Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

sağol canım walla bende erken başlayım mı diye tecrübeli arkadaşlardan yardım isteyim demiştim...

selam bayanlarrr
keciboynuzun pekmezi mi gerekliymş gecmişi okumadım da

Hayır canım pekmezi işe yaramıyormuş... Keçiboynuzunun kendisi ile yapacağınız kür etkiliymiş, SARAÇOĞLU söylemişti. Bak tarifini yazayım sana;

--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.

canım bende çalışmıyorum bikaç aydır kafama esen rahat biyer olursa çalışmayı düşünüyorum..ama eşim bebiş için çalışma diyor..bilemiyorum bakalım hayırlısı..
z.burnunda olursa iyi olur canım yoksa uzak yerlere gidemem
Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam )

ne hallere düştük kızlar yaa

kızlar herşey bu yolda mubah bebişleriçin değerrrr devamdevam :) yontemler gelsın:))))

Canım, benim arkadaşlar Avrasya'da Tamer Bey'de doğum yaptılar hep, memnunlardı onlar. Ben de düşük yapıyorken gitmiştim 1 kez ama bilemiyorum yani... Ben artık Cerrahpaşa'ya gidiyorum, doktor Burcu Hanım var, çok ilgili. Benim takibimi o yapacak bundan sonra...

canım erkek doktor istemiyoruz eşimle bu konuda biraz hassasız... cerrahpaşada devlet hastanesi olduqu için pek sıcak bakmıyorum...daha çok özeller üzerine yoqunlaşıyorum..aslında avrasyada gamze hanım mükemmel...ama rahim filmi istediqi için bıraktım ama eqer bu arada hamiş kalırsan gamze hanıma devam edicem...avrasyada doqum ücretleride oldukça uygun...ssklıya gamze hanım girerse sezeryanlı fiyatı 1050 tl... ben onu düşünüyorum cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…