Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

allah allah :44:
neden kimse yok bugün bu topictee?
yha arkadaş misafirler yakamı bırakmıyo ki geleyim.onlar gidince geliyorum kimse kalmamış
neysehh... beklemeye devam

mmlkk kuzuuuuuuuuu nassın?
bugün de ovu. testi yaptınmı bakalım?
sonuç nedir??? :18:

iiyim tatlışımm..sen nasılsınn?? evet cnm son testı yaptım:) koyu cıktı oda dunkınden cok az acık tonda..ama tubıss bışey kafamı karıstırdı yaa :44: gunluk ped takıyorum kahverengı tenrengıne yakın bı akıntı olmus çok çok az ama acba reglı belırtımısımı yaa tırstım...:44:

iyi diyelim iyi olalım kuzu...

nasıl yani? bildiğin kahverengi?? :18:
canım bence ihmal etmeyip bir gebelik testi yapsaydın?
bebek olup da düşük tehliken de olabilir.
bir ihtimal yerleşme de olabilr.
ama regl ihtimalini nedense uzak görüyorum :44:

çokmuydu peki akıntın?

bole krem kıvamlı akıntı gıbı kahve ama ten rengıne çalan bı rengı varr aama bole cook bır akıntı degıl 2-3 damla gibi bı akıntı olmus bnm hberım yoktu bakınca gordum peçeteye bısey gelmedı ama ay inşş regli olmam varsada dusmez ıns ..bnı fena stres sardı

cnm bıde gobek delıgımın altı atıo bole cekıo bısy ıcerı dogru sankı gerılıomus gıbı cok takılmıyorum ama hısedıorum inşş kırmızıların belırtısı degıldırr ..

canım sakın stres olma ve rabbime tevekkül et.ne gelirse ondan gelir...
rengi açıkmış.korkulucak bişey yok o zaman.ama işte aksi gibi testin yok evde
ah be kuzu neden almion ki.
testte çıksa önlemini alırdın.yatardın agır iş yapmazdın.
sen yinede dikkat et ve bol bol istirahat et.
ki düşük olucak olsa o akıntı artarak ve rengi koyulaşarak devam ederdi.
stres yapma canımcım.
bat 15 iydi değilmi...
normalde reglin lekelenmeyle mi başlar :44:

cnm bıde gobek delıgımın altı atıo bole cekıo bısy ıcerı dogru sankı gerılıomus gıbı cok takılmıyorum ama hısedıorum inşş kırmızıların belırtısı degıldırr ..

atıyomuuuuuuu
ayyyy bak bu süper.
böle seğirio gibimi?

canım kırmızılar gelicek olsa kasıkların sızlar ve anlarsın regl olucagını değilmi?
yerleşiodur bencedee

selam arkadaşlar mmlk belki bebişin yerleşiyordur ..

oooooo hoşgeldin canımm nabersinnn

şimdi sakinleştim cnm gittim ışıkta baktım sarı kahveye çalan akıntı o korkulck bısy yok şimdi iiyim..cnm yapmıom işmış nolur nolmaz dıee :44: evet 15i batım tubişim ama gecn y 1gun erken olmustum ondn bellı olmaz ne olcgı..hayırlısı allhtannson gunler oldugu ıcın ınsan hersye dıkkat edior...geçen ayda bole akıntı şeklınde degılde peçeteye gelmişti önce sonra regl olmuştum..test alımmı dıo eşim imdi tutturdu yok dedim geçsin cnm krkuom cıkmassa dıe aldırsammı ki

iyiyim siz nasılsınız tubiloshh o resimdeki oğlun öyle deği mi?

kız alsın işteeee
varsa eger önlemini alırsın.yoksada stres olmazsın hiç olmazsa...
böyle sıkıntı yaşamaktan iyidir...varsa yakınlarda bir nöbetçi eczane alsın,yap.
ovulasyon testlerinin de sürekli pozitif çıkmasının da vardır bir sebebi inşallah...
alsın yaa alsınnn

tmm gönderiyorum cnm dedim gıt al ıyı bısey, açık eczane bakıo netten

iyiyim siz nasılsınız tubiloshh o resimdeki oğlun öyle deği mi?

evet canım oğlum :)
2 yaşını doldurdu kendileri.tam bir sıpa oldu
darısı başına inşallahh teyzesiii

inşallah bebiş habercisidir yaşadıkların.
az önce de dediğim gibi. eşin alayım diyorsa kırma enişteyi yaw alsın alsııınnn

şu an phia olcaktı burda
nee biri test mi dediiii derdi
keyfi test yaptırıyo hatun
burda olsaydı bende yapıcaktım onun hatrına.ama yuk maalesef

oh tamam süper
heyecanla bekliyoruz

ayy inşallah bebişin oradadır yaaaa nasıl sevinirimm

inşallah tatlımm inşallah gidio sımdı dua edrk gıt gel dıe yyolladım amann olmassada dunyanın sonu degıl yaa biraz üzülcem ama oda geçer sonraa.....

tubiloshhh maşallah suphanallah çok tatlı oğluşun darısı başımaaa mmlkk bak şimd heyecan yaptım empatinin bu kadarıda kurulmaz canım sanki kendi test sonucumu öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…