Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Of canım yaa, Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin inşallah, ne diyeyim :26:

aynen canım böyle düşünüp kendimizi teselli etmekten başka çaremiz yok Rabbim neylerse güzel eylermiş vardır bi bildiği...

slm kızlar,balıklama dalıyorum bağışlayın lütfen

20 eylülde adet gördüm ve 4 ekimde yumurtlama günümdü sanırım ve 8 ekimde sol kasığımda kasılma vardı 9 ekimde şiddetli bir kasık agrısı yaşadım 15dk kadar sanki adet oluyorum sandım oturdugum yere yatamayacak kadar agrıdı. Sonra geçti. ertesi gün azcık daha kasılma oldu. ayaklarımda sızı var. Başkada belirti yok. Adetime yaklaşık 1 hafta var sizce hamile olabilir miyim??
inşallah öleyimdir yaa rabbim nasip etsin İnşallah.​

öyle canım bakalım doktor da öyle dedi üzülmek yok ben bu ay ümitliyim olacak büyük ihtimal dedi olmazsada artık yapacak bişe kalmadı aşılamaya geçeceğiz dedi.

bak ne güzel secenek sunmus sana canım..bız ne desek bos ama üzülme..üzülmen sadece sana zarar..tüm ımkanları denemelıyız artık

allah gönllüne göre versın canım..insallah hamıssindır..burada mutlu haberı verırsın..bız her hamıs haberıne cok mutlu oluyoruz

öyle canım bakalım doktor da öyle dedi üzülmek yok ben bu ay ümitliyim olacak büyük ihtimal dedi olmazsada artık yapacak bişe kalmadı aşılamaya geçeceğiz dedi.

dr. bile söylemiş bak ne güzel problem yok işte şükür bak ne dedim pozitif düşün pozitif olsun canım...

bak ne güzel secenek sunmus sana canım..bız ne desek bos ama üzülme..üzülmen sadece sana zarar..tüm ımkanları denemelıyız artık

1 senedir korunmuyoruz canım 6. ayım tedavidede doktorda haklı. Aslında yaşım 21 olduğu için aşılama çok erken diyo doktor ama 6 ay oldu başkada yapacak bişe yok dedi. bende ne yapacağımı şaştım inşallah bu ay olurda gerek kalmaz ilerleyen aşamalara.

inşallah vardır canım bebişin kasılmalar ondan da olabilir...

O ağrılar muhtemelen yumurtanın çatladığı ve belki de döllenme sürecinin başladığı için olmuştur. Ama tabi gebelik var mı yok mu bilemeyiz canım, ne desek yalan olur yani

hay yasa sen..insallah canım...batin nezaman canım.
canım benim bat karışık aslında normalde 30-33 günde olurdum. agustosta prolaktin yüksek cıktı ilaç verdi kullandım ertesi ay düştü çok şükür ve o ay 28 günde oldum. bu ayda 28 günde olurum die düşündüyorum çünkü 4 ekimde yumurtladım galba:) 18 ekimde bat :)))

canım benım bencede az daha bekleyın derım ben..sen daha cok gencsın ve daha bır yıl olmus...yıne sen bılırsın ama..calısmalar devam edersınız doktor gözetımı altında beslenmene dıkkat edersın..baktın hıc olmuyo ozaman asılanmayı yaparsınız dııııcemm...ama karısmıs gıbı olcak canım o yüzden en iyi kararı sen verırsın..icindekı sesı dınle...esın ne düsünüyor bu konuda

dr. bile söylemiş bak ne güzel problem yok işte şükür bak ne dedim pozitif düşün pozitif olsun canım...

öyle canım öyle rahim içi çok güzel yumurtalıklarda kist fln yok herşey çok iyi artık bu ay olur gibi geliyo dedi bana doktor bakalım artık nasip heyecanla bekleyecem ay sonunu aslında saberedipte takmamaya çalışsam varya dahada iyi olacakda atamıyorum ki aklımdan.

hmmm az kalmıs canıkom..hadı hayırlısı ınsallah..kasık agrısı harıc belırtı yasamasanda olumlu düsün..hıc belırtısi olmayanlarda hamıle haberını verıyor burda..umarım gönlünce olur

inşallah vardır canım bebişin kasılmalar ondan da olabilir...

İnşallah canım İnşallahhhh midem de yanıyor ve bugün Gazman oldum:26:

O ağrılar muhtemelen yumurtanın çatladığı ve belki de döllenme sürecinin başladığı için olmuştur. Ama tabi gebelik var mı yok mu bilemeyiz canım, ne desek yalan olur yani

yumurtlama dönemini geçmiştim sanki canım çünkü 4üne kadar yumurta sıvısını gördüm sonrasında gelmedi inşallah döllenmedir

cok takma kafanı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…