Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ben gördüm ikinci çizgiyi vallaaaa... yaaa hadi gitsene eczaneyeee offf ne meraksız hatunsunnn daha burda oyalanıyosuuuunnnn

Son düzenleme:
canım sana çok zahmet veriyorum ama sana zahmet bi de pencerenin önünde durup çeksen?
yani sırtını pencereye ver ve elinde testi tutup çeksene?
şu bebişin ce ee sini daha net görelim

Kızzzz, ellerim titriyo, sabitleyemiyorum, çekemiyorummmm

geçmiş olsun tuğracımmm... yarın görüşürüz o vakit.. aslında yedek hesap açmalııııı böyle durumlarda

allah seni neetmesin emiiiiiiiii kız sakin ol azcıkkk tamammm rahatla biraz fotoyu koy ve eczaneye uççççççççççççç

Hadi ben gidiyorum kızlarrr yaaa, valla içim bi hoş oldu haaa, siz de gördüğünüze eminsiniz yani demi? Ben yakından bakınca fotodakinden de belirgin görüyorum... Ayyy napcağımı şaştım vallaa

Hadi ben gidiyorum kızlarrr yaaa, valla içim bi hoş oldu haaa, siz de gördüğünüze eminsiniz yani demi? Ben yakından bakınca fotodakinden de belirgin görüyorum... Ayyy napcağımı şaştım vallaa

lan bi resim daha koyaydın yaaaaa
tamam ayde koş gelincek koyarsınn

hadi canım hızlı git gell valla meraktan çatlıycam ha şimdiiiiiii ayhhh ne stresli haaaaa :18::18::18:

hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…