gider cnm gider kendini sıcak tutmasanda büyümez ayaklarına patik giycen belin kapalı olcak duştan çıkınca hemen giyincen mümkünse iç çamaşırın pamuklu olsun mutlaka süs püs için bizler böle giyios dantelmiş tülmüş fıs bunlar gerek yok sağlık daa önemli bu ay olmazsa üzülme öbr ay tavsiyelere uy inş olucak
merhaba arkadaşlar.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenlerede müjdeli haber almalarını diliyorum.
Bende yolu yarılamış 1 evlat sahibi bir ablanızım geçen yıl yaz bebek düşünüyordum bir kaç ay denedim olmayınca ertelemiştim şimdi yeniden çalışmalara başladım ama bu sefer arı sütü bal polen vs. kullanmaya başlıyorum bu aydan umutlu değilim ama aralık i ocak gibi inşAllah bende bu mutluluğu tadarım benide aranıza alırsanız sevinirim.Bu süreci bu heyecanları siiznle yaşamak isterim.
bütün tavsiyelerine uyucam canım benim ya bunların hiçbirini bilmiyordum ben çok ama çok tşk ederimüzülmem olmazsa dersem yalan olur ama korunmayı daha yeni bıraktık rabbim nasip etsinde ben beklemeye razıyım bakalım artık..
Aminn cümlemizinkini inşAllah.Canım yaş geçtikçe yumurta kaliteside değişiyor ve hamile kalmak zorlaşıyor mutlaka.Az kilo fazlam onu vereceğim birazda yediklerime dikkat edersem olur inşAllah.Rabbim ol desin ne olmaz ki.2. neden olmadı ablacım düzensizlik falan mı başladı allah bağışlasın bu arada evladını
Aminn cümlemizinkini inşAllah.Canım yaş geçtikçe yumurta kaliteside değişiyor ve hamile kalmak zorlaşıyor mutlaka.Az kilo fazlam onu vereceğim birazda yediklerime dikkat edersem olur inşAllah.Rabbim ol desin ne olmaz ki.
Tahmin ediyorum hepiniz genceciksiniz Maaşallah. Allahım hepinizin gönlüne göre versin anne olmak istemenin yaşı yok ben 2. kez yaşayacağım Rabbim nasib ederse aynı heyecan istek var.Annelik böylesine heyecan verici bir şey.Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşAllah.
yeniymiş daha olur ya bende haziranda evlendim hiç korunmadık 4. ayda oldu :) kısmet kimi hemen kalıo kmi geç en büyük faktör yumurtlama gününü kaçırmak onuda kaçırmazsın artık test sayesinde ben testle ilk ayda kaldım sende öle olur inş cnm iyi haberlerini bekliyoruz
BAT yarın bugün bekledim kırmızıları ama gelen yok daha..Çok hafif miğde bulantım oluyor arada..Birde kasıklarımda sancılarım var...Bakalım yarın ne olacak
kız kardeşler ben çıkıyorum kocam gelicek yemeği hazır edim öpüldünüz yrn iyi haberler bekliyorum daha giremem bgn iyi akşamlar herkese
BAT yarın bugün bekledim kırmızıları ama gelen yok daha..Çok hafif miğde bulantım oluyor arada..Birde kasıklarımda sancılarım var...Bakalım yarın ne olacak
amin ablacım evet çoğumuz küçüğüz ben 22 yim daha :) çok güzel bişey gerçekten evime girmeden tatlı bi heyecan oluştu rabbim kmseyi çocukla imtihan etmesin düşmanımın bile olsun
genceciksin daha.Genç evlenmenin en güzel yanı bu.
Bebek dünyadaki Cennet derim hep ben.hatta maddi imkanım olsa Rabbimde verse 7-8 doğururdum :))
haydi bakalım hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah..
Bata 4 gün kaldı... göğüslerde hassasiyet başladı dokunamıyorum. Birde cinsel isteksizlik oldu bende. Hiç böyle olmazdım. Belirti mi acaba ? Keşke öyle olsaaa
bat belirtileri ile hamişlik belirtileri çok benziyor bu yüzden en iyisi batı beklemek ve test yapmak hayırlısı..
evet göğüslerdeki hassasiyeti her adet döneminde yaşadıgım için pekte ümitli değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?