- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
kızlar kocaman öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize benim hafta sonları nete girme gibi bir şansım yok artık pazartesi görüşürüz sizleri çok özlücem emin olun bağımlı oldum artıkhadi iyi tatiler :118:
bnm adetim 13 yada 14 ekim ben dün testi verdim 2 gün önce adetten ama adetten 4 gün önce idrarda çıktı değerde yüksek gelince dedim noluoskocam sevincinden yapıo şaka bi yana alışıcak tabi inş sağlıklı devam eder bebişimde üzmez beni
bnm adetim 13 yada 14 ekim ben dün testi verdim 2 gün önce adetten ama adetten 4 gün önce idrarda çıktı değerde yüksek gelince dedim noluoskocam sevincinden yapıo şaka bi yana alışıcak tabi inş sağlıklı devam eder bebişimde üzmez beni
kızlar kocaman öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize benim hafta sonları nete girme gibi bir şansım yok artık pazartesi görüşürüz sizleri çok özlücem emin olun bağımlı oldum artıkhadi iyi tatiler :118:
Amin canım inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınızaAyy, ne heyecan var şimdi sizde yaaa, ben de istiyorum
slm kız kardeşlerimmm :)bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)
maaşallah canım Allahım nazardan korusun...
burdaki çizgiyi görmemek için kör olmk gerek
duu bakam şmdi snn yazıları kontrol etcem :) ateşin nedir cnm bak bnm ateşim senin kalan sürende 36,5 37 arasıydı şmdi 37 36.9 ateşin çok iyiydi snn en son baktığımda test falan yaptın mı ben senin hamile olduğunu hssediorum bu arada çişimi bilem tutamıom ya :s o derece bastırıo sıpa
phia sseni kopyalıcama tubiyikopyalamışım
ayyy aneemmm kız çizgi var ordaa fortellerde böle silik çıkıo ben dün gece bebe time yaptım net çıktı valla ondan yap bitane ben görüom çizgiyi bence varrr bebiş
phia.roseeee cnm bak bugunkü testı merak edıyordun yaptım koydum..:)25cı gun ovılasyon testım gıtt gıt gıdaaaaaaaaaak
Canım, sen pembe saplı teste baktın demi benim? O testin o durumu 1 mi 2 mi gün geçince öyle oldu. Var gibi zaten de, ama onun üzerine ben dün aldım onu da yolladım bak ona, onda çıkmadı çizgi ama o test de bugün bi değişik olmuş, onu da yolladım bi bakıp yorumlarsan üçünü de sevinirim öyleyse
bu test phia nınmıııııııııııııııııııııııı ney testı bu ben bunu nıe kacırdımm
bu test phia nınmıııııııııııııııııııııııı ney testı bu ben bunu nıe kacırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?