Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Özel bi şirkette muhasebeciyim canım.Cumartesi falan dinlemiyolar,çalıştırıyolar bizi

anammm bilmezmiyim bende o dertten muzdariptim..kızım 1,5 yaşındayken ayrıldım ben saatlerim belli değildi benimde.. işyerimde balıkesire taşınınca da çalışmadım bir daha aman aman muhasebe mi Allah korusun valla artık ..

yumurtlaman o günlere denk gelip 11 nde kan tahlili yaptırdıysan çıkması gerekirdi sanrm..ama geç döllenme olduysa da çıkmaması normal canım..inşallah vardır bebiş canım..

canım valla benimde kafam karışık.normalde kanda döllenmeden 12 gün sonra çıkarmış.bilmiyorum artık.buarada benimde 8 yaşında oğlum var.bende izmirde yaşıyorum.tahlilide kent hastanesinde yaptırdım.oğluma hamile kalmayı düşündüğüm ilk gecede oldu inan.bir kere beraber olduk o ay(eşim şehir dışındaydı çünkü) ve ben hemen hamile kaldım.8 sene geçince aradan unuttum tabi herşeyi.şimdi ikinci için uğraşıyoruz.

bende de 2 tane var.başımın tatlı belaları.biri dişi biri erkek..deli ediyorlar beni.

evet o akdınlardan biri dün bendim
bata5-6 gün falan var ama ben dün resmen öğlen yemek yiyemedim mide bulanytımdan beynim bana çok müthiş oyun oynadı
bugün sadece normal adet sancılarım kaldı.bel ve kasık ağrısı gibi

12 gün sonra idrar da çıkar diyorlar kan da daha erken çıkması lazım ama dediğim gibi belki geç döllenmedir..17-18 i gibi idrar da çıkar sanırım artık o zaman adet olmazsan idrar testi yap bakalım..benim de öyle oldu kızımda..şimdi de korundum korundum korunmayı bıraktığım ay kaldım ama düşük yaşadım bu sferde..düşükten sonraki 3.ayım bakalım bekliyoruz daha hayırlısıyla..

canım yaa allah sağlıkla versin inşallah.benim kalp problemim vardı ve ikinci bebek yasaktı.doktorlar bu 4-5 ay içinde kalpde gerileme gördüklerini ve iyiye işaret olduğunu istersek hemen ikinciyi yapmamızı fakat beklersek hastalık ilerleme ihtimali olduğu için yapamayacağımızı söyledi.hemen başladık bizde işte.keşke ilk bebeğimdeki gibi hemen hamile kalabilsem.hepimizin bebişlerini duyarız inşallah buay.gerçi benim ümidimde yok ama .sizlerden duyayım bari.

evet geldim canım birkaç kere..nazar köye,bağyurduna gitmiştik..

Hıı oralar biraz uzak ama olsun geçersen yine beklerimm :)) Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar pazartesiye kadar bebek haberleri alırız inşallah Hoşçakalınnn

canlarım yaaa muhabbetinize doyum olmuyor ama bugün pazarımız var pazara gitmem lazım ayrılıpta gidemedim..bana müsade hanımlar..hepinizi öpüyorum..

hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda..ümidini kaybetme belki bebiş yoldadır..hepimizin yüzü güler inşallah hayırlsıyla...hadi ben kaçtım..hoşçakal...

hıyyyyy
benim ondan varr bide nerden cıktı bu akıntı diodummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…