızlar ben doktordan geldimm size güzel haber vermek isterdim ama pek tatmin olacağım şeyler duymadımbilen biliyo ben klomen kullandım bugün 11.günüm doktor 1 tane yumurta gördü oda 11.günde 1,5 mm olmuş cumartesi tekrar gel dedi ama benim umudum yok bu ayda hüsran sanırım Allah'ım noooolur sabır verrrr
Canım, endişelenme, inşallah yumurtan gelişecek ve çatlayacaktırSenin belki geç yumurtlama durumun vardır, bazılarının öyle sonuçta, umutsuz olma sakın
10 dkkdan sonra geçersiiz diyolar ama canım çizgi silik çıktıgında zamanla koyulaıp kendini belli ediyo benimde ööle oldu silik çıktı sonra koyulaştıKızlar, birşey soracağım size; ben geçen gün gebelik testi yapmıştım ya, silik çıkmıştı bilen bilir, şimdi o teste bakıyorum çoookkk hafif bir pembelik var 2. çizgide. Yani 10 dk. sonrası geçersiz biliyorum fakat, diğer testlerde sonradan da olsa, gün geçse de çizgi çıkmadıysa çıkmıyordu sonradan da. Yani ne bileyim, umutlanmak da istemiyorum ama, acaba mı demeden de duramıyorum :26:
Kızlar, birşey soracağım size; ben geçen gün gebelik testi yapmıştım ya, silik çıkmıştı bilen bilir, şimdi o teste bakıyorum çoookkk hafif bir pembelik var 2. çizgide. Yani 10 dk. sonrası geçersiz biliyorum fakat, diğer testlerde sonradan da olsa, gün geçse de çizgi çıkmadıysa çıkmıyordu sonradan da. Yani ne bileyim, umutlanmak da istemiyorum ama, acaba mı demeden de duramıyorum :26:
Kızlar, birşey soracağım size; ben geçen gün gebelik testi yapmıştım ya, silik çıkmıştı bilen bilir, şimdi o teste bakıyorum çoookkk hafif bir pembelik var 2. çizgide. Yani 10 dk. sonrası geçersiz biliyorum fakat, diğer testlerde sonradan da olsa, gün geçse de çizgi çıkmadıysa çıkmıyordu sonradan da. Yani ne bileyim, umutlanmak da istemiyorum ama, acaba mı demeden de duramıyorum :26:
10 dkkdan sonra geçersiiz diyolar ama canım çizgi silik çıktıgında zamanla koyulaıp kendini belli ediyo benimde ööle oldu silik çıktı sonra koyulaştı
phiammmm
canım acil çıkmam lazımdı ondan uzun uzun yazamadım kusuruma bakma emi bidenem
bak sana benim ateş tablomu göstermiştim ya?
bak tekrar koyyorum,adetim 29 da oluyordu,
24.gün 1 derece düşşmüştü.
önemli olan yarın 36,4 olmaması.
36.5 olsun ama 36.4 olması litfennnnn
13.gün --- 36,0
14,gün --- 36,0
15.gün --- 36,0
16.gün --- 36,2
17.gün --- 36,3
18.gün --- 36.0
19.gün --- 36.4
20.gün --- 36.5
21.gün --- 36.6
22,gün --- 36.7
23.gün --- 36.8
24.gün --- 36.7 test pozitif
25.gün --- 36.8
olabilir canım farketmezsin kruyunca koyuluğu belli olur benim bütün testlerm sonradan daha koyu ooluyoCanım, ama ilkten silik yoktu bende. Yine de dediğin gibi olabilir mi yani
ben hala üşüyorum :) ayaklarım beton gibi sıcak su torbasına koyuyorum çektiğim an buz yine ama ateşimi ölçüyorum 37.1 36.9 37.0 hep böyle üşüme bendede vardı yani
hoooooppp noluyoooo nezaman silik çıkmıştı kızzz
ben neden bilmiooooooommmmmm
negatif demiştin ya laaaa
yhaaaaa noluyoooo ben neden bilmiyooommm :84::84::84:
bu arada tugraya noldu kızlar?
neden geçici olarak pasif olmuş ooo
noldu guzumaaaaa
yok valla şekerim yazdırmamıştım bu ay takmıycamkız sen yazdırmamışmıydın adınııı
yok artıkkkk
bugün tekrarla testi olmamıııııııııı
canım 1 yıldır bilfiil her ay gebelik testi yapıyorum hemde ayda en az 3 tane hiçbir zaman o 2.çizgiyi görmedim.. bence saatler sonra olsa bile muhakkak vardır bişey bugün tekralasan testi olmazmı...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?