Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

nası yaniii denedinn... enişte seni baş aşaqı silkeledimii

evet cnm bas assagı degıl tbı:) ben belıme yastık koydum yatıyordum dedm kaldır ayaklarımdan:) kaldırdı oda belıme kadr:) tabı bas assagı ımkansızD: balkondan falan sılkelemelerı lazım bızı adamların...hahaahh....D

ben balkonsuz evde oturuyorum nolcak şimcik:)))

Bende de durumlar aynı Yalnız yastığı beline değil popişinin altına koy canım... Bazen benim kayıyor kırlenti (silindir ya) sonra kociş devreye giriyor, bacaklarımı kaldırıyor havaya sonra da yastığı düzeltiyor valla Yoksa olmaz zaten kızlar, tek başına denerseniz spoşlar dışarı çıkıyor ani hareketlerle, o yüzden kocişlerin yardımı şart yani, gülmeyin ama gerçek olan bu

Son düzenleme:
ben balkonsuz evde oturuyorum nolcak şimcik:)))

ahaha ay valla bılemedım bende şaka gıbı oturmus dusunuyorum:) nasıl olblr dıeee ehehehe:) ay bugun cok guldum ,her gunumuz boyleolsun vala:))

tamam kıs dur devamını getirme rtük kapatıcak şimdi pardon kazen

ahaha ay valla bılemedım bende şaka gıbı oturmus dusunuyorum:) nasıl olblr dıeee ehehehe:) ay bugun cok guldum ,her gunumuz boyleolsun vala:))

en kötü günümüz böyle olsun neşemiz bol mutluluğumuz daim göbişlerimizde bebişlerimiz olsun AMİNNNNNNNNNNN :09:

Son düzenleme:
aman yoook ztn durdum kızzz:) utandırdın senoşş:)

amaaannnn kızlar birazda espriye vurup gülelim neşemiz yerine gelsin..belki bebişler bizi böyle şen şakrak görürlerse gelmeye karar verirler..durmadan oldumu olmadımı diye düşünmektense azıcıkta gülelim yaneee

Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam )

benimki demişti,bu ay hamile olmazsan gelecek ay ayaklarını kaldırıp 1 saat tutucam die
ama çok şükür o ay hamileydim ve gerek kalmadı
yastık olayı herzaman tutmuştur bende
8 hamilelik ve hepsi yastık takviyesiyle.
yastık kullanmadıgım aylar boş geçti.
yerçekiminin nimetlerinden faydalanmak lazım öyle değilmi

camdan aşşada olamaz demirlerin arasında sıkışır kalırım kıs :) bahçe katında oturuyorum ben çünki

hadi canım senin işin zor evin üstüne falan çıkmanız lazım... ooohooo çok iş boşver sen o zaman bildiğine devam şekerim:))))))))

phia spoş haa koptum yaa banada babsnnem tembihliyor her tlf yastık koy diye 80 yasında kadın torunları evlendi kimsede tık yok bebiş beklio garibim

ayy tubiloshcum hoşgeldin nerelerdesin sen ya? walla özledik kız gir işte arada katıl böyle sohbete şekerim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…