Bende öle valla canım geçen ay vermiştim tekrar aldım veriyorum alıyorum.şuan için de çörekotu bal karışımı yiyorum diye belki daha çok kilo alırım diye diyette gibi bişeyim.
Çok kolay alıyorum ben ya belki de evde oturduğum için
Evet, canım biz kaynatıyoruz, bugün 3. günümüz... Pekmezinin işe yaramadığını söylüyor SARAÇOĞLU, çünkü onda şeker çokmuş ve doğal yolla pekmez haline getirilmiyormuş falan. O yüzden kendisini kaynatmak kesin takviye
muhasebeciler 3 çıktı yokmu artırannKız ben de muhasebeciyim aaaaa
Ben 8 aylık evliyim ve eşimin akrabalarından 4 kişi hamile.Şimdi herkes gözünü bana dikti.Ne diceğimi ne yapcağımı şaşırıyorum.
Psikolojik olarak aynı pozisyondayız güzelim ya.
Hayırlısı yaradanımdan beklentimiz...
hayır canım daha bulamadımCanım sen doktor araştırıyodum noldu buldunmu ??
e bizde hamiş kalınca kilo alıcaz...bu işler sırayla canım önce koçişler sonra bizBu gidişle kocalarınız yağ bağlıcak kızlar.Benim eşim sevmiyo fazla yemeyi.Hemen rejime başlar göbeğim çıkıyo diye.Ben yedirmedim hiç bişey.
İlişki esnasında da popişinizin altına yastık, kırlenti (silindir kırlenti çok rahat oluyor) v.b. koyun kızlar, ve birleşmeden sonra 45 dk. veya durabilirseniz 1 saat o vaziyette bacaklarınızı havada bekletin, popiş altında kırlenti ile beraber tabi. Sonra da sağ-sol kasık hangisinde hafif ağrı/sancı hissediyorsanız o yöne doğru yatıp uyuyun. Çünkü yumurta o sancı hissettiğiniz tarafta oluyormuş
Yumurtlama günü son adet gününden geriye doğru 14 gün sayılarak hesaplanır. Yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü son adet tarihinden (SAT) itibaren 14. gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü son adet tarihinden itibaren 21. gündür (35 - 14 = 21). 23 günde bir adet gören kadının yumurtlama günü 23 - 14 = 9, yani SAT itibaren 9. gündür.
ALINTIDIR.
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA:)
aynenn bende ona bağlıyorum biras yürüsem falan ii olucak taa tembellikte var tabi bide gecen ay cok umutlandım evdede daha hareketsiz kaldım şişkinlik hissettim iyice..
stres düşünce vücudumuzun bile dengesini nasıl etkiliyo....
Ben yapıyorum onuda öfff sıkıntı geliyoo bana bide 1-1bucuk saat öle kalın gibi seyler yazmışlardı biyerlerde dedim öle nasıl duruyım ben 1 saat beee
evet gecen ay ben farkettim nasıl üzüldüğünü bide ben üzülünce teselli etmeye calıştı yazık kıyamamm yaaa valla onlarında işi zor.:26:
muhasebeciler 3 çıktı yokmu artırann
hayır canım daha bulamadım
e bizde hamiş kalınca kilo alıcaz...bu işler sırayla canım önce koçişler sonra biz
kıss nasıl 1 saat beklicez öylee
muhasebeciler 3 çıktı yokmu artırann
hayır canım daha bulamadım
e bizde hamiş kalınca kilo alıcaz...bu işler sırayla canım önce koçişler sonra biz
kıss nasıl 1 saat beklicez öylee
Öle valla bende de bu ara bi tembellik var ki egzersiz yapıyodum düzenli onu da bıraktım
yaaaa millettt 1 bucuk saatt dioo bacım ne 1 saat ben 30 dk bekliyorumdaa beynimee kan oplandıı darlandımm off off başlıyorum sızlanmaya
yok valla muhasebeci bukadar
zorunlu ev hanımı reklamcı var ama sağ bilek rahatsız olduğu için çalışamıyorum mecburenn
avrupa yakasındaydın dimi cnm senn ben sana bi doktor önericem du öğreniyim eşimin kuzeninden mesaj atarım
sağol canımda belli olmuyor işte benim sürekli değişiyor kızımdayken 30 günde oluyordum sonra 28 günde olmaya başladım şimdi de 26 günde olmaya başladım bir kerede 23 günde geldi tam düzenli değil yani..
Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam)
aşşa yukarı denk gelen o günlerde çalışmalar yapabilirsin:)
Kızlar misafir işi de tutmazsa bu silkeleme olayını deneyelim oldu muu:)))
Yumurtlama günü son adet gününden geriye doğru 14 gün sayılarak hesaplanır. Yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü son adet tarihinden (SAT) itibaren 14. gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü son adet tarihinden itibaren 21. gündür (35 - 14 = 21). 23 günde bir adet gören kadının yumurtlama günü 23 - 14 = 9, yani SAT itibaren 9. gündür.
ALINTIDIR.
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA:)
yastıkta neymiş dimi rose29 adamlar silkelesinler yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?