Of canım yaa, Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin inşallah, ne diyeyim :26:
öyle canım bakalım doktor da öyle dedi üzülmek yok ben bu ay ümitliyim olacak büyük ihtimal dedi olmazsada artık yapacak bişe kalmadı aşılamaya geçeceğiz dedi.
insallah insallah insallah tü tü tü..ay aglıcem valla: negatif olursa cok üzülecem vallahiii ama bukadar erken bukadar belırtı olurmu canım yaaa
slm kızlar,balıklama dalıyorum bağışlayın lütfen
20 eylülde adet gördüm ve 4 ekimde yumurtlama günümdü sanırım ve 8 ekimde sol kasığımda kasılma vardı 9 ekimde şiddetli bir kasık agrısı yaşadım 15dk kadar sanki adet oluyorum sandım oturdugum yere yatamayacak kadar agrıdı. Sonra geçti. ertesi gün azcık daha kasılma oldu. ayaklarımda sızı var. Başkada belirti yok. Adetime yaklaşık 1 hafta var sizce hamile olabilir miyim??
inşallah öleyimdir yaa rabbim nasip etsin İnşallah.
ahh ahhh bi hamile kalsam KK da davul çaldırcam :))))allah gönllüne göre versın canım..insallah hamıssindır..burada mutlu haberı verırsın..bız her hamıs haberıne cok mutlu oluyoruz
üzülmek yokkkkkk olumlu düşün olumlu olsun deme... pozitif pozitif..
öyle canım bakalım doktor da öyle dedi üzülmek yok ben bu ay ümitliyim olacak büyük ihtimal dedi olmazsada artık yapacak bişe kalmadı aşılamaya geçeceğiz dedi.
ahh ahhh bi hamile kalsam KK da davul çaldırcam :))))
bak ne güzel secenek sunmus sana canım..bız ne desek bos ama üzülme..üzülmen sadece sana zarar..tüm ımkanları denemelıyız artık
20 eylülde adet gördüm ve 4 ekimde yumurtlama günümdü sanırım ve 8 ekimde sol kasığımda kasılma vardı 9 ekimde şiddetli bir kasık agrısı yaşadım 15dk kadar sanki adet oluyorum sandım oturdugum yere yatamayacak kadar agrıdı. Sonra geçti. ertesi gün azcık daha kasılma oldu. ayaklarımda sızı var. Başkada belirti yok. Adetime yaklaşık 1 hafta var sizce hamile olabilir miyim??
canım benim bat karışık aslındahay yasa sen..insallah canım...batin nezaman canım.
1 senedir korunmuyoruz canım 6. ayım tedavidede doktorda haklı. Aslında yaşım 21 olduğu için aşılama çok erken diyo doktor ama 6 ay oldu başkada yapacak bişe yok dedi. bende ne yapacağımı şaştım inşallah bu ay olurda gerek kalmaz ilerleyen aşamalara.
ahh ahhh bi hamile kalsam KK da davul çaldırcam :))))
dr. bile söylemiş bak ne güzel problem yok işte şükür bak ne dedim pozitif düşün pozitif olsun canım...
canım benim bat karışık aslındanormalde 30-33 günde olurdum. agustosta prolaktin yüksek cıktı ilaç verdi kullandım ertesi ay düştü çok şükür ve o ay 28 günde oldum. bu ayda 28 günde olurum die düşündüyorum çünkü 4 ekimde yumurtladım galba:) 18 ekimde bat :)))
inşallah vardır canım bebişin kasılmalar ondan da olabilir...
O ağrılar muhtemelen yumurtanın çatladığı ve belki de döllenme sürecinin başladığı için olmuştur. Ama tabi gebelik var mı yok mu bilemeyiz canım, ne desek yalan olur yani
öyle canım öyle rahim içi çok güzel yumurtalıklarda kist fln yok herşey çok iyi artık bu ay olur gibi geliyo dedi bana doktor bakalım artık nasip heyecanla bekleyecem ay sonunu aslında saberedipte takmamaya çalışsam varya dahada iyi olacakda atamıyorum ki aklımdan.
dumba dumba çaldırırz :))) isteyen herkeze versin rabbim bizde yaşayalım bu duyguyu İnşallahhhhbando takımı bile oluruz sana burda yeter ki herkes hamiş olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?