bak ben 2 gün önce kana gitmiştim ya veremedm 3 gün snra alırsın demişlerdi eczaneye uğradık fortel verdi daha adetme 4 gün vardı aynı snn gibi çıktı testim valla bi fark yok dün ggece bebe time yaptım daha netti ama koyu değildi ateşlerimizde aynı bnmde hep böyleydi ayrıca ben sabah ısısı alın diyenlere inat akşamları ve öğlenleri gün içnde belki 10 kere ölçtüm 36nın altına düşmedi sabah hiç ölçmedim şuan 36.7 mesela ateşim ben inanıyorum gebelik var sende ateşinin şuan bu kdr yüksek olması normal değil hamilelikten bence
Canım ben onu dün yüklemiştim. O gördüğün test erken gebelik testi dediklerindendi, yaptığım gün çizgi mizgi yoktu. Sonraki günler oluştu, ama normalde çizgi olmayınca gün geçse de olmuyor ya, kızlarda demişti yükle, onlar da gördü çizgiyi;
Sonra git test al dediler, gittim 3 liralık testlerden aldım, çizgi çıkmadı. Onu da ekledim hatta ekleyeyim bir daha;
Sonra neyse o teste de bugün bi haller olmuş, bi leke var gibi, aman ne bileyim bak bi bakalım, ümit işte;
Canım, şu anki ateşim 37.4 önceki akşamlardan da yüksek yani....
ateşlerimizde aynıayrıca bu 3 lralık testler varya geç çıkarıo çizgiyi bnce sen hamilesin cidden
Ama o en üstteki testte hemen çıkmadı o çizgi, sonradan çıktı. Gerçi düşük yaptığım zaman da 4 gün öncesi yaptığım testte 1 gün sonra böyle silik olmuştu :26: Ne biliyim vardır belki dediğiniz gibiAyyy, evde 1 tane testim var, napsam ki, dünden bugüne artmış mıdır hormon?
benimde bat 25 ekim hayal kırıklığı mı olacak yoksa sevinç mi bilmiyorum :44::44::44:
benimde bat 25 ekim hayal kırıklığı mı olacak yoksa sevinç mi bilmiyorum :44::44::44:
kızlar artık kuşkularımdan kurtuldum malesef adet oldum 9 gün geçti ama bugün kırmızıyı gördüm görmeyi istemezdim ama ne yapalım hayırlısı olsun önümüzdeki ay nasipse artık vakti gelince biz istemesekte olur heralde çok ümitlenmiştim hepsi boşa gitti
kızlar artık kuşkularımdan kurtuldum malesef adet oldum 9 gün geçti ama bugün kırmızıyı gördüm görmeyi istemezdim ama ne yapalım hayırlısı olsun önümüzdeki ay nasipse artık vakti gelince biz istemesekte olur heralde çok ümitlenmiştim hepsi boşa gitti
belirtin var mı cnım bnde adet olucam herhalde diodum suratım sivilce doldu göğüslerim ağrıodu çok ama bebekmiş belirtilerede takılmamak lazım aslında
belirti olması için çok erken sanırım çünkü eğer olacaksa ancak döllenme aşamasındadır.. ovi testleriyle yumurtlamayı takip ettim şimdi sadece sabırla beklemede sıra ..
ovü testinde pozitifi görüp değerlendrdiysen inş senledir cnm bbeğin döllenme aşamasındaysan dkkt et ağır kaldırma folik asit kullanmaya başla protein ağırlıklı beslen
canım benim çok tşk ederim tavsiyelerin için.. pozitifi gördüğüm günler değerlendirdik umarım benimledireşimde bende çok istiyoruz hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah..folik asit 20 gündür kullanıyorum zaten öncesinde başlamak gerekiyor demişti doktor heyecan yaptım yafff
bnde 20 gündr kullanıodum hamile kaldım bu ay olmasa bile aklında olsun ağır iş yapma yumurtlama döneminde döllenmiş yumurta bile gidio ağır bişi çekince yat dnlen bırak pis kalsın 3,5 gün evin :) bişi olmaz biz kadınların huyu çnkü içimiz rahat etmez bnm yumoşum erken çatlamışdı cam çerçeveleri silmiştim geçen ay
Aynen yaa ağır iş yapmamam gerektiğini biliyorum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum ama bebiş için pasaklı olmayada razıyımsen de dikkat et maşallah nazar değmesin bebişine ve sana bu arada yumurtanın ağır bişi çekince gittiğini bilmiyodum oy oy valla hiçbişey yapmıcam tırstım :18::18:
merhaba arkadaşlar.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenlerede müjdeli haber almalarını diliyorum.
Bende yolu yarılamış 1 evlat sahibi bir ablanızım geçen yıl yaz bebek düşünüyordum bir kaç ay denedim olmayınca ertelemiştim şimdi yeniden çalışmalara başladım ama bu sefer arı sütü bal polen vs. kullanmaya başlıyorum bu aydan umutlu değilim ama aralık i ocak gibi inşAllah bende bu mutluluğu tadarım benide aranıza alırsanız sevinirim.Bu süreci bu heyecanları siiznle yaşamak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?