Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kız belırgın olurmukı kan testimi yapcaksın canım

Yok kız, o bildiğin idrar testi yapacak eğlencesine Bugün onu diyoruz, test yapan çıkmadı rose da dedi ben yapayım 10 gün var ama dedi Olsun dedim yap kız bakarsın eğlence derken çift çizgi çıkarr O muhabbet ondan yani

Önceden hastahanede çalışıyodum ne güzel şimdi de olsaydı günlük kan testi yaptırırdım

ay ne güzelmıs hastanede calısıyor olmak..ozaman bende cok sık yapardım heralde valla kan testi bugün yapcaktım az daha ama korkuma gıtmedım..sımdı olumsuz cıkarsa ne hale düserım hemsıremın karsında yahu..her bı süphede gıtmem iyi olmaz dedım cektım kendımı vallahı

heeeeeeeee anladım canım..kız eglencesıne meglencesıne derken ınsan üzülüyo kız olumsuz oldumu..beklıyoruz artık bız ne yapalım..ben senınle aynı bat tarıhımız oldugunu sanıyordum canım ama kızlar bu ara bı tuhafım bunu surda deyıverım...

Bebiş mi geldi yoksa?

nasıl yanı canım

yani bizim tedavi öncesi ve sonrası toplam 1,5 yıl oldu bebek olmadı.bu aralar çok karamsarım olmuycak gibi geliyor hep.Allahım gücüne gitmesin.etrafımda o kadar çok hamilem varki moralim bozuluyor.bugün yine bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.çok mutsuzsummmm

Bebiş mi geldi yoksa?

bılmemkı....ıkı gündür gögüsüm sıs.bu tabı olur ama kasıklarım sızlıyo ve göbegımın alt kısmı sıs sankı..aksamları ara ara ates basıyo ve sabahları kalkamıyorum..basım dönüyor ve kalkar kalmaz mıde bulantı oluyor...ümıt etmek ıstemıyorum ama her ay degısık belırtıler oluyo canım..ne yapcam sasırdım artık...benım sansıma dıyorum yine bos cıkar bos yere ümıt ederım dıye takmamaya calısıyorum üfffffffffffff

İnşallah canım yaaa ben bu ay başka bi çok istiyorum batım yıldönümüze geliyo keşke öle bişey olsa yaaa

ay insallah canım güzel sürpriz olur ınsallah : benım bu ay ısteme nedenımde hamıle kalırsam bu ay dogum kendı dogumgünümün ayına denk gelıyo..güzel olurdu benımkıde..hepımızın ayrı nedenlerı var insallah rabbım nasıp eder hayırlısıyla

Daha ne olsun canım yaaaa hamilesin galibaa
Test yap test

Hadi inşallah canım çok güzel olur bende geçen ay kaçırdım o şansını inşallah sen kaçırmazsııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…