Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

aynen canım ya..bende düşükten sonra girmeye başladım buraya..iyi geldi bana da..insana terapi oluyor burası walla..umarım hamile kalsak ta ayrılmayıp burada her günümüzü paylaşırız inşallah..

inşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzda toplu gebelik toplu doğum yapsak

Belim ve sırtım çok ağırıyo. birde kocişi balık aldırmaya yolladım. Canım o kadar çekmiştiki... canım benim yaaa Ben yedim o baktı

Belim ve sırtım çok ağırıyo. birde kocişi balık aldırmaya yolladım. Canım o kadar çekmiştiki... canım benim yaaa Ben yedim o baktı

dün akşam kayıp şehiri izlerken orda yiolardı cnm çekti bnmde kocaya sölemedim üzülür o saatte bulamaz die bgn söledim aldı getirdi pişirdim maşallah sıpa çok acıktırıo yarım kilodan fazla yemişim :) snnde bebiş acıktırıo canını çektirio olmasın

merhba canım kan testi sonucuna cok sevindim bide ikiz şüphesi olması süper yaa :))) hadi bakalım

merhba canım kan testi sonucuna cok sevindim bide ikiz şüphesi olması süper yaa :))) hadi bakalım

mrb hg canımcım evet ikiz şüphesi var bebişin değeri yüksek salı ultrasondayım bakalım belli olur o zaman ne olduğu :) sen napıon nasıl geçio şikayetler çoğaldımı

mrb hg canımcım evet ikiz şüphesi var bebişin değeri yüksek salı ultrasondayım bakalım belli olur o zaman ne olduğu :) sen napıon nasıl geçio şikayetler çoğaldımı

hb canım benim.. hemen belli oluyomuş mu canım ikiz oldugu? iiyim bende cnm agrılar devam ediyo benimde sende de var mı korkuyorum bişi olck die..

reglime 3 gün var bekliyorum kimi zaman umutla bekliyorum kimi zamanda umutsuzluk sarıyor bakalım ne olcak.

hb canım benim.. hemen belli oluyomuş mu canım ikiz oldugu? iiyim bende cnm agrılar devam ediyo benimde sende de var mı korkuyorum bişi olck die..

bakalım keseleri çift görürse artık şansa gitcm bi erken aslında ama mrk ediorum ağrım oluyor sol kasığımda hareket esnasında çok iştahlıyım bide cnm hep bişiler çekio tatlı ekşi bi arada yiorum korkma yerleşicek daha yerleşmesi gerekir bu bir iki güne bnm bugün adet tarihim kırmızı yok ne güzel yerleşme kanaması olucakmı acaba bizde bnm kahvemsi bişi geldi ama anlamadım yerleşmemi ne azdı akıntımda fazlasıyla var ıslatıo epey

Son düzenleme:

maşallah canım inş ikizlerin olur yumuş yumuş Darısı bize inş

ayyy hadi hayırlısı canım benim :)) kesesi olusuyomus bugünlerde sanırım ona yordum bende. canım yerlesme kanaması seninki bence..aman kırmızıları görmeyelim inş...

sunbalcım sağol cnm bnm ben 1ine razıyım darısı size rabbim boş bırakmasın kmsenin kucağını

Bende kayıp şehiri izlerken gördüm. canım çekmişti. Dizi süper bu arada ya. Bayılıyorum :))) İnşallah bebiş acıktırıyordur beni. Allah tan hayırlısı.

Dur dur canım kusura bakma bize test krizi geldi dee

ee hadi bakem öle olsunnn

geeell kaçamassınn bırakmayız senııı

valla dün baya bozuldum yaniii

mmlk ve sunbal sanırım aynı zamanlarda yumurtluyoruz bat 25-27 ekim benim sizin kaç ?

canım benim bat 16 ben beklemedeyim mnf4 hamişya ovi testleri hep pozitif imiş ondan yaptım

Nereye gidiyon yav, gel halay çekem

................

beni unuttunuz yaaaa olurmu hiç

çok heyecanlıyım kızlar pazartesi günü ne olcak bilmiyorum.Bu ay çok hazırlık yaptım bebişim için inşallah hamişimdirrrr.

phiaaaaaaammmmmmmmm
gelion gelion yazmion ne işş
ateşini bekliyorum pşşşşşttt

hem gel daha test yapiciizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…