Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

mutsuz olmamaya calıs tatlım..bebegın ınsallah senınle olacaktır zamanını beklıyor sadece..kendıne ümitsizlıye kaptırıp bebegıde küstürme...bu bır sınanma dıye düsün ve sabret insallah olacak gelecektır bebegın...cıkmadık candan ümit kesılmezmıs

ben de öyle olduğunu tahmin etmiştim:)
iğne kararmadı demişsin ya hamileyken kesinlikle kararıyomuymuş peki iğne?
belki de hamilesin iğne ne bilsin:) kafiyeli oldu:))

İnşallah canım yaaa ben bu ay başka bi çok istiyorum batım yıldönümüze geliyo keşke öle bişey olsa yaaa

Aynen, ben de bu ay çok istiyorum. BAT'dan 1 gün önce doğumgünüm. Ben o güne mutlaka bi test patlatırım, ya herro ya merro

Daha ne olsun canım yaaaa hamilesin galibaa
Test yap test

veee son bombayı batlatım canımm..ben sıgara kullanıyordum öncelerı ve bırden tıksınmeye basladım :66 yok kız mecburen beklıcez pazartesını..aglarım yoksam bırde bı alıngan oldum...ınanmıyorum ya belırtıler tam degılmı

ben de öyle olduğunu tahmin etmiştim:)
iğne kararmadı demişsin ya hamileyken kesinlikle kararıyomuymuş peki iğne?
belki de hamilesin iğne ne bilsin:) kafiyeli oldu:))

Canım tutanlar var, ama bir arkadaşımız yapmıştı, kapkaraydı iğne ama hamile olmadı o ay. Artık neye göreyse bilemiyorum :44:

kızlar doktora gittim hamilelik yok malesef ilaçlara tekrar devam bu ayda.

Tatlıebbi hamileeee, Tatlıebbi hamileeeee

hayırlısı olsun canım inşallah önümüz aya olur üzülme...

öyle canım bakalım doktor da öyle dedi üzülmek yok ben bu ay ümitliyim olacak büyük ihtimal dedi olmazsada artık yapacak bişe kalmadı aşılamaya geçeceğiz dedi.

insallah insallah insallah tü tü tü..ay aglıcem valla : negatif olursa cok üzülecem vallahiii ama bukadar erken bukadar belırtı olurmu canım yaaa

3 günün kaldı daha ne olcaktı, doğumda mı belirti olcaktı hey Allah'ım Ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…