Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

wooooooowwwwwwwwwwwwww bu neee ateşli hatun seniii
kuzu 3 saat en azından uyumuş olman lazım sağlıklı bir ölçüm için..
ben de 2 saatlik uykuyla ölçtüğümde 2 derece fazlaydı.
çok da aşırı artacagını sanmıyorum...
ki seninki maşallah güzel.
bu durumda ben olsam test yapardım yine :44:

cnm normalde hemen sokulurdum diye yazıyordumkii. wc bı gıdım dedım tamamen regl oldugumu anlamış bulunmaktayım yeni BAT 9kasım hayırlısıyla gelır ınsalalh kasımda bebişim
bu ay bende kendımden cok umıtlıydım ovı testı mestı derken ama nasıp dıyorum artık sankı hıc olmuyuckmıs gıbı bı pıskolojıye gırdım acılen cıkmam lazım bu dusunceden ama yapamıyorumm bazen... bılıyorum 1hafta sonra yenı umutla baslıck calısmalar ama suan cok karamsarlastımm:S drmı gıtsem acba phia testler neden bole oldumu desem ?

Günaydın kızlar.

phiacım merak ettim ne soracağını.:44:

ayyyy acep phia ne dicek bize yaaa meraklandımmm

bide bukadar merakın üstüne soru şu oluyormuş;
kızlar sizce saçımı yana mı tarayayım yoksa arkayamı

phia ne sorcak hiç bilmiyorumda bukadar merak ettimm sabah sabah
bide geç gelir şimdi bu iyice meraktan catlarızz
soruyu sorıyım sabah cevapları okurum dememişte soru sorcam demiş catlak kız yaaa

evet yaa önemli bişi sorcam demiş.
rüya demiş sonra soracagım şey rüya degil başka bişi demiş.
meraklandım :44:

Şimdi kızlaarrr, ben dün eve gelince test yaptım, baktım birşey yoktu yine. Ama gece börek yapmaya kalkmıştım ya hani, o zaman o teste bir daha baktım yani birkaç saat sonrasıydı, testim böyle görünüyordu, yani ben mi birşey görüyorum, bana mı öyle geliyor yoksa var mı birşey diye soracağım size, ay nolur bakın bi yaaa, off çıkamadaım işin içinden, çatladım gece gece;

Canım, sen bugün olduysan kesin, 3. gününde yani salı günü doktora git mutlaka, yine hormon testlerini tekrarlasın, LH nin düşüşe geçip sonra tekrar yükseldiğini de belirt mutlaka tamam? ÜZülmek yok lütfen, her ay yeni bir umut biliyorsun

phiammmmmmm orda çizgi var kuzuuuuuuu
sen daha net görüosundur,o pembemi gri mi???
çabuk bak da söleee

Yok canım, 3 saat uyumamıştım, belki 1 saat falan anca uyumuşumdur. Ama ben belki bugün yine test yaparım, çıkmazsa da artık yoktur diyeceğim bu ayda da

Bende bi çizgi görüyorum canımm. Hamişssin inşalalh.

phiammmmmmm orda çizgi var kuzuuuuuuu
sen daha net görüosundur,o pembemi gri mi???
çabuk bak da söleee

Çizginin sağ kenarı pembe gibi, ama sola doğru beyazlık var gibii :18: Ama sanki adet olacakmışım gibi vajinamda biraz açılma hissediyorum gibi :26:

cnmmm bende çizgi görüyorummm,inşallah hamişssin phiam yaaa inşallahh...

Yok canım, 3 saat uyumamıştım, belki 1 saat falan anca uyumuşumdur. Ama ben belki bugün yine test yaparım, çıkmazsa da artık yoktur diyeceğim bu ayda da

olsun kuzu.okadar da fırlamaz ateş yaa.
ama sonuç olarak ateşin düşüşe geçmemiş.yani kırmızılar daha gelmiyor

o testte de var birşeyler...
inşallah bebişin seninledir kuzu

ilk 5-10 dk da bembeyaz mıydı testin?

Çizginin sağ kenarı pembe gibi, ama sola doğru beyazlık var gibii :18: Ama sanki adet olacakmışım gibi vajinamda biraz açılma hissediyorum gibi :26:

yok yok olmucan inşallah.
şu an ateşin kaç kuzu??

daha önce de dediğim gibi,
benim sonradan çıkan çizgilerim hep gri di...
pembe hiç çıkmadı..
ama senin ikinci pembe çizgi
ayyyyyyyyyyy
geç döllenmemi yaaaaaaaa
çizgi yeni belirio sanki dimiiiiiiiii

var yaa vaaaaarrrr
bak kuzu oğluş uyumak üzere,
uyusun sana benim testlerin resmini çekip gösteriim...
oğlumda ve bu geçen aykinde yaptıgım testler
çok silikler.
inşallah meleğin seninledir bitanem yaaaa
ne zaman tekrarlamayı düşünüosun testi?

Kızlar yaaa, inşallah inşallah.
Testi ilk yaptığımda 10 dk sonrasında hiç çizgi ya da gölge falan yoktu.

Şuan ateşim 37.0 canımmmm :18:

Tamam canım, yollarsın. Az sonra kocişle alışverişe çıkcaz, o zaman alırım, eve gelince de yaparım bakalım. Off yaaa, bu belirsizlik öldürdü beni, BAT 2 ama çatlayacağım inan :18:

phia kuzucummm inşallah hamişsindir.. Evet evettt hamişsinn

bu mesajı okumak bile heycan yaratıyor

Tamam canım, yollarsın. Az sonra kocişle alışverişe çıkcaz, o zaman alırım, eve gelince de yaparım bakalım. Off yaaa, bu belirsizlik öldürdü beni, BAT 2 ama çatlayacağım inan :18:

ooo ateşin 37 mi canım
yok yok kırmızılar gelmiyor rahat olabilirsin..
alışverişten ne zaman geliceksin?
çok gezme haaa tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…