eşim bir hafta gece bir hafta gündüz de çalışıo her zaman beraber olamıyoruz o yüzden bakalım ovulasyon testi aldım bu ay birde öyle deneyim...
Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam)
Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam)
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım rabbim gönlüne göre versin.
Sevoo, canım, sen ilk kez kullanacağın için 7. veya 8. gün başla. Bu ay kendi kendine bi takip et bakalım senin kendi ortalaman neymiş diye. Bak mesela benim de 27 dir siklus, şaşmaz hiç, 27 siklus için standart ortalamalar 13-14. gün diyor yumurtlama, hatta teste başlangıç da 10. gün diyor ama ben geçen ay 8. gün iki kırmızı net çizgiyi gördüm. Yani erken yumurtlama olabiliyor, tabi bunun tersi olarak bazılarında geç yumurtlama da olabiliyor. Diyeceğim o ki sen bu ay kendi ortalamanı bulmak adına erken başla testine tamam tatlım?
selam bayanlarrr
keciboynuzun pekmezi mi gerekliymş gecmişi okumadım da
Allahım yaa koptum gülmekten:)))) benim boyda uzun adam sallıyamaz kiiiiii:)))bana çare değil yaniiiiii
Yüksek bi yere çıksın eşin olur belki o zaman))
canım bende çalışmıyorum bikaç aydır kafama esen rahat biyer olursa çalışmayı düşünüyorum..ama eşim bebiş için çalışma diyor..bilemiyorum bakalım hayırlısı..yaaaa millettt 1 bucuk saatt dioo bacım ne 1 saat ben 30 dk bekliyorumdaa beynimee kan oplandıı darlandımm off off başlıyorum sızlanmaya
yok valla muhasebeci bukadar
zorunlu ev hanımı reklamcı var ama sağ bilek rahatsız olduğu için çalışamıyorum mecburenn
avrupa yakasındaydın dimi cnm senn ben sana bi doktor önericem du öğreniyim eşimin kuzeninden mesaj atarım
canım bende çalışmıyorum bikaç aydır kafama esen rahat biyer olursa çalışmayı düşünüyorum..ama eşim bebiş için çalışma diyor..bilemiyorum bakalım hayırlısı..
z.burnunda olursa iyi olur canım yoksa uzak yerlere gidemem
ne hallere düştük kızlar yaa
Yüksek bi yere çıksın eşin olur belki o zaman))
canım bende çalışmıyorum bikaç aydır kafama esen rahat biyer olursa çalışmayı düşünüyorum..ama eşim bebiş için çalışma diyor..bilemiyorum bakalım hayırlısı..
z.burnunda olursa iyi olur canım yoksa uzak yerlere gidemem
ahahaha..denedim geçen ay:)
yazamıcam daha gülmekten
ahahaha..denedim geçen ay:)
Canım, benim arkadaşlar Avrasya'da Tamer Bey'de doğum yaptılar hep, memnunlardı onlar. Ben de düşük yapıyorken gitmiştim 1 kez ama bilemiyorum yani... Ben artık Cerrahpaşa'ya gidiyorum, doktor Burcu Hanım var, çok ilgili. Benim takibimi o yapacak bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?