canım içine girdim testin ama birşey göremedim
Birşey yok ki zaten görsek canımAma olsun, henüz üzülmek için erken, 5 günüm kaldı, gerçi olsaydı da çıkabilirdi aslında ama napalım :26:
dur bi canım 5 gün varmış adet gelmedikçe umut kaybetmek yokBirşey yok ki zaten görsek canımAma olsun, henüz üzülmek için erken, 5 günüm kaldı, gerçi olsaydı da çıkabilirdi aslında ama napalım :26:
Birşey yok ki zaten görsek canımAma olsun, henüz üzülmek için erken, 5 günüm kaldı, gerçi olsaydı da çıkabilirdi aslında ama napalım :26:
Bu yeni testmi?
çok erken canım sakın bozma morelini bak ben az önce de yazdım 4 gün kala ERKEN GEBELİK testi yaptım negatiftiBirşey yok ki zaten görsek canımAma olsun, henüz üzülmek için erken, 5 günüm kaldı, gerçi olsaydı da çıkabilirdi aslında ama napalım :26:
Hiiiiç üzülmeye gerek yok bence. Benim adetten 4 gün önce yaptığım testte bunun gibiydi aynı.4 gün sonra kıpkırmızı oldu.
çok erken canım sakın bozma morelini bak ben az önce de yazdım 4 gün kala ERKEN GEBELİK testi yaptım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?