Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bnm adetim 13 yada 14 ekim ben dün testi verdim 2 gün önce adetten ama adetten 4 gün önce idrarda çıktı değerde yüksek gelince dedim noluos kocam sevincinden yapıo şaka bi yana alışıcak tabi inş sağlıklı devam eder bebişimde üzmez beni

kızlar kocaman öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize benim hafta sonları nete girme gibi bir şansım yok artık pazartesi görüşürüz sizleri çok özlücem emin olun bağımlı oldum artık hadi iyi tatiler :118:

iyi akşamlar iyi tatiller cnm kib öptümm

Amin canım inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza Ayy, ne heyecan var şimdi sizde yaaa, ben de istiyorum

kuzum eşinle beraber olmaktan soğudun mu ? Hani hamileler de olurmuş ya. TEbrik ederimmm sağlıklı olsun inşallah.

İyi tatillerr, güle güle canımm

Amin canım inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza Ayy, ne heyecan var şimdi sizde yaaa, ben de istiyorum

duu bakam şmdi snn yazıları kontrol etcem :) ateşin nedir cnm bak bnm ateşim senin kalan sürende 36,5 37 arasıydı şmdi 37 36.9 ateşin çok iyiydi snn en son baktığımda test falan yaptın mı ben senin hamile olduğunu hssediorum bu arada çişimi bilem tutamıom ya :s o derece bastırıo sıpa

phia sseni kopyalıcama tubiyikopyalamışım

ayyy aneemmm kız çizgi var ordaa fortellerde böle silik çıkıo ben dün gece bebe time yaptım net çıktı valla ondan yap bitane ben görüom çizgiyi bence varrr bebiş

Son düzenleme:
phia.roseeee cnm bak bugunkü testı merak edıyordun yaptım koydum..:)25cı gun ovılasyon testım gıtt gıt gıdaaaaaaaaaak

Eklentiler

• $IMG_5644.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 69

Ayy, canım ne güzel söylüyosun, inşallah öyleyimdir. Bak yazayım sana ateşimi;

ÖLÇÜM SAATİ 6.20

20. Gün ---> 36.5
21. Gün ---> 36.6
22. Gün ---> 36.5
23. Gün ---> 36.6
23. Gün Yine Yataktan Kalkmadan Saat 8.25'te ---> 36.8

Canım, sen pembe saplı teste baktın demi benim? O testin o durumu 1 mi 2 mi gün geçince öyle oldu. Var gibi zaten de, ama onun üzerine ben dün aldım onu da yolladım bak ona, onda çıkmadı çizgi ama o test de bugün bi değişik olmuş, onu da yolladım bi bakıp yorumlarsan üçünü de sevinirim öyleyse

bak ben 2 gün önce kana gitmiştim ya veremedm 3 gün snra alırsın demişlerdi eczaneye uğradık fortel verdi daha adetme 4 gün vardı aynı snn gibi çıktı testim valla bi fark yok dün ggece bebe time yaptım daha netti ama koyu değildi ateşlerimizde aynı bnmde hep böyleydi ayrıca ben sabah ısısı alın diyenlere inat akşamları ve öğlenleri gün içnde belki 10 kere ölçtüm 36nın altına düşmedi sabah hiç ölçmedim şuan 36.7 mesela ateşim ben inanıyorum gebelik var sende ateşinin şuan bu kdr yüksek olması normal değil hamilelikten bence

kızlar ya bişi sorucam :s ilişki bebeğe zarar verirmi acaba şuan küçük ya daha koca kaç gündür istio bndede istek azaldı brz kaçırıyorum kendimi

bu test phia nınmıııııııııııııııııııııııı ney testı bu ben bunu nıe kacırdımm

Canım ben onu dün yüklemiştim. O gördüğün test erken gebelik testi dediklerindendi, yaptığım gün çizgi mizgi yoktu. Sonraki günler oluştu, ama normalde çizgi olmayınca gün geçse de olmuyor ya, kızlarda demişti yükle, onlar da gördü çizgiyi;

Sonra git test al dediler, gittim 3 liralık testlerden aldım, çizgi çıkmadı. Onu da ekledim hatta ekleyeyim bir daha;

Sonra neyse o teste de bugün bi haller olmuş, bi leke var gibi, aman ne bileyim bak bi bakalım, ümit işte;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…