Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Merhaba kızlar bugun acayip akıntım var sabah kocaman bisey geldi şimdi ise su gibi bel ve diz ağrım var göğüslerim hiç bir belirti yok ama dun gece fitil kullanmadım niyeyse kendimi hamile hissediyorum

Birşey yok ki zaten görsek canım Ama olsun, henüz üzülmek için erken, 5 günüm kaldı, gerçi olsaydı da çıkabilirdi aslında ama napalım :26:
dur bi canım 5 gün varmış adet gelmedikçe umut kaybetmek yok

Birşey yok ki zaten görsek canım Ama olsun, henüz üzülmek için erken, 5 günüm kaldı, gerçi olsaydı da çıkabilirdi aslında ama napalım :26:

herkesin bünyesi farklı kimisi erken görüyor kimisi geç hcg hormonu idrarda geç belli oluyor diye biliyorum ..bence batı bekle birşey söylemek için çok erken..

Hiiiiç üzülmeye gerek yok bence. Benim adetten 4 gün önce yaptığım testte bunun gibiydi aynı. 4 gün sonra kıpkırmızı oldu.

çok erken canım sakın bozma morelini bak ben az önce de yazdım 4 gün kala ERKEN GEBELİK testi yaptım negatifti

canımcım sıkma canını...
keşke sabah yapsaydık.neyse olsun akıllı uslu beklemeyi öğrencez böyle böyle
daha 5 gün var.çıkmaması çok normal.
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyp beklicez kuşum

Artık eczaneden test almaya utanıyorum ya.Eczacı diicek kadın bi doğuramadı gitti diye :)

İşten gelirken hep aynı eczaneye uğrayınca böyle oluyo.Yeni bi eczane bulmam lazım artık...

Hiiiiç üzülmeye gerek yok bence. Benim adetten 4 gün önce yaptığım testte bunun gibiydi aynı. 4 gün sonra kıpkırmızı oldu.

çok erken canım sakın bozma morelini bak ben az önce de yazdım 4 gün kala ERKEN GEBELİK testi yaptım negatifti

İnşallah benim de öyle çıkar. Ümidim var hala elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…