Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bakalım görücez hepberaber ben aslında 17 ekimde yapıcaktım ama dayanamadım

24.gün 36.5
25.gün 36.7
26.gün 36.6

yok bee bişi demiorum zaten...
hamiş olursam neden hamile kaldın dicek hali yok ya...
birde işin komik tarafı,
annesi hasta gelemio,sarılık,tansiyon,hepatit,ve birçok rahatsızlık daha...
3 tane gelinleri var onlar da gelemez çünki 3 ü de hamile
ablası yok,kayınvalideme zaten diğer 2 çocugunu bırakıcak.
top bende kalıyor.neyseee zaman ne göstericek bakalım...

hee evet öyle yaparız diyorum geçiyorum.
bundan da tatsızlık çıkarılmazki dimi
belki hemen hamile kalamıcam,Rabbim zamanını bilir

Test yapasım var ama kendimi zor tutuyorum. 3 gün kaldı. Ama geçen aya bakarsak 27. gün oldugum için bugünde adet günüm sayılır. 30 gün çekerse 17 si. Off yapsam eşim kızıcak neden günün geçmeden yapıosun diye.. Püffff.

kızlar merhabalar ben de aranıza yeni geldim benide ekleyinsenize:) bat 24 ilk defa bu ay ovülasyon testi denedim ve çift kopkoyu kırmızıları yakaladım inşallah sizler bana uğurlu gelin ben de size :))

aynı durumdayız sekerim
ben test te almadım eve şimdide yapıyım dedim yok
yakındada eczane yok benimkide erkenden test istiyosun yok yapma dedi
beklicez elimiz maakum benimde son 3 gun
kızlar merhabalar ben de aranıza yeni geldim benide ekleyinsenize:) bat 24 ilk defa bu ay ovülasyon testi denedim ve çift kopkoyu kırmızıları yakaladım inşallah sizler bana uğurlu gelin ben de size :))

hoşgeldin cnm
umarım hepimiz birbirimizie uğurlu geliriz
listeyi düzenleyen phia mız yok şimdi
gelince ekler senide

merhabalar yine ben.eylülden çıkıp ekime girdik.rabbim haırlısını versin.inşallah.bu ay yüzümüz güler.bat : 1 kasım. beni de ekleyin listenize.yaşım 26.16 ydır korunmuyoruz.eylülde aşılamam tutmadı.

kizlar merhaba maaleesef kirmizilardan biktim usandimmmm bu ay insallah mujdeli haberle gelmezler :)))) tam yumurtlama zamanlarimdayim ne yapsam onerileriniz var mi!

kizlar merhaba maaleesef kirmizilardan biktim usandimmmm bu ay insallah mujdeli haberle gelmezler :)))) tam yumurtlama zamanlarimdayim ne yapsam onerileriniz var mi!

mrb cnm inş ya hayırlı haberler alırız bu ay bende bekliyorum bat 25 26. rabbim hayırlısıyla nasip eder inş. ben incir ve havuç kürü yapıyorum cnm yumurtlamayı artırıyo die biliyorum ilk defa deniyorum başka yapan arkadaş var mı bilmiyorum ama dene istersen sende

çalışmalarına devam et ve kafanı rahat tut canım
sanırım sana verebileceğim en iyi önerim bu

kızlar ben kırmıızıları gördümmmm peçeteye pembe pembe geldi:S akşama dogru ıyce cugalırr ,bu ay hersyı yaptım nerdeyse hergun çalışma ,çörek otu bal tarcın karısımı,ovı testı ,eşime yarım kavonoz keçiboynuzu pkmez...denemedıgım kalmadı olmadı hersey nasıp kısmet demek olmayınca olmuyorr bolelıkle 4aya geçmiş bulunucam

üzülme güzelim nasip değilmiş demekki bu ay
hep diyoruz bunu bikez daha tekrarlamak istiyorum
Rabbim hayırlısını biliyo doğru zamanda
gelecektir bize miniklerimiz diee
sende böyle düşün
biliyorum kendini güçsüz hissediyosun yeter artık diosun bazen ama olmuyo
her ay yeni bi umutla beklemeye başlıyoruz yine elimizden gelenin fazlasına cabalıyoruzz
dediğim gibi cnm her ay yeni bi umut canı gönülden istiyoruz bekliyoruz ümit ediyoruz
10 gun sonra içindeki bu umutsuzluk yerini yeni bi heyecana bırakıcak
sabırlı olmak beklemek te bizim sınavımızz
sakın moralini bozma bi gün gelicek bu umutsuz anlarımızı hatırlamıcaz bile ...
biz hepbirlite her giden ay ın ardında daha da umutlu olarak birbirimize destek olucazz
hep güçlü olucaz tamam mı?

evet tuğracım, suan öleyim çok güçsüz hissediyormm kendimii moralim çook bozuk sankı omuzlarım çöktüü dıodum evlılık yıldonumum baym aılemde gelck ne guzl hber olurdu ama nasıp degılmıs allah bılır vercgı zamanıo kadar çabaya olmadı şimdi kafamdaki tek soru neden??

sorgulama sakın sargulama bırak olduğu gibi sen elinden geleni yapmaya devam et sanki önümzdeki ay bu mutlu haberi versen
bu aykinden daha mı az sevinecekler
güzel düşünn güzelll
içinide ferah tut sen bu ay veriyim haberi dedin böle diledin olmadı
ama kasımdada versen en az bu ay kadar sevnçle karşılıcak seni herkess
öperim seniii bugun böle hiissediceksin yarın adaha iyi olursun biliyorum
biz güçlüyüz cünkü biz kadınız

seni çok iyi anlıyorum canım benmde 6. cı denemem bu ay. Her adet oldugumda o gün ruh gibi dolanıyorum canım sıkılıyo. ama Allah a dua ediyorum tez zamanda gelsin bebişimiz diye. Ne yapalım. Rabbim biliyor dogru zamanı bekleyip göreceğiz. Karamsarlıga kapılmamaya çalış. bişilerle uğraş. Ben bunaldıgım zaman internetten oyun oynyorum. Hiç yakınımda arkadaşımda yok. Sıkılıyorum Allah ım sana duacıyız bizde anne olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…