yani bizim tedavi öncesi ve sonrası toplam 1,5 yıl oldu bebek olmadı.bu aralar çok karamsarım olmuycak gibi geliyor hep.Allahım gücüne gitmesin.etrafımda o kadar çok hamilem varki moralim bozuluyor.bugün yine bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.çok mutsuzsummmm
Kimse yoktu, o yüzden ben kimse olmayınca elma dersem çık, armut dersem çıkma diyordum. Bugün kısaltılmışını söyledim elmaaaa diye
İğne kararmadı o gün canım, koyduğum gibi çıktı aynen
İnşallah canım yaaa ben bu ay başka bi çok istiyorum batım yıldönümüze geliyo keşke öle bişey olsa yaaa
Daha ne olsun canım yaaaa hamilesin galibaa
Test yap test
Aynen, ben de bu ay çok istiyorum. BAT'dan 1 gün önce doğumgünüm. Ben o güne mutlaka bi test patlatırım, ya herro ya merro
Kızlar ben kaçıyoruuum başım ağrıyo ekrana bakamıyorum iyi geceler öpüldünüüzz
ben de öyle olduğunu tahmin etmiştim:)
iğne kararmadı demişsin ya hamileyken kesinlikle kararıyomuymuş peki iğne?
belki de hamilesin iğne ne bilsin:) kafiyeli oldu:))
veee son bombayı batlatım canımm..ben sıgara kullanıyordum öncelerı ve bırden tıksınmeye basladım:66 yok kız mecburen beklıcez pazartesını..aglarım yoksam bırde bı alıngan oldum...ınanmıyorum ya belırtıler tam degılmı
kızlar doktora gittim hamilelik yok malesef ilaçlara tekrar devam bu ayda.
inşallah inşallah
kızlar doktora gittim hamilelik yok malesef ilaçlara tekrar devam bu ayda.
Of canım yaa, Allah hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin inşallah, ne diyeyim :26:
hayırlısı olsun canım inşallah önümüz aya olur üzülme...
insallah insallah insallah tü tü tü..ay aglıcem valla: negatif olursa cok üzülecem vallahiii ama bukadar erken bukadar belırtı olurmu canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?