Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım, şu anki ateşim 37.4 önceki akşamlardan da yüksek yani....

canım adı ustunde ılk yaptıgın erken gebelık 3lıralıklar kımınde gecene kadr gostermıo dıerlerınde bısye gormedım fakat ılkınde bende goruyorum cızgıyıiiiinşallah meleğim yaaa valla inşallah gordugumuz dogru cıkarrr neden olmasınkı hemm bence sendede var bıseylerrrrrrrrrrrrrrr allh yuzumuze baksınn hepımızın ınsallahh maşşallahh:)

ayyy kızım bu sondakide bnm testime benziyor valla hamilesin senn nolur git kan ver hadi phia sevindir bizi şmdi olmasa sabah erkende gidiosun duydunmuuu

ateşlerimizde aynı ayrıca bu 3 lralık testler varya geç çıkarıo çizgiyi bnce sen hamilesin cidden

Ama o en üstteki testte hemen çıkmadı o çizgi, sonradan çıktı. Gerçi düşük yaptığım zaman da 4 gün öncesi yaptığım testte 1 gün sonra böyle silik olmuştu :26: Ne biliyim vardır belki dediğiniz gibi Ayyy, evde 1 tane testim var, napsam ki, dünden bugüne artmış mıdır hormon?

artabilir cnm mesela bnm dün sabah yaptığım testte silikti gece 12 de yaptığımda netti saat bile hormonu yükseltio valla hadi yap ekle bakalım bi ama 10 dk geçsin testin üstünden daha adetine var snn bnm gibi koyu çıkmaz çok silik olur

benimde bat 25 ekim hayal kırıklığı mı olacak yoksa sevinç mi bilmiyorum :44::44::44:

kızlar artık kuşkularımdan kurtuldum malesef adet oldum 9 gün geçti ama bugün kırmızıyı gördüm görmeyi istemezdim ama ne yapalım hayırlısı olsun önümüzdeki ay nasipse artık vakti gelince biz istemesekte olur heralde çok ümitlenmiştim hepsi boşa gitti

benimde bat 25 ekim hayal kırıklığı mı olacak yoksa sevinç mi bilmiyorum :44::44::44:

belirtin var mı cnım bnde adet olucam herhalde diodum suratım sivilce doldu göğüslerim ağrıodu çok ama bebekmiş belirtilerede takılmamak lazım aslında

Hayırlısı canım, ne diyelim... Diğer ay inşallah güzel haberi alırsın canım

geçmiş olsun cnm olsun umutsuzluk yok bu topikte bak bu ay kaç hamiş çıkardık öbr ayada hamile kalsada phia açıcak yne uğurlu olucak inş btn yolları deneyn korkmayın soğan kürü incir test herşeyi deneyin yararı çok fazla bende çok ağladım gözyalı döktüm ama alışıosun biyerden snra sabretmeyi öğreniyosun

belirtin var mı cnım bnde adet olucam herhalde diodum suratım sivilce doldu göğüslerim ağrıodu çok ama bebekmiş belirtilerede takılmamak lazım aslında

belirti olması için çok erken sanırım çünkü eğer olacaksa ancak döllenme aşamasındadır.. ovi testleriyle yumurtlamayı takip ettim şimdi sadece sabırla beklemede sıra ..

belirti olması için çok erken sanırım çünkü eğer olacaksa ancak döllenme aşamasındadır.. ovi testleriyle yumurtlamayı takip ettim şimdi sadece sabırla beklemede sıra ..

ovü testinde pozitifi görüp değerlendrdiysen inş senledir cnm bbeğin döllenme aşamasındaysan dkkt et ağır kaldırma folik asit kullanmaya başla protein ağırlıklı beslen

Son düzenleme:
ovü testinde pozitifi görüp değerlendrdiysen inş senledir cnm bbeğin döllenme aşamasındaysan dkkt et ağır kaldırma folik asit kullanmaya başla protein ağırlıklı beslen

canım benim çok tşk ederim tavsiyelerin için.. pozitifi gördüğüm günler değerlendirdik umarım benimledir eşimde bende çok istiyoruz hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah..folik asit 20 gündür kullanıyorum zaten öncesinde başlamak gerekiyor demişti doktor heyecan yaptım yafff

bnde 20 gündr kullanıodum hamile kaldım bu ay olmasa bile aklında olsun ağır iş yapma yumurtlama döneminde döllenmiş yumurta bile gidio ağır bişi çekince yat dnlen bırak pis kalsın 3,5 gün evin :) bişi olmaz biz kadınların huyu çnkü içimiz rahat etmez bnm yumoşum erken çatlamışdı cam çerçeveleri silmiştim geçen ay

Aynen yaa ağır iş yapmamam gerektiğini biliyorum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum ama bebiş için pasaklı olmayada razıyım sen de dikkat et maşallah nazar değmesin bebişine ve sana bu arada yumurtanın ağır bişi çekince gittiğini bilmiyodum oy oy valla hiçbişey yapmıcam tırstım :18::18:

merhaba arkadaşlar.

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenlerede müjdeli haber almalarını diliyorum.

Bende yolu yarılamış 1 evlat sahibi bir ablanızım geçen yıl yaz bebek düşünüyordum bir kaç ay denedim olmayınca ertelemiştim şimdi yeniden çalışmalara başladım ama bu sefer arı sütü bal polen vs. kullanmaya başlıyorum bu aydan umutlu değilim ama aralık i ocak gibi inşAllah bende bu mutluluğu tadarım benide aranıza alırsanız sevinirim.Bu süreci bu heyecanları siiznle yaşamak isterim.

gider cnm gider kendini sıcak tutmasanda büyümez ayaklarına patik giycen belin kapalı olcak duştan çıkınca hemen giyincen mümkünse iç çamaşırın pamuklu olsun mutlaka süs püs için bizler böle giyios dantelmiş tülmüş fıs bunlar gerek yok sağlık daa önemli bu ay olmazsa üzülme öbr ay tavsiyelere uy inş olucak

2. neden olmadı ablacım düzensizlik falan mı başladı allah bağışlasın bu arada evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…