Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bütün tavsiyelerine uyucam canım benim ya bunların hiçbirini bilmiyordum ben çok ama çok tşk ederim üzülmem olmazsa dersem yalan olur ama korunmayı daha yeni bıraktık rabbim nasip etsinde ben beklemeye razıyım bakalım artık..

güzel dilekler için tşkler hoşgeldiniz

Son düzenleme:

yeniymiş daha olur ya bende haziranda evlendim hiç korunmadık 4. ayda oldu :) kısmet kimi hemen kalıo kmi geç en büyük faktör yumurtlama gününü kaçırmak onuda kaçırmazsın artık test sayesinde ben testle ilk ayda kaldım sende öle olur inş cnm iyi haberlerini bekliyoruz

2. neden olmadı ablacım düzensizlik falan mı başladı allah bağışlasın bu arada evladını
Aminn cümlemizinkini inşAllah.Canım yaş geçtikçe yumurta kaliteside değişiyor ve hamile kalmak zorlaşıyor mutlaka.Az kilo fazlam onu vereceğim birazda yediklerime dikkat edersem olur inşAllah.Rabbim ol desin ne olmaz ki.

Tahmin ediyorum hepiniz genceciksiniz Maaşallah. Allahım hepinizin gönlüne göre versin anne olmak istemenin yaşı yok ben 2. kez yaşayacağım Rabbim nasib ederse aynı heyecan istek var.Annelik böylesine heyecan verici bir şey.Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşAllah.

BAT yarın bugün bekledim kırmızıları ama gelen yok daha..Çok hafif miğde bulantım oluyor arada..Birde kasıklarımda sancılarım var...Bakalım yarın ne olacak

amin ablacım evet çoğumuz küçüğüz ben 22 yim daha :) çok güzel bişey gerçekten evime girmeden tatlı bi heyecan oluştu rabbim kmseyi çocukla imtihan etmesin düşmanımın bile olsun

hadi bakalım inşallah müjdeli haberler gelecek nasipse phiaaa ses verseneee

kız kardeşler ben çıkıyorum kocam gelicek yemeği hazır edim öpüldünüz yrn iyi haberler bekliyorum daha giremem bgn iyi akşamlar herkese

amin ablacım evet çoğumuz küçüğüz ben 22 yim daha :) çok güzel bişey gerçekten evime girmeden tatlı bi heyecan oluştu rabbim kmseyi çocukla imtihan etmesin düşmanımın bile olsun

genceciksin daha.Genç evlenmenin en güzel yanı bu.
Bebek dünyadaki Cennet derim hep ben.hatta maddi imkanım olsa Rabbimde verse 7-8 doğururdum :))

Bata 4 gün kaldı... göğüslerde hassasiyet başladı dokunamıyorum. Birde cinsel isteksizlik oldu bende. Hiç böyle olmazdım. Belirti mi acaba ? Keşke öyle olsaaa

Bata 4 gün kaldı... göğüslerde hassasiyet başladı dokunamıyorum. Birde cinsel isteksizlik oldu bende. Hiç böyle olmazdım. Belirti mi acaba ? Keşke öyle olsaaa

bat belirtileri ile hamişlik belirtileri çok benziyor bu yüzden en iyisi batı beklemek ve test yapmak hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…