ahahaha..denedim geçen ay:)
nası yaniii denedinn... enişte seni baş aşaqı silkeledimii
evet cnm bas assagı degıl tbı:) ben belıme yastık koydum yatıyordum dedm kaldır ayaklarımdan:) kaldırdı oda belıme kadr:) tabı bas assagı ımkansızD : balkondan falan sılkelemelerı lazım bızı adamların...hahaahh.... D
Güzel haberlerle görüşmek ümidiylee
evet cnm bas assagı degıl tbı:) ben belıme yastık koydum yatıyordum dedm kaldır ayaklarımdan:) kaldırdı oda belıme kadr:) tabı bas assagı ımkansızD : balkondan falan sılkelemelerı lazım bızı adamların...hahaahh.... D
ben balkonsuz evde oturuyorum nolcak şimcik:)))
ahaha ay valla bılemedım bende şaka gıbı oturmus dusunuyorum:) nasıl olblr dıeee ehehehe:) ay bugun cok guldum ,her gunumuz boyleolsun vala:))
ben balkonsuz evde oturuyorum nolcak şimcik:)))
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnahaha ay valla bılemedım bende şaka gıbı oturmus dusunuyorum:) nasıl olblr dıeee ehehehe:) ay bugun cok guldum ,her gunumuz boyleolsun vala:))
tamam kıs dur devamını getirmertük kapatıcak şimdi pardon kazen
camdan aşağı o zmn tatlım:)))
en kötü günümüz böyle olsun neşemiz bol mutluluğumuz daim göbişlerimizde bebişlerimiz olsun AMİNNNNNNNNNNN :09:
aman yoook ztn durdum kızzz:) utandırdın senoşş:)
Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam)
camdan aşşada olamaz demirlerin arasında sıkışır kalırım kıs :) bahçe katında oturuyorum ben çünki
en kötü günümüz böyle olsun neşemiz bol mutluluğumuz daim göbişlerimizde bebişlerimiz olsun AMİNNNNNNNNNNN :09:
benimki demişti,bu ay hamile olmazsan gelecek ay ayaklarını kaldırıp 1 saat tutucam die
ama çok şükür o ay hamileydim ve gerek kalmadı
yastık olayı herzaman tutmuştur bende
8 hamilelik ve hepsi yastık takviyesiyle.
yastık kullanmadıgım aylar boş geçti.
yerçekiminin nimetlerinden faydalanmak lazım öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?